Skip to main content

Meditasjon Spaces som vil inspirere deg til å lage din egen

Et hjem bør alltid være et sted for ro, beroligende følelser, en oase midt i en hektisk verden. Du omgir deg med gjenstander du liker, farger som gjør at du føler salig og familiebilder som bringer tilbake gode minner.

Men hva hvis du setter til side en spesiell hjørne eller et rom i hjemmet som ble fullstendig viet til forvisning stressende følelser? Meditasjon er en fin måte å gjøre nettopp det, gjennom å fokusere, pust og tømme tankene. Meditasjon praksis kan forbedres gjennom trøstende omgivelser og gjennomtenkte designdetaljer, som du kan oppnå i ditt eget hjem uten å måtte gå til et studio.

Her er 10 meditasjon områder som vil ha det du sier  namaste  på kort tid.

Embrace Minimal Dekor

Når det kommer til en meditasjon plass, ofte mindre er mer, bevist gjennom denne nook omtalt på interiør stylist Jason Grant hjemmeside. For din egen plass, innlemme enkle puter, en liten krakk og strukturert område rug, og du er klar til å meditere i en grei, men likevel elegant, plass.

Spotlight din personlighet

For en meditasjon plass til å føle seg bra, har det å føle at du, ikke sant? Du kan få virkelig komfortabel når du har vevd i stykker som har betydning for deg, som en gledelig Buddha statue, en varm kaste teppe og et fargerikt teppe, som er det plass og livsstil utforming trener Kelly Anderson gjorde her. Hun har også inventively forvandlet en plass på toppen av trappen i en meditasjon hjørne, og hun deler sine tips i et blogginnlegg.

Velg myke farger

Mens lyse, sterke farger kan være morsomt, det er noe med whispery, pastellfarger som er oh-så-beroligende. Selv om øynene dine vil trolig være stengt mens du mediterer, er det viktig å føle seg trøstet i rommet så snart du setter deg ned. Sofia av @sofiaparapluie ingen tvil føler seg vel når hun mediterer i denne herlig hjørne av hennes hjem. Hold øynene opp for pastell meditasjon puter og annet tilbehør når designe din egen plass.

Take Your Meditasjon Space Outdoors

Det gir mening å ta en meditasjon praksis utenfor, hvor du kan nyte lyden av fuglekvitter og vinden blåser gjennom trærne. Du kan designe den slik du vil (bare sørg for å inkludere vanntett, utendørs vennlige stykker og materialer), eller du kan gå all-out for en ettermiddag med meditere med et mellomrom som er utstyrt med drømmende tekstiler, lys og gamle brikkene, som dette en skapt av Sian av Sian Loves.

Make It Light and Bright

Når du mediterer, kan det føles godt å ha litt sol på huden din og en vind som kommer inn gjennom et vindu. Når laging meditasjon hjørne, prøve å plassere den ved siden av et vindu, som er hva Alexandra av å Vogue eller Bust gjorde i hennes eget hjem. Hun stylet dette hjørnet bruke en fuskepels teppe, vevd puff, en liten stige og meditasjon must-haves, som eterisk olje og en diffuser.

Ligne et profesjonelt studio

Hvis du har en favoritt studio hvor du liker å meditere, kan du låne design aspekter av at studio og bringe dem inn i rommet. Denne profesjonelle studio, fanget av Giulia av @mycitynotes, viser rosa Himalaya salt lamper, en myriade av meditasjon puter og naturlig tregulv, ting som kan være lett emulert hjemme.

Revurdere overnatting

Du har sannsynligvis at ett rom i huset ditt som du ikke vet hvordan du skal dekorere eller rett og slett ikke blir brukt nok som et hi eller kontor. Tenk transformere det til en full-skala meditasjon plass, som en som Jessica Robinson av @jessicalouisephotos__ opprettet. Det er søtt og beroligende i lyse farger, puter som er klar til å bli trukket ut når som helst og meningsfulle objekter på flytende hyller

Gå All-Out Bohemian

Bohemian innredning naturligvis gir seg til meditasjon mellomrom. Du kan trekke sammen dine beste bohem brikkene til å konstruere din egen frisinnet meditasjon hjørne, inkludert en iøynefallende stol, stamme tekstiler og mønstrede puter. Bli inspirert av dette bohemaktige eventyr stylet av The Wicked Boheme.

Koselig It Up

Du bør være på ditt mest komfortabel i din meditasjon plass tross alt, noen ganger sitter med bena i kors ikke akkurat føler seg så avslappet som du tror. Tilby deg selv en myk sted å lande ved å plassere plysj puter, puter og tepper i rommet ditt. Sofaen kan også fungere som din meditasjon hovedkvarter, sett her gjennom denne hjertevarmende hjørne tilhører Alanna Rose.

Lag en avslappet steming

En meditasjon plass kan være så enkelt som å sette ut en pute (eller mer for dine venner) i en favoritt rom i huset der du alltid føler fredelig. Hele poenget med meditasjon er å fjerne stress fra livet ditt, så ikke skaper ekstra stress ved å prøve å perfeksjonere meditasjon plass. Disse putene, skapt av X Via Verano, sitte tilfeldig i en rustikk rom.

You may also like