Skip to main content

5 måter å bruke en Small-Space Mirror

Prøv en wraparound speil for å virkelig legge dybde til plass, prøve å legge to speil på tilstøtende vegger. Dette skaper geometriske interesse, med flere grader av refleksjon. Flere omkringliggende speil bare legge til effekten. Wraparound speil arbeide i ethvert hjem stil. Men som bildet over viser, wraparound speil kombinere godt med en svært strukturert vegg. Den teksturerte veggen legger visuell interesse og kontrast mot den slanke stilen av speilet. Ved hjelp av speil er en av de beste måtene å gjøre en liten plass ser større, men du trenger ikke å stoppe der.

Har du en liten plass du desperat ønsker å se større? En enkel måte å legge visuell plass til et rom er at klassisk jukse: legge en liten plass speil.

Legge et speil kan bokstavelig talt dobbelt plassen visuelt. Men heller enn å installere speil willy-Bulle, er det flere måter å bruke speil som ser stilig, men funksjonell. Fra å plassere speilet på ukonvensjonelle steder som på taket for å bruke segment full vegg speil, disse speil ideene er gode måter å legge stil samtidig som man gjør et rom ser større.

Utvid speil i ukonvensjonelle måter

Å ha en liten plass kan bety noen funky vegg mellomrom, som dramatiske skråtak. I tilfeller som dette, kan du ha speil kutte spesielt for å passe den plassen.

Fordelene med å sette en liten plass speil som dette inn i et rom er todelt: Det skaper en unik, funky utseende, og det betyr at mye mer speil for å visuelt utvide området. Når det kommer til små rom, det handler om å bruke hver eneste tomme av plass, og denne ideen gjør full bruk av dette konseptet.

Sett speil i taket

Et kjennetegn på mindre områder er at du ikke kan ha mye veggplass å jobbe med. Hva du trenger kan tas opp av mest dyrebare art eller høyt bilder. Så hvis du befinner deg i den posisjonen, prøve å legge et speil i taket. Bildet over viser hvordan det faktisk kan åpne opp plassen fra toppen.

En innfelt speil ser ut som det hører hjemme i design. I tilfeller der en innfelt speil ikke er mulig, prøv for en flat speil uten ramme som passer inn i det omkringliggende taket.

Bruk en hel vegg liten plass speil

Og så er det den gamle standby favoritt: en full-vegg speil. Disse er utrolig effektiv på visuell utvidelse, som de gir en illusjon om at du mangler en vegg og ser inn i en helt annen plass.

Men du kan fortsatt få kreative med full-vegg liten plass speil konsept. En populær valg er å legge til et gittermønster, som gir speilet noen glatt geometri. Legge til en distressed touch til speilet er også en fin måte å tilpasse det, som på bildet ovenfor.

Bruk store, innrammede speil

Å gå mer klassisk, plassere en stor, innrammet speil på den ene veggen. Ved å legge en ramme til et stort speil, kan du innlemme stilen på rommet i speilet selv.

For eksempel kan en rustikk plass bruke en Used tre speil ramme. En industriell plass kan bruke en metallramme. En moderne plass kan bruke en tynn, minimalistisk ramme. Og en fancy plass kan bruke en frimodig farget speil ramme. En enkel ramme gir mulighet for enkel tilpasning på en liten plass speil.

Prøv en wraparound speil

For å virkelig legge dybde til plass, prøve å legge to speil på tilstøtende vegger. Dette skaper geometriske interesse, med flere grader av refleksjon. Flere omkringliggende speil bare legge til effekten.

Wraparound speil arbeide i ethvert hjem stil. Men som bildet over viser, wraparound speil kombinere godt med en svært strukturert vegg. Den teksturerte veggen legger visuell interesse og kontrast mot den slanke stilen av speilet.

Ved hjelp av speil er en av de beste måtene å gjøre en liten plass ser større, men du trenger ikke å stoppe der.

You may also like