Skip to main content

Expert Tips om hvordan å style Hvite Rom

Hemmelighetene til å skape en varm og innbydende White Room

Expert Tips om hvordan å style Hvite Rom

En hvit rom kan føles som en oase av enkelhet i en ellers kaotisk verden. Til tross for opptredener, når det kommer til styling elegante, inspirerende, levelig hvit rom, er djevelen i detaljene. Her er hvordan du forplikter deg til en hvit palett kan du være kreativ ved å blande materialer, stiler og teksturer, maksimere lys med speil og metallic; og jording en ellers eterisk plass med naturlige eller grafiske elementer.

Varier utførelser og materialer

Enten du renovere et nytt hjem eller dekorere en leie, velge ulike utførelser og materialer i nyanser av hvitt for å holde det interessant. Å skape et moderne rustikk bad, bland marmorgulv, klassiske subway fliser og en vegg av shiplap. Utfylle matt hvite vegger og tregulv som fulgte med leie leilighet med en strukturert bouclé sofa, en skinnende hvit lakkert spisebord og skandinavisk malt tre stoler. Koselig opp den hvite murstein av en ombygd loft soverom med malte antikke tre seng ramme, hvitt sengetøy og en lun flokati rug.

Bland møbler stiler og perioder

En hvit rom innredet utelukkende i en stil eller periode av møbler kan ende opp med følelsen kaldt og flat. Stikker til en hvit palett lar deg uanstrengt blande møbler perioder og stiler, fra moderne stykker til midten av århundret moderne klassikere, vintage elementer og antikviteter. I nyanser av hvitt, en mid-tallet gyngestol, en moderne hvit anheng lys og vintage malt metall barstoler kan gjerne eksistere, noe som gir rommet en tidløs, nyansert og dimensjonale utseende.

Accessorize med flere Tekstur

Å skape en innbydende plass, velger tilbehør med flere teksturer. Accessorize en elegant hvit skinnsofa med marokkansk bryllup teppe puter vevd med paljetter og dusker og en tykk gigantisk strikke ull eller fuskepels kast. Pynte hvite vegger med en lunefull fjær juju lue eller en vintage hvitmalte speil med en værbitt patina. Skape en rolig soverom med luftige hvite gardiner, sengetøy sengetøy i nyanser av hvitt og krem ​​og hvite orkideer eller blomstrende grener. Ikke vær sjenert når det kommer til lagdeling teksturer; den hvite palett vil sikre en helhetlig utseende.

Varme den opp med tre eller Rattan

Øyeblikkelig varme opp et hvitt rom med naturlige materialer som tre eller rotting. Hvite vegger tillate midten av århundret stykker å skinne. En moderne hvit leilighet med ingen arkitektoniske detaljer kan gjøre en ideell tomt lerret for en blek skandinavisk trebord eller mørkt tre antikviteter arvet fra besteforeldrene dine eller plukket opp på en bruktbutikk eller verksted salg. Eller prøv å bruke et stativ lampe med en laser-tynn trefiner skygge for en lettere touch.

Legg skinne og glitre med Metallics eller speil

Varme metallic som bronse, gull og kobber vil fange lyset og legge glimter av interesse for et hvitt rom. Speil plassert motsatt vinduer, i døde mellomrom og tapte hjørner vil sprette lyset og skape dybde og perspektiv som vil live opp rommet. Avspeilet møbler som Hollywood Regency stil nattbord legge gnisten uten å ta opp visuell plass.

Bring i Greenery, ekte eller Faux

Stueplanter har et øyeblikk, og det er ingen bedre bakgrunn for fele blad bregne trær, kaktus, terrarier, kjøkken urtehager og levende vegger enn en skarp hvit rom. Hvis du ikke har grønne fingre eller er på jakt etter noe mer lite vedlikehold, innlemme kaste puter, sengetøy og andre tekstiler dekorert med bananblader eller palmer og tapet eller kunst med snurrig jungelen scener. Eller ta med i en roterende tilførsel av frisk eukalyptus blader (som tørker ut naturlig og holde i flere måneder) eller friske blomster. Den øko-bevisst eller de som vokser stresset ser avskårne blomster wilt kan velge bevart mose vegg kunst eller en økende trend av designer tørkede blomster som er ingenting som din bestemors gammeldagse tørkede blomsteroppsatser.

Bruk Graphic svarte detaljer

Bruk svart for å lage grafiske aksenter som gir definisjon til et hvitt rom. For en dramatisk look, forankre en hvit plass med en uttalelse stykke fet svart møbler, som en moderne himmelseng ramme. Eller spre svarte aksenter hele, som innrammet svarte og hvite skisser, industri svart lysarmatur eller mønstrede fliser og aksent puter med innslag av svart. Hvis sort føles for sterk, bruke mørk grå, som vil ha en lignende hvis mykere effekt.

Tenk geometri

I tillegg til varierende utførelser, materialer og teksturer, tenke på å bruke en rekke former når du velger møbler, tilbehør, gjenstander og kunst for et hvitt rom. Curvy møbler og gjenstander, enten det er et rundt bord eller en sofa med avrundede hjørner eller en overdimensjonert runde speil-balanse en boxy rom. Bland sirkler, firkanter, rektangler, trekanter, sekskanter, ovaler og organiske former som en kuskinn teppe å lage en skulpturell kvalitet som gir et hvitt rom til livet.

Velg varm belysning

En av gledene ved et hvitt rom er hvor vakkert det gjenspeiler naturlig lys. Men den hvite plass skal være like innbydende om natten. En minimalistisk hvit kule-tonet rom kan se lyst og luftig i dagslys, men litt sterk om natten. Velg nattbord lamper med bomull eller silke nyanser som vil produsere en varm, flatterende lys, en flåte av LED lys på en peis mantelen; en antikk par lampetter; eller utsatt Edison pære inventar hengende fra taket. Et rom innredet i varmere nyanser av krem ​​vil se elegant og rolig aksent med kjøligere verden lys som lyser som mini måner etter mørkets frembrudd.

You may also like