Skip to main content

Kreative måter å bruke Strip Lighting

Strip belysning har blitt en virkelig morsom og kreativ element i mange områder. Mens stripe belysning brukes vanligvis under skap til lys benkeplate områder og for andre konvensjonelle bruk, folk blir mer kreative med det. Det er også enklere enn noensinne å holde fast stripe lys omtrent hvor som helst, takket være de fleksible LED strips som kommer på ruller.

På toppen av det, mange av disse lett-stick stripe belysning alternativer kommer i forskjellige farger. Enten du ønsker å plassere belysningen sted ukonvensjonelle som på taket, eller du ønsker en farget lys design, er stripe lys en flott løsning. Les videre for å finne ut hvordan du kan jobbe med stripe belysning i noen stilige måter.

Som et tak aksent

Ett sted du kanskje ikke tenker å sette denne type belysning er rett opp i taket. Men bildet over viser hvordan du kan bruke stripen belysning til aksent lagdelt tak design. Det hjelper geometrien av plass pop.

Dette er også en god idé for områder som kan bruke en avslappende Lysfølsomt alternativ, som hjemmekino mellomrom eller soverom. Bare å ha taket stripe lys på ville gjøre for en subtil glød. Du kan også prøve forskjellig fargede lys til å leke seg med stemningen.

Du kan også se på bildet over hvor godt strippe belysning passer rundt mer intrikate lysarmatur. Det fungerer faktisk som en aksent til lysekronen.

Under trappen

Å sette strimmel lampene under trappen er like elegant som den er funksjonell. Du kan se på bildet over hvordan noen ekstra belysning skaper en behagelig glød innenfra trinnene. Og denne ideen fungerer under både gjennomsiktig og solid skritt.

Hvis du ønsker en mer kreativ, kunstnerisk plass, kan du vurdere å gjøre det samme stil med farget stripe lys. Du kan selv gjøre stripe lys matche en aksent farge i rommet. Eller for å virkelig gjøre det til en fest, kan du bruke stripe lys som skifter farge.

Denne ideen fungerer innendørs eller utendørs. Du kan også vurdere å få kreativ med utendørs stripe belysning ideer. Du kan sette den under rekkverk eller langs utendørs gangstier. Føl deg fri til å ha det gøy med det for en virkelig tilpasset plass.

Innenfor hyller

En annen bruk som er like funksjonell som den er stilig er å plassere den innenfor hyller. Det fungerer godt med faste hyller, som du kan se på bildet ovenfor. Problemet med faste hyller er at det kan være vanskelig å få lys inn i disse områder. Denne bakgrunnsbelyst alternativet hjelper elementene i hyllene standout alle mer.

Det er et flott alternativ for hvis du gjør mye reising eller samle inn, slik at du har en rekke unike og interessante elementer som skal vises. Du kan selv prøve farget stripe lys i displayet hyller hvis du ønsker en mer ukonvensjonell plass.

Strip belysning under skap

Du vanligvis ser stripe lys i henhold til overskap, men prøv å plassere dem under skap ved gulvet for en unik ta på denne trenden. Du kan se på bildet over hvordan noen mykt lys gir en morsom aksent til plassen.

Denne ideen kan fungere godt i fargerike nøytrale områder. Den myke gule belysning gir et hint av farge til plass, og det er ingen andre store fargede elementer for å konkurrere med belysning. Hvis du skulle slå av taklys, ville en stil som dette også gjøre for avslappende stemningsbelysning, spesielt i et bad plass.

You may also like