Skip to main content

Ekspert Tips om hvordan man dekorere en Neutral Stue

Have det sjovt med neutrale farver

Ekspert Tips om hvordan man dekorere en Neutral Stue

Tænk neutrale farver er kedelige? Intet kunne være længere fra sandheden. Neutrale værelser kan være rolig og afslappende ja, men de kan også være sjovt, energisk og fuld af liv. Det centrale er at bruge en række gratis toner, bland materialer, og lege med mønstre-lige som du ville med enhver anden palet.

Mønster og struktur

Når dekorere med en neutral farve ordningen, er det virkelig vigtigt at bringe i en række forskellige mønstre og teksturer. Ved modregning ru med blødt, skinnende med mat og grov med glat, er det muligt at skabe dybde og interesse, hvilket gør rummet mere dynamisk. Tænk på at bruge teksturer såsom sengetøj, ruskind s, fløjl, kabel strik, fåreskind og mere. Når det kommer til at bruge teksturer i en neutral stuen, kan du næsten aldrig få for mange. Mønstre er ens i, at du har brug for nogle til at skabe kontrast, men prøv at holde fast i de regelmæssige regler for at blande mønstre.

Skabe en afslappet atmosfære

Hvis du ønsker at skabe en afslappet tilbagetog, kunne en neutral farvepalet være vejen at gå. I denne friske endnu beroligende værelse fremhævede på indkomst ejendom, en stor linned-farvet sektionsopdelte fylder det ene hjørne og er forstærket af en samling af pyntepuder. Bemærk, at puder er alle forskellige nuancer af lignende, lyse neutrale – lige nok til at skabe en lille interesse uden at forårsage visuelt rod. Selv om der er en nuance af blå inkluderet, det er blødt nok, at det lyder som neutral (en smart trick, der kan opnås med næsten enhver pastel nuance). En taupe område tæppe sidder på et fundament af mørkt træ, hvilket skaber en lille smule kontrast, og væggene, vindue behandlinger, og tilbehør er alle forskellige nuancer af elfenben, beige, og taupe. Sammen skaber de en beroligende miljø, der tilskynder hvile og afslapning.

Tilføj raffinement med grå

Sofistikeret er let at opnå, når du bruger neutrale toner. I dette billede, det fungerer særlig godt på grund af brugen af ​​en enkelt grå tone, der er blevet accenter med luksuriøse detaljer. Gulv-til-loft gardiner, knap tufting og reflekterende overflader bidrager til luxe look og skabe en atmosfære af elegance. Selvom grå plejede at være tænkt på som kedelig og kedelig, i de sidste 10 år eller deromkring holdninger om grå har ændret sig, og det er i øjeblikket den varme go-to neutral. Mere elegant end brun og mere alsidigt end taupe, grå er en fleksibel nuance, der kan arbejde i næsten alle rum.

Medtag Arkitektoniske detaljer

Der er mere at dekorere neutrale rum end blot møbler og væg farver. For at tilføje interesse for en neutral værelse tænke over, herunder arkitektoniske detaljer såsom loftsbjælker, shiplap, wainscoting, dekorative søjler og selv simple krone støbning. Disse ting kan have en betydelig indvirkning på værelser, der er uden en masse farver. Husk også, at neutrale behøver ikke at betyde hvid. De regenereret træ bjælker i dette rum give nogle kontrast til den helt hvide indretning gør rummet visuelt dynamisk.

Opret en familie venlig atmosfære

En neutral stuen kan være meget beboelig og børnevenligt, som det fremgår her af Sidra stue. En del af grunden i dette rum er på grund af brugen af ​​mørkere neutrale såsom brun og sort, og brugen af ​​mønstre. Så mange mennesker forbinder neutral med hvid, og der er stadig en hel del debat om, hvordan man definerer ”neutral”, når det kommer til farver, men de er generelt anses for at være dem, der ikke gør en udseende på farvehjulet. Så en neutral stuen kan være hvid, sort grå, eller nuancer af brunt og taupe. I modsætning til en all-hvide rum, et rum fuld af mørke neutrale inviterer folk til at sparke tilbage og slappe af uden frygt for at få tingene beskidt.

Opret en Luxe Look

Trods nogle fremherskende meninger, er en neutral stue ikke at være kedelig. Faktisk kan alle-neutrale rum være super smart og endda glamourøse. Dette rum anvender en kombination af elementer til at skabe effekten. Anvendt støbning på væggene, knap tufting på sofaen, og brugen af ​​reflekterende overflader som glas, spejl, krom, og sølv alle sammen med til at skabe en luksuriøs atmosfære. Bare fordi et værelse har en neutral farvepalet betyder ikke, det kan ikke have en lille gnist!

Gør det Moderne

Hvis din udsmykning stil læner sig i retning af moderne eller nutidige, en neutral farve ordningen er noget, bør du seriøst overveje. Sort, hvid beige og grå egner sig meget godt til enkelheden i moderne og midten af ​​århundredet moderne indretning. Men som altid, huske at inkludere en række forskellige teksturer og toner til at holde det fra at falde fladt.

Det er alle i detaljer

Neutrale stuer kan være lige så varm, komfortable og hyggeligt som deres mere farverige kolleger. Men hvis du ikke er opmærksomme på de små detaljer, du risikerer at ende med en intetsigende og kedelige plads. Selvom dette rum har meget lidt i det, de subtile detaljer, såsom den teksturerede funktion væg og springbok puder forhindre det fra at være kedeligt. Det bevarer sin enkelhed, men er stadig meget komfortabel.

Komfort og varme

Hvert neutralt rum, uanset om det er lyst eller mørkt, har brug for lidt varme. Der er et par måder at opnå dette. Den ene er gennem brug af bløde teksturer, der føles rart at røre ved. Tænk på at bruge fløjl, uld, chenilles og endda microsuedes. En anden er gennem anvendelse af neutrale med varme undertoner. For eksempel, hvis grå er din neutrale valg overveje noget med brune undertoner i stedet for blå undertoner. Og endelig, at tilføje varme, du ønsker at inkludere nogle træ toner. Træ tilføjer dybde til ethvert rum, så pop i nogle træ tabeller eller side stole med træben. En lille smule kan gå en lang vej. Men hvis træet ikke er din stil varme metaller såsom messing og bronze kan også hjælpe med at sætte varme.

You may also like