Skip to main content

Kreative måder at bruge Strip Lighting

Strip belysning er blevet en virkelig sjov og kreativ element i mange rum. Mens strimmel belysning normalt anvendes under kabinetter til lys bordplade rum og til andre konventionelle anvendelser, folk får mere kreativ med det. Det er også nemmere end nogensinde at holde strip belysning næsten overalt, takket være de fleksible LED strips, der kommer på ruller.

Oven i det, mange af disse let-stick stribe muligheder for belysning kommer i forskellige farver. Uanset om du ønsker at placere belysningen eller andet sted ukonventionelle ligesom på loftet eller du ønsker en farvet lys design, strip belysning er en fantastisk løsning. Læs videre for at finde ud af, hvordan man arbejder med strip belysning i nogle smarte måder.

Som et loft accent

Et sted, du måske ikke tror at sætte denne type belysning er helt op på loftet. Men billedet ovenfor viser, hvordan du kan bruge strip belysning til accent differentieret loft design. Det hjælper geometri plads pop.

Dette er også en god idé for rum, der kunne bruge en afslappende lowlight mulighed, ligesom hjemmebiograf mellemrum eller soveværelser. Bare at have loftet strimmel belysning på ville gøre for en subtil glød. Du kan også prøve forskellige-farvet lys til at lege med stemningen.

Du kan også se på billedet ovenfor, hvor godt strip belysning passer omkring mere indviklede lysarmaturer. Det faktisk fungerer som en accent til lysekrone.

Under trappen

Sætte strip belysning under trappen er lige så elegant som den er funktionel. Du kan se på billedet ovenfor, hvordan nogle ekstra belysning skaber en behagelig glød indefra trin. Og denne idé virker under både gennemsigtig og solide skridt.

Hvis du ønsker en mere kreativ, kunstnerisk plads, kan du overveje at gøre det samme stil med farvede lysstofrør. Du kan endda gøre lysstofrørene matche en accent farve i rummet. Eller for virkelig at gøre det til en fest, kan du bruge lysstofrør, der skifter farve.

Denne idé fungerer indendørs eller udendørs. Du kan også overveje at få kreativ med udendørs strimmel belysning ideer. Du kunne sætte den under rækværk eller langs udendørs gangbroer. Du er velkommen til at have det sjovt med det til en virkelig skræddersyet rum.

Inden display reoler

En anden anvendelse, der er så funktionel som den er elegant, er at placere den inden for display reoler. Det fungerer godt med set-hylder, som du kan se på billedet ovenfor. Problemet med sæt hylder er, at det kan være svært at få lys ind i disse rum. Denne baggrundsbelyst indstilling hjælper elementerne i hylderne standout desto mere.

Det er en stor mulighed for, hvis du gør en masse rejser eller indsamling, så du har en masse unikke og interessante emner at vise. Du kan endda prøve farvede lysstofrør i displayet reoler hvis du ønsker en mere utraditionel plads.

Strip belysning under kabinetter

Du plejer at se strip belysning under overskabe, men prøve at placere dem under skabene ved gulvet til en unik tage på denne tendens. Du kan se på billedet ovenfor, hvordan nogle bløde lys tilføjer en sjov accent til rummet.

Denne idé kan fungere godt i farvestrålende neutrale rum. Den bløde gule belysning tilføjer et strejf af farve til rummet, og der er ingen andre store farvede elementer til at konkurrere med belysningen. Hvis du skulle slukke loftslamper, ville en stil som denne også gøre for afslappende stemningsbelysning, især i et badeværelse plads.

You may also like