Skip to main content

Røde Soverom Tips og råd

Røde Soverom Tips og råd

Red er en varm, levende farger ofte tenkt på i løpet av ferien. Denne fargen alternativ kan være for dristig for noen og er normalt erstattet for sine farge søskenbarn-gul og oransje. Likevel, det er en vakker farge alternativ for soverom spesielt hvis fargevalget er planlagt og brukes med en nøytral eller farge komplement. Enten du planlegger å bruke rødt som hovedfarge, for eksempel denne dynamiske soverom designet av DKOR Interiors Inc.- eller som en aksent farge; her er noen gode ideer og bilder for å hjelpe deg å avgjøre.

Hvordan bruke Red med grå

 Hvordan bruke rød med grå farge på soverom

Rød og grå fungerer godt sammen; slik som i denne morsomme, moderne soverom designet av Savio & Rupa Interiør Concepts. Ved å bruke grå som den generelle farge alternativ med innslag av rødt hele legger akkurat nok varme og pizzazz å holde utformingen interessant og godt balansert. Disse aksenter av farge kan bli innlemmet i pynteputer, lamper, kunstverk, eller innenfor et område rug.

Red and Black Soverom Option

 Red and Black Soverom Option

Rødt og svart er en tradisjonell fargekombinasjon, som minner oss om klassiske racerbiler og 1950-tallet diners. Denne fargekombinasjonen har blitt gjort populært i Art Deco-epoken, som tilbys rene, polert finish for produkter, kunstverk, og interiør. Et alternativ om hvordan du legger denne fargen duo sammen er å bruke et snev av rødt og svart sammen med andre nøytrale farger. Dette fargevalget er perfekt for en mer maskulint utseende, slik som denne moderne soverom designet av Busybee Design.

Red Bakgrunn Idea

 Soverom med Red Bakgrunn Idea

Red kan brukes til å skape et samlingspunkt eller aksent vegg på soverommet for å legge illusjon av rom eller forkortelse, som gjør en merkelig størrelse rommet vises forholdsmessig. Tapet er et godt alternativ for en aksent vegg; slik som denne tradisjonelle soverom designet av Vahallan Papers, som bruker to typer tilpasset mønstrede tapeter-katedralen og Burlington- arrangert i en unik design. Så for ikke å miste effekten av denne aksent veggen; designeren lagt noen aksent puter, som balanserer fargevalget og generelle design.

Red Bedding Idea

soverom med Red Bedding Idea

Et annet alternativ for å legge fargen rød til soverommet er gjennom rommet. En fargeklatt på sengen er en flott måte å legge til litt pop til et rom som er omfattet i nøytrale nyanser. Et godt eksempel på denne ideen er i denne variert soverommet designet av Fiorella Design, som bruker en rød sengeteppe, puter, og en morsom aksent pute å skape et levende og rolig soverom.

Rød, svart, hvitt Soverom Idea

 Rød, svart, hvitt Soverom Idea

Den klassiske svart, hvit og rød farge ordning innenfor sengetøy og aksent veggen er brutt opp av den beige semsket seng og beige fargen på veggen. Denne morsomme utformingen av Busybee Design er en subtil og enkel løsning for hvordan å gjøre en lang, vanskelig størrelse soverom ser varm og koselig.

Red Headboard Idea

 Red Headboard Idea

Dessuten bruker rød innenfor en aksent veggen; Et annet alternativ er å bruke rødt i møbler eller en hodegavl som dette herlige soverom er designet av Terrat Elms Interior Design. En solid rød hodegjerde kan brukes, eller hvis du ønsker å legge et lite hint av rødt bruk en stripete eller mønstret design. Hvis du bestemmer deg for å bruke et hodegjerde i et annet land enn en nøytral skygge farge, må du være forsiktig på hvordan du tilbehør annonsering sengetøy og rom i fremtiden; siden du vil være begrenset på visse farger eller kombinasjoner.

French Inspirert Soverom Bruk av Røde

 French Inspirert Soverom Bruk av Røde

Dette hip lille jentas soverom design av Warline Maleri Ltd er en fantastisk idé om hvordan du bruker rødt og hvitt sammen for å skape en trendy design som vil vokse med barnet ditt. En unik og moderne fransk landstil som bruker en morsom tapet design, red headboard, gardiner, og livlige aksenter å skape en perfekt plass for en liten jente, tenåring, eller gjester.

You may also like