Skip to main content

Ekspert Tips om, hvordan man kan style White Rooms

Hemmeligheder til at skabe en varm og indbydende White Room

Ekspert Tips om, hvordan man kan style White Rooms

Et hvidt rum kan føles som en oase af enkelhed i en ellers kaotisk verden. På trods af optrædener, når det kommer til styling smarte, inspirerende, beboelig hvide rum, djævelen er i detaljerne. Her er hvordan at forpligte sig til en hvid palet giver dig mulighed for at få kreative ved at blande materialer, stilarter og teksturer; maksimere lys med spejle og metalfarver; og grundstødning en ellers æterisk rum med fysiske eller grafiske elementer.

Varier Finish og materialer

Uanset om du renoverer et nyt hjem eller dekorere et leje, vælge forskellige finish og materialer i nuancer af hvid for at holde det interessant. For at skabe et moderne rustik badeværelse, bland marmorgulve, klassisk metro fliser og en mur af shiplap. Suppler den matte hvide vægge og trægulv, der fulgte med din leje lejlighed med en struktureret bouclé sofa, en blank hvidlakeret spisebord og skandinavisk malet træ stole. Hyggelig op den hvide mursten af ​​en ombygget loft soveværelse med en malet antik træ sengeramme, hvidt linned ark og en fluffy flokati tæppe.

Bland Møbler Styles og Perioder

Et hvidt rum indrettet udelukkende i en stil eller periode med møbler kan ende med at føle kulde og flad. Holder sig til en hvid palet giver dig mulighed for at ubesværet blande møbler perioder og stilarter, fra moderne stykker til midten af ​​århundredet moderne klassikere, vintage og antikviteter. I nuancer af hvid, en mid-tallet gyngestol, en moderne hvid vedhæng lys og vintage malet metal barstole kan sagtens sameksistere, der giver dit værelse en tidløs, nuanceret og dimensionel look.

Accessorize med flere teksturer

For at oprette et indbydende rum, vælge tilbehør med flere teksturer. Accessorize en slank hvid lædersofa med marokkansk bryllup tæppe puder vævet med pailletter og kvaster og en tyk kæmpe strik uld eller imiteret pels kast. Pynt hvide vægge med en finurlig fjer juju hat eller en vintage hvid malet spejl med et forvitret patina. Opret en skyfri soveværelse med luftige hvide gardiner, linned sengetøj i nuancer af hvid og creme og hvide orkideer eller blomstrende grene. Må ikke være genert, når det kommer til lagdeling teksturer; den hvide palet vil sikre en sammenhængende look.

Varme det op med træ eller Rattan

Straks varme op et hvidt rum med naturlige materialer som træ eller rattan. Hvide vægge tillader midten af ​​århundredet stykker til at skinne. En moderne hvide lejlighed uden arkitektoniske detaljer kan gøre en ideel tomt lærred til en bleg skandinavisk træ bord eller mørkt træ antikviteter arvet fra dine bedsteforældre eller plukket på en thrift shop eller loppemarked. Eller prøve at bruge et stativ lampe med en laser-tynd træfinér skygge for en lighter touch.

Tilføj Sparkle and Shine med Metallics eller Spejle

Varm metalfarver som bronze, guld og kobber vil fange lyset og tilføje glimt af interesse for et hvidt rum. Spejle placeret modsat vinduer, i døde rum og tabte hjørner vil hoppe lyset og skabe dybde og perspektiver, som vil oplive rummet. Spejlet møbler som Hollywood Regency stil sengeborde tilføje gnistre uden at optage visuelle rum.

Bring i grønne områder, Real eller Faux

Stueplanter har et øjeblik, og der er ingen bedre baggrund for violin blad bregne træer, kaktusser, terrarier, køkken urtehaver og levende mure end en sprød hvid værelse. Hvis du ikke har en grøn tommelfinger eller er på udkig efter noget mere lav vedligeholdelse, indarbejde pyntepuder, sengetøj og andre tekstiler dekoreret med bananblade eller palmer og tapet eller kunst med finurlige jungle scener. Eller sætter i en roterende forsyning af friske eukalyptus blade (som tørrer ud naturligt og holde i flere måneder) eller friske blomster. Den øko-bevidste eller dem, der vokser stressede ser afskårne blomster visner kunne vælge bevaret mos væg kunst eller en stigende tendens af designer tørrede blomster, der er ikke noget som din mormors gammeldags tørrede blomsterdekorationer.

Brug Graphic Black accenter

Brug sort for at skabe grafiske accenter, der giver definition til et hvidt rum. For et dramatisk look, forankre en hvid plads med en erklæring stykke fed sort møbler, ligesom en moderne himmelseng ramme. Eller scatter sorte accenter overalt, såsom indrammede sorte og hvide skitser, industrielle sort lysarmaturer eller mønstrede fliser og accent puder med strejf af sort. Hvis sort føles for skarp, brug mørkegrå, som vil have en lignende, hvis blødere effekt.

Overvej Geometri

Ud over at varierende finish, materialer og teksturer, tænke på at bruge en række forskellige former, når de vælger møbler, tilbehør, objekter og kunst til et hvidt rum. Curvy møbler og genstande, uanset om det er et rundt bord eller en sofa med afrundede hjørner eller en overdimensioneret runde spejl-balance en boxy værelse. Bland cirkler, kvadrater, rektangler, trekanter, sekskanter, ovaler og organiske former som en koskind tæppe til at skabe en skulpturel kvalitet, der bringer et hvidt rum til livet.

Vælg varm belysning

En af glæderne ved et hvidt rum er, hvor smukt det afspejler naturligt lys. Men din hvide rum skal være lige så indbydende om natten. Et minimalistisk hvid cool-tonet værelse kan se lyse og luftige i dagslys, men lidt skarp natten. Vælg sengebord lamper med bomuld eller silke nuancer, der vil producere en varm, flatterende lys; en tømmerflåde af LED lys på en pejs kappe; en antikke par sconces; eller udsat Edison pære inventar hængende fra loftet. Et værelse indrettet i varmere nuancer af creme vil se slank og fredfyldte accenter med køligere kuppellamper der lyser ligesom mini måner efter mørkets frembrud.

You may also like