Skip to main content

Tips til at forskønne ethvert rum i dit hjem

Der er bare noget om en smuk plads, som denne fra Cortney Biskop Design, der gør os aldrig ønsker at forlade huset. Sikker på, der er en stor stor verden derude, men når du får hvert rum i dit hus lige højre, er det naturligt at se frem til at tilbringe lidt kvalitetstid derhjemme. En masse valg gå ind i at skabe et smukt hjem, men der er et par tips og tricks, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af alle rum i dit hus.

Lidt farve, lidt tekstur, og en smule personlighed kan gøre en verden til forskel i dit hjem. Her er nogle af vores foretrukne ideer til at forvandle et rum uden en masse besvær.

Fokus på Color

Selvom vi er store fans af neutrale og hvidkalkede værelser, der er noget om et stænk af fed farve, der gør et rum føles som det er lige ud af magasinet spredning. Denne lyst soveværelse fra indretningsarkitekt Angela Gonzalez er enkel og smagfuld, men de popper af gul, blå, og lilla tage det til det næste niveau. Fra dit badeværelse til din stue, farve er en nem supplement til alle rum i dit hus, og en, der vil gøre det føler øjeblikkeligt frisk og nyt.

Brug Spejle

Hvis du ønsker at gøre dit hjem ser større, er der ingen grund til at kalde en entreprenør. Udsmykning med spejle er en nem, smuk måde at gøre ethvert rum føler større, lettere og mere åben. Denne stue fra Oh My Dear Blog er et godt eksempel på, hvor meget spejle virkelig kan bidrage. Placer et stort spejl enten direkte på tværs eller diagonalt fra dit vindue, så det kan reflektere lyset (både naturlige og kunstige, hvis du er lav på windows) og gøre det muligt for plads til at se større.

Tilføj tilbehør til alle rum

En af de nemmeste måder at tilføje skønhed til dit hjem er at eksperimentere med tilbehør og design-forward objekter. Denne skarpe, moderne badeværelse fra Instagram bruger houseofjules føles helt sammenhængende og sat sammen-og selvom det ikke er rodet, nips som afføringen ud for karbad og grønne områder på vasken gøre det føles hjemlig. Når dekorere med tilbehør, overveje at udfylde tomme rum i målbevidste måder-pick objekter, du elsker, og at bringe dig glæde.

Drys i nogle Pyntegrønt

Spørg enhver indretningsarkitekt, og de vil fortælle dig, at en af ​​de nemmeste måder at forskønne et værelse er at tilføje grønt eller blomster. Denne yndig bar vogn fra Sunny Circle Studio er klassiske på sin egen, men vasen af ​​eukalyptus virkelig trækker udseendet sammen. Fyld de tomme krinkelkroge i dit hjem med indendørs træer, årstidens buketter eller nogle tegnebog-venlig grønne til at give hvert værelse en designer touch.

Embrace Natural Light

Hvis du har fået det, skilte med det. Naturligt lys er ønskeligt for en grund: det gør alle rum føler beroligende og åben. Denne boligareal fra A Beautiful Mess omfavner gulv-til-loft-vinduer ved at gøre dem omdrejningspunktet i rummet. Uanset om du er heldig nok til at have en overflod af naturligt lys, eller du har at arbejde med mindre-end-ideal eksponeringer, aldrig forsømme dine vinduer. At finde de rigtige gardiner eller nuancer til dit værelse kan forvandle udseendet med det samme.

Vær ikke bange for at eksperimentere

Hver smukke hjem har én ting til fælles: kreativitet. Alle kan fylde et hus med showroom møbler, men for en virkelig fantastisk rum, er det vigtigt at lade fantasien tage føringen. Dette spisestue fra Crystal Ann Interiors grøfter tradition og bruger en moderne læder sofa til siddepladser i stedet for et komplet sæt af stole.

Update Your Tile

I dit badeværelse eller køkken, fliser er en af ​​de vigtigste elementer i en sammenhængende design. Hvis du ønsker at tilføje skønhed til dit køkken, krydre din flise. Dette fantastiske køkken fra Studio McGee har en perlemors undergrundsbane flise, der er en iøjnefaldende skift fra den normale billetpris. Fokus på grundelementerne i et rum, ligesom gulve, fliser eller maling farve, lægger grunden og tillader resten af ​​rummets design til at skinne.

Tilføj Texture

Fra området tæpper til at smide puder og hyggelige tæpper, tekstiler hjælpe med at bryde op et værelse og tilføje visuelle interesse (plus, der ikke elsker følelsen af ​​en super-blødt tæppe under fødderne?). Denne stue fra Gendannelse Home har alt, hvad vi elsker ved en smuk værelse-grønne, varieret belysning, perfekt kurateret møbler-men det er, at marokkansk-inspireret område tæppe, der virkelig tager det til det næste niveau.

Reducer Clutter

Vi elsker denne moderne køkken fra Coco Kelly for sin fantastiske design og smukke tilbehør, men selv hvis dit køkken ikke har den samme top til bund renovering, kan en hurtig ren gå langt. Denne køkkenets tællere er fri for unødvendige rod, hvilket gør det synes større og mere indbydende. I alle rum i dit hus, at finde måder at skjule eller slippe af med unødvendige ting er en af ​​de bedste måder at hjælpe skabe en følelse af skønhed i dit rum.

You may also like