Skip to main content

Expert Tips om hvordan å dekorere en nøytral Stue

Ha det moro med nøytrale farger

Expert Tips om hvordan å dekorere en nøytral Stue

Tenk nøytrale farger er kjedelig? Ingenting kunne vært lenger fra sannheten. Nøytrale rom kan være rolig og avslappende ja, men de kan også være morsomt, energisk og full av liv. Nøkkelen er å bruke en rekke gratis ringetoner, bland materialer, og leke med mønstre -bare som du ville gjort med en annen palett.

Mønster og Texture

Når dekorere med nøytrale farger, er det veldig viktig å få inn en rekke mønstre og teksturer. Ved å forskyve grov med mykt, skinnende med matt og grovt med glatt, er det mulig å skape dybde og interesse, slik at rommet mer dynamisk. Tenk om bruk av teksturer som sengetøy, semsket tallet, fløyel, kabel strikker, saueskinn og mer. Når det gjelder å bruke teksturer i en nøytral stue, kan du nesten aldri ha for mange. Mønstre er like i at du trenger noen å skape kontrast, men prøv å holde fast med de vanlige regler for blanding mønstre.

Lag en avslappende atmosfære

Hvis du ønsker å skape en avslappende fristed, kan en nøytral fargepalett være veien å gå. I denne friske ennå beroligende rom omtalt på inntekt eiendom, fyller en stor lin-farget sectional ene hjørnet og forsterkes av en samling av kaste puter. Legg merke til at putene er alle forskjellige nyanser av lignende, lys nøytrale – akkurat nok til å skape litt interesse uten å forårsake visuelt rot. Selv om det er en nyanse av blått inkludert, er den myk nok til at det lyder som nøytral (et smart triks som kan oppnås med nesten alle pastell skygge). En taupe område rug sitter på et fundament av mørkt tre, og skaper litt kontrast, og veggene, vindu behandlinger, og tilbehør er alle ulike nyanser av elfenben, beige og taupe. Sammen skaper de en beroligende miljø som oppmuntrer hvile og avslapning.

Legg raffinement med Gray

Raffinement er lett å oppnå ved bruk av nøytrale toner. I dette bildet, det fungerer spesielt godt på grunn av bruk av en enkelt grå tone som er betont med luksuriøse detaljer. Gulv-til-tak gardiner, knapp tufting, og reflekterende overflater bidra til den luksuriøse utseende og skape en atmosfære av eleganse. Selv om grå pleide å være tenkt som kjedelig og kjedelig, i de siste 10 årene eller så holdninger om grå har endret seg, og det er for tiden den varme går til nøytral. Mer elegant enn brun og mer allsidig enn taupe, er grå en fleksibel skygge som kan arbeide i omtrent alle rom.

Inkluder arkitektoniske detaljer

Det er mer å dekorere nøytrale rom enn bare møbler og vegg farger. For å legge til interesse for et nøytralt rom tenker inkludert arkitektoniske detaljer som takbjelker, falset, brystpanelet, dekorative søyler og selv enkle kronen. Disse tingene kan ha en betydelig innvirkning på rom som er uten en masse farger. Husk også at nøytrale trenger ikke å bety hvit. De gjenvunnet trebjelker i dette rommet gi litt kontrast til den helt hvit innredning gjør rommet visuelt dynamisk.

Lag en vennlig familieatmosfære

En nøytral stuen kan være svært levelig og familievennlig, noe som gjenspeiles her ved Sidra stue. Noe av grunnen i dette rommet er på grunn av bruk av mørkere nøytrale som brunt og svart, og bruk av mønstre. Så mange folk forbinder nøytral med hvit, og det er fortsatt ganske mye debatt om hvordan du definerer “nøytral” når det kommer til farger, men de er generelt ansett for å være de som ikke gjør en opptreden på fargehjulet. Så en nøytral stuen kan være hvit, sort grå eller nyanser av brunt og taupe. I motsetning til en helt hvit rom, et rom fullt av mørke nøytrale inviterer folk til å lene seg tilbake og slappe av uten frykt for å få ting skitne.

Lag en Luxe Look

Til tross for noen rådende meninger, ikke en nøytral stue ikke å være blid. Faktisk kan alle nøytralt rom super chic og selv glamorøs. Dette rommet bruker en kombinasjon av elementer for å skape effekten. Anvendt støping på veggene, knapp tufting på sofaen, og bruk av reflekterende overflater som glass, speil, krom og sølv alle sammen for å skape en luksuriøs atmosfære. Bare fordi et rom har en nøytral fargepalett betyr ikke at det ikke kan ha en liten perle!

Gjør det moderne

Hvis dekorere stil lener seg mot moderne eller moderne, er en nøytral fargevalget noe du bør seriøst vurdere. Svart, hvit beige og grå egner seg meget godt til enkelhet av moderne og midten av århundret moderne innredning. Men som alltid, husk å inkludere en rekke teksturer og toner for å holde den fra å falle flatt.

Det er i detaljene

Nøytrale stuer kan være like varm, behagelig og koselig som sine mer fargerike kolleger. Men hvis du ikke betaler oppmerksomhet til de små detaljene, risikerer du å ende opp med et tørt og kjedelig plass. Selv om dette rommet har svært lite i det, de subtile detaljer, for eksempel strukturert funksjon vegg og springbukk puter hindre den fra å være kjedelig. Den beholder sin enkelhet, men er fortsatt veldig behagelig.

Komfort og varme

Hvert nøytralt rom, uansett om det er lyst eller mørkt, trenger litt varme. Det finnes noen måter å gjøre dette. Den ene er gjennom bruk av myke teksturer som føles fint å ta på. Tenk om bruk av fløyel, ull, chen og selv microsuedes. En annen er gjennom anvendelse av nøytrale med varme undertoner. For eksempel, hvis grå er nøytral valg vurdere noe med brune undertoner i stedet for blå undertoner. Og til slutt, for å legge varme, du vil inkludere noen tresorter. Tre gir dybde til noen plass så pop i noen trebord eller side stoler med treben. Litt kan gå en lang vei. Men hvis veden er ikke din stil varme metaller som messing og bronse kan også bidra til å legge varme.

You may also like