Skip to main content

5 moduri de a utiliza un spațiu mic oglindă

Încercați o oglindă wraparound Pentru a adăuga într-adevăr adâncime la spațiul dvs., încercați să adăugați două oglinzi pe pereți adiacente. Acest lucru creează un interes geometric, cu mai multe grade de reflecție. Mai multe oglinzi din jurul adăuga numai la efectul. oglinzi wraparound lucra în orice stil acasă. Dar, așa cum arată fotografia de mai sus, oglinzi wraparound pereche bine cu un perete puternic texturată. Peretele texturate adaugă interes vizual și contrastul față de stilul elegant al oglinzii. Utilizarea oglinzi este una dintre cele mai bune moduri de a face un spatiu mic sa para mai mari, dar nu trebuie să se oprească aici.

Ai un mic spațiu pe care doriți cu disperare să se uite mai mare? O modalitate simplă de a adăuga spațiu vizual într-o cameră este ca ieftin clasic: adăugând o oglindă pentru un spațiu mic.

Adăugarea unei oglinzi poate dubla literalmente spațiul vizual. Dar, mai degrabă decât instalarea oglinzilor, vrând-nevrând, există mai multe moduri de a folosi oglinzi care arata elegant, dar funcțional. De la plasarea oglinzii în locuri neconvenționale, cum ar fi pe tavan la utilizarea oglinzi full-perete segmentate, aceste idei oglindă sunt mari moduri de a adăuga stil în timp ce face o cameră arate mai mare.

Extinderea oglinzi în moduri neconventionale

Având un spațiu mic poate însemna unele spații de perete funky cum ar fi plafoane dramatice înclinate. În astfel de cazuri, puteți avea oglinzi tăiate în mod specific pentru a se potrivi spațiului.

Beneficiile de a pune o oglindă pentru un spațiu mic, cum ar fi acest lucru într-un spațiu sunt de două tipuri: Se creează un aspect unic, înfricoșat, și înseamnă că mult mai în oglindă pentru a extinde vizual zona. Când vine vorba de camere mici, este vorba despre utilizarea fiecare ultima inch a spațiului, iar această idee face pentru utilizarea deplină a acestui concept.

Pune oglinzi pe tavan

O caracteristica a spații mai mici, este că este posibil să nu aveți spațiu de perete de mult pentru a lucra cu. Ceea ce trebuie să fie preluate de către arta cea mai pretuita sau fotografii prețuite. Deci, dacă vă aflați în această poziție, încercați să adăugați o oglindă la tavan. Fotografia de mai sus arată cum se poate deschide de fapt, spatiul din partea de sus.

O oglindă încastrat pare că aparține în design. În cazul în care o oglindă încastrat nu este posibil, încercați o oglindă plană, cu nici un cadru care se integrează în tavan din jur.

Utilizați un full-perete oglindă spațiu mic

Și apoi există vechiul favorit stand-by: o oglindă full-perete. Acestea sunt incredibil de eficiente la expansiune vizuală, deoarece acestea dau iluzia că vă lipsește un perete și se uită într-o altă cameră întreagă.

Cu toate acestea, puteți obține în continuare creativ cu full-perete mic-concept space oglindă. O alegere populara este adăugarea unui model de rețea, care oferă oglinda unele geometrie elegant. Adăugarea o notă dificultate la oglinda este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a personaliza, ca în fotografia de mai sus.

Utilizați oglinzi mari, înrămate

Pentru a merge mai clasic, puneți o oglindă mare, încadrată pe un perete. Prin adăugarea unui cadru într-o oglindă mare, puteți încorpora stilul de cameră în oglindă în sine.

De exemplu, un spațiu rustic, se poate folosi un cadru de lemn oglindă aflate în dificultate. Un spațiu industrial poate utiliza un cadru metalic. Un spatiu modern se poate folosi un cadru subțire, minimalistă. Și un spațiu artistic se poate folosi un cadru oglindă cu îndrăzneală colorate. Un cadru simplu permite personalizarea ușoară pe o oglindă pentru un spațiu mic.

Încercați o oglindă wraparound

Pentru a adăuga într-adevăr adâncimea la spațiul dvs., încercați să adăugați două oglinzi pe pereți adiacente. Acest lucru creează un interes geometric, cu mai multe grade de reflecție. Mai multe oglinzi din jurul adăuga numai la efectul.

oglinzi wraparound lucra în orice stil acasă. Dar, așa cum arată fotografia de mai sus, oglinzi wraparound pereche bine cu un perete puternic texturată. Peretele texturate adaugă interes vizual și contrastul față de stilul elegant al oglinzii.

Utilizarea oglinzi este una dintre cele mai bune moduri de a face un spatiu mic sa para mai mari, dar nu trebuie să se oprească aici.