Skip to main content

Tips for å forskjønne ethvert rom i huset

Det er bare noe om et vakkert rom, som denne fra Cortney biskop design, som gjør at vi aldri vil forlate huset. Jada, det er en stor stor verden der ute-men når du får hvert rom i huset akkurat, er det naturlig å se frem til å tilbringe litt kvalitetstid hjemme. En rekke valg går inn i å skape et vakkert hjem, men det er noen tips og triks som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av hvert rom i huset.

Litt farge, litt tekstur, og en bit av personlighet kan gjøre en verden av forskjell i ditt hjem. Her er noen av våre favoritt ideer til å forvandle et rom uten mye hassle.

Fokus på Color

Selv om vi er store fans av nøytrale og hvite rommene, det er noe med en skvett fet farge som gjør et rom føler at det er rett ut av magasinet spredning. Dette lyse soverom fra interiørdesigner Angela Gonzalez er enkle og smakfulle, men de spretter av gult, blått og lilla ta det til neste nivå. Fra badet til stuen din, fargen er en enkel tillegg til alle rom i huset, og en som vil gjøre det føles umiddelbart frisk og ny.

bruk speil

Hvis du ønsker å gjøre hjemmet ditt ser større, det er ikke nødvendig å ringe en entreprenør. Dekorere med speil er en enkel og vakker måte å gjøre ethvert rom føles større, lettere og mer åpen. Denne stuen fra Oh My Dear Blogg er et godt eksempel på hvor mye speil virkelig kan bidra. Plasser et stort speil enten rett over eller diagonal fra vinduet slik at det kan reflektere lys (både naturlig og kunstig, hvis du er lite vinduer) og la rommet for å se større.

Legg tilbehør til alle rom

En av de enkleste måtene å legge skjønnhet til ditt hjem er å eksperimentere med tilbehør og design-forward stedene. Denne skarpe, moderne bad fra Instagram bruker houseofjules føles helt sammenhengende og satt sammen-og selv om det ikke er rotete, knickknacks som krakk ved siden av karet og grøntområder på vasken gjør det føles hjemmekoselig. Når dekorere med tilbehør, vurdere å fylle tomrom i målrettede måter-pick gjenstander du elsker og som bringer deg glede.

Dryss i noen grønne

Spør noen interiørarkitekt, og de vil fortelle deg at en av de enkleste måtene å forskjønne et rom er å legge til grøntområder eller blomster. Dette bedårende bar handlevogn fra Sunny Circle Studio er stilig på egen hånd, men vase av eukalyptus virkelig trekker utseendet sammen. Fyll de tomme kriker og kroker i hjemmet ditt med innendørs trær, sesong buketter eller noen lommebok-vennlig grønne for å gi hvert rom en designer touch.

Embrace Naturlig lys

Hvis du har det, flaunt det. Naturlig lys er ønskelig for en grunn: det gjør hvert rom føler beroligende og åpen. Dette boareal fra A Beautiful Mess omfavner gulv-til-tak-vinduer ved å gjøre dem det sentrale punktet i rommet. Enten du er heldig nok til å ha en overflod av naturlig lys, eller du har å jobbe med mindre enn ideell eksponering, aldri forsømmelse vinduene. Finne de rette gardiner eller nyanser for rommet ditt kan forandre utseendet umiddelbart.

Ikke vær redd for å eksperimentere

Hver vakre hjem har en ting til felles: kreativitet. Hvem som helst kan fylle et hus med showroom møbler, men for en virkelig nydelig plass, er det viktig å la fantasien ta ledelsen. Denne spisestuen fra Crystal Ann Interiors grøfter tradisjon og bruker en moderne skinn loveseat for sitteplasser i stedet for et komplett sett med stoler.

Oppdater Tile

På badet eller kjøkkenet, er fliser en av de viktigste elementene i en helhetlig design. Hvis du ønsker å legge skjønnhet til kjøkkenet, krydre opp flis. Denne fantastiske kjøkken fra Studio McGee har en skimrende subway fliser som er en iøynefallende skifte fra vanlig billettpris. Med fokus på grunnelementene i et rom, som gulv, flis eller maling farge, legger grunnlaget og lar resten av rommets design å skinne.

Legg Texture

Fra området tepper å kaste puter og koselig tepper, tekstiler bidra til å bryte opp et rom og legge visuell interesse (pluss, som ikke elsker følelsen av en super-myk teppe under føttene?). Denne stuen fra Gjenopprette Home har alt vi liker med et vakkert rom-grønne, variert belysning, perfekt kuratert møbler-, men det er det marokkanske-inspirerte teppe som virkelig tar det til neste nivå.

Reduser rot

Vi elsker denne moderne kjøkken fra Coco Kelly for sin fantastiske design og nydelig tilbehør, men selv om kjøkkenet ikke har den samme topp til bunn renovering, kan en rask rengjøring gå en lang vei. Dette kjøkkenets tellere er fri for unødvendig rot, noe som gjør det vises større og mer innbydende. I hvert rom i huset ditt, finne måter å skjule eller bli kvitt unødvendige ting er en av de beste måtene å bidra til å skape en følelse av skjønnhet i rommet ditt.

You may also like