Skip to main content

Meditation Spaces, der vil inspirere dig til at skabe din egen

Et hjem skal altid være et sted med ro, beroligende følelser, en oase midt i en hektisk verden. Du omgiver dig med objekter, du elsker, farver, der gør du føler dig salig og familiebilleder, der bringer tilbage glade minder.

Men hvad nu hvis du afsætte et særligt hjørne eller endda et rum i dit hjem, der var helt helliget bandlyse stressende følelser? Meditation er en fantastisk måde at gøre netop det, gennem fokusering, vejrtrækning og rydde dit sind. Din meditationspraksis kan forbedres gennem beroligende omgivelser og gennemtænkte designdetaljer, som du kan opnå i dit eget hjem uden at skulle gå til et studie.

Her er 10 meditation rum, som vil få dig til at sige  namaste  på ingen tid.

Embrace Minimal Décor

Når det kommer til en meditation rum, ofte mindre er mere, bevist gennem denne krog featured på interiør stylist Jason Grant hjemmeside. For din egen plads, indarbejde enkle puder, en lille skammel og tekstureret område tæppe, og du er klar til at meditere i en microfleece, endnu chic, plads.

Spotlight din personlighed

For en meditation plads til at føle sig godt, har det til at føles som dig, ikke? Du kan få virkelig godt tilpas, når du har vævet i stykker, der har betydning for dig, ligesom en glædelig Buddha statue, en varm kast tæppe og et farverigt tæppe, hvilket er, hvad plads og livsstil design træner Kelly Anderson gjorde her. Hun også opfindsomt forvandlet en plet på toppen af ​​trappen i en meditation hjørne, og hun deler hendes tip i et blogindlæg.

Vælg bløde farver

Mens lyse, dristige farver kan være sjovt, der er noget om whispery, pastel nuancer, der er åh-så-beroligende. Selvom dine øjne sandsynligvis vil blive lukket, mens du mediterer, er det vigtigt at føle sig trøstet i rummet, så snart du sætter dig ned. Sofia af @sofiaparapluie uden tvivl føler sig godt tilpas, når hun mediterer i denne dejlige hjørne af hendes hjem. Hold dine øjne ud til pastel meditation puder og andet tilbehør, når designe dit eget rum.

Tag din Meditation Space Outdoors

Det giver god mening at tage en meditationspraksis udenfor, hvor du kan nyde lyden af ​​fuglene kvidrer og vinden blæser gennem træerne. Du kan designe det, som du vil (bare være sikker på at medtage vandtæt, udendørs-venlige stykker og materialer), eller du kan gå all-out til en eftermiddag med at meditere med et rum, der er udstyret med drømmende tekstiler, stearinlys og vintage stykker, ligesom denne ene skabt af Sian af Sian Loves.

Make It Lys og Bright

Når du mediterer, kan det føles godt at have noget sollys på din hud og en brise, der kommer ind gennem et vindue. Når du udformer din meditation hjørne, forsøge at placere det ved siden af ​​et vindue, hvilket er, hvad Alexandra af Til Vogue eller Bust gjorde i sit eget hjem. Hun stylet dette hjørne ved hjælp af en imiteret pels tæppe, vævet puf, en lille stige og meditation must-haves, ligesom æterisk olie og en diffuser.

Efterligne en professionel Studio

Hvis du har en favorit studie, hvor du kan lide at meditere, kan du låne design aspekter af denne studie og bringe dem ind i jeres rum. Denne professionelt studie, fanget af Giulia af @mycitynotes, montrer pink Himalaya salt lamper, et utal af meditation puder og naturlige trægulve, ting, der let kunne emuleret derhjemme.

Rethink værelse

Du har sikkert at ét rum i dit hus, som du ikke ved, hvordan man kan dekorere eller simpelthen ikke bliver brugt nok som en hule eller kontor. Overveje at omdanne det til en fuld-skala meditation rum, som den, der Jessica Robinson af @jessicalouisephotos__ oprettet. Det er sødt og beroligende i lyse farver, puder, der er klar til at blive trukket ud til enhver tid og meningsfulde objekter på flydende hylder

Go All-Out Bohemian

Bohemian indretning naturligt egner sig til meditation rum. Du kan samle dine bedste boheme brikker til at konstruere dine egne frisindet meditation hjørne, herunder en iøjnefaldende stol, stammefolk tekstiler og mønstrede puder. Bliv inspireret af denne boheme eventyrland stylet af The Wicked Boheme.

Hyggelig It Up

Du bør være på dine mest behageligt i din meditation rum-trods alt, nogle gange sidder med korslagte ben ikke ligefrem føler så afslappet som man skulle tro. Tilbyd dig selv en blød sted til jord ved at placere plys puder, puder og tæpper i dit rum. Din sofa kan endda fordoble som din meditation hovedkvarter, ses her gennem denne hjertevarmende hjørne tilhører Alanna Rose.

Opret en afslappet fornemmelse

En meditation rum kan være så simpelt som at opstille en pude (eller mere for dine venner) i en favorit rum i dit hjem, hvor du altid føle fredelige. Hele pointen med meditation er at fjerne stress fra dit liv, så du skal ikke skabe ekstra stress ved at forsøge at perfektionere din meditation plads. Disse puder, skabt af X Via Verano, sidde afslappet i en rustik rum.

You may also like