Skip to main content

5 måder at bruge en lille-Space Mirror

Prøv en wraparound spejl For virkelig tilføje dybde til dit rum, prøve at tilføje to spejle på tilstødende vægge. Dette skaber geometriske interesse, med flere grader af refleksion. Flere omkringliggende spejle kun føje til effekten. Wraparound spejle arbejde i ethvert hjem stil. Men som billedet ovenfor viser, wraparound spejle parre godt med en meget tekstureret væg. Den teksturerede væg tilføjer visuelle interesse og kontrast mod den slanke stil af spejlet. Ved hjælp af spejle er en af ​​de bedste måder at gøre et lille rum ser større, men du behøver ikke at stoppe der.

Har du et lille rum, du desperat ønsker at se større? En nem måde at tilføje visuelle rum til et rum, er, at klassiske snyde: tilføje en lille-rum spejl.

Tilføjelse et spejl kan bogstaveligt talt fordoble pladsen visuelt. Men i stedet for at installere spejle forgodtbefindende, er der flere måder at bruge spejle, der ser elegant endnu funktionelle. Fra at placere spejlet i utraditionelle steder som på loftet til at bruge segmenterede fuld væg spejle, disse spejl ideer er gode måder at tilføje stil, samtidig med at et rum ser større.

Udvid spejle i utraditionelle måder

At have en lille rum kan betyde nogle funky væg rum, ligesom dramatiske skrå. I tilfælde som disse, kan du have spejle skære specifikt til at passe til rummet.

Fordelene ved at sætte et lille rum spejl som denne ind i et rum er dobbelt: Det skaber en unik, funky look, og det betyder, at meget mere spejl til visuelt udvide området. Når det kommer til små rum, det handler om at bruge hver eneste tomme af rummet, og denne idé gør for fuld brug af dette begreb.

Sæt spejle på loftet

Et kendetegn for mindre rum er, at du ikke kan have meget vægplads at arbejde med. Hvad du behøver kan tages op af dine mest værdsatte kunst eller skattede fotos. Så hvis du finder dig selv i denne stilling, prøve at tilføje et spejl til loftet. Billedet herover viser, hvordan det rent faktisk kan åbne op i rummet fra toppen.

En forsænket spejl ligner det tilhører i designet. I tilfælde, hvor et forsænket spejl ikke er muligt, så prøv for en flad spejl uden ramme, der passer i det omgivende loft.

Brug en fuld-væg små rum spejl

Og så er der den gamle standby favorit: en fuld-væg spejl. Disse er utrolig effektiv ved visuel ekspansion, da de giver den illusion, at du mangler en mur og kigger ind i et helt andet rum.

Du kan dog stadig få kreative med fuld-væg små rum spejl koncept. Et populært valg er at tilføje et gitter mønster, som giver spejlet nogle slanke geometri. Tilføjelse af en nødlidende touch til spejlet er også en god måde at personalisere det, ligesom på billedet ovenfor.

Brug store, indrammede spejle

At gå mere klassisk, placere en stor, indrammet spejl på en væg. Ved at tilføje en ramme til et stort spejl, kan du optage stil i rummet i selve spejlet.

For eksempel kan en rustik rum bruge en bedrøvede træ spejl ramme. Et industrielt rum kan anvende en metalramme. En moderne rum kan bruge en tynd, minimalistisk ramme. Og en artsy rum kan bruge en dristigt farvet spejl ramme. En simpel ramme giver mulighed for nem tilpasning på en lille-rum spejl.

Prøv en wraparound spejl

For virkelig at tilføje dybde til dit rum, prøve at tilføje to spejle på tilstødende vægge. Dette skaber geometriske interesse, med flere grader af refleksion. Flere omkringliggende spejle kun føje til effekten.

Wraparound spejle arbejde i ethvert hjem stil. Men som billedet ovenfor viser, wraparound spejle parre godt med en meget tekstureret væg. Den teksturerede væg tilføjer visuelle interesse og kontrast mod den slanke stil af spejlet.

Ved hjælp af spejle er en af ​​de bedste måder at gøre et lille rum ser større, men du behøver ikke at stoppe der.

You may also like