Skip to main content

Spațiile meditație care te va inspira pentru a vă crea propriul

O casă trebuie să fie întotdeauna un loc de sentimente calm, liniștitor, o oază în mijlocul unei lumi agitate. Te înconjoară-te cu obiecte pe care le iubesc, culori care te fac sa simti fotografii extatice si de familie care aduc înapoi amintiri fericite.

Dar dacă ai pus deoparte un colț special sau chiar și o cameră din casa ta, care a fost complet dedicat alungând emoțiile stresante? Meditația este o modalitate foarte bună de a face doar că, prin focalizare, respirație și de compensare mintea ta. practica meditație poate fi îmbunătățită printr-un cadru reconfortant și detaliile de design atent, pe care le puteți realiza în propria casă, fără a fi nevoie să meargă la un studio.

Aici sunt 10 locuri de meditație , care va avea să spui  Namaste  în cel mai scurt timp.

Embrace minim Décor

Când este vorba de un spațiu de meditație, de multe ori mai puțin este mai mult, dovedit prin acest Nook prezentate pe site-ul interior stilist Jason Grant. Pentru propriul spațiu, încorporează perne simple, un scaun mic și covor zonă texturate, și sunteți gata să mediteze într-un nu-bibelouri, dar chic, spațiu.

Spotlight dvs. de personalitate

Pentru un spațiu de meditație să se simtă bine, trebuie să se simtă ca tine, nu? Puteți obține cu adevărat confortabil atunci când ai țesut în bucăți care au sens pentru tine, ca o statuie veselă Buddha, o pătură arunca cald și un covor colorat, care este ceea ce a făcut spațiu și stil de viață de proiectare antrenor Kelly Anderson aici. De asemenea, ea a transformat inventiva un loc în partea de sus a scărilor într-un colț de meditație, și ea parts sfaturi ei într-un post pe blog.

Alege Soft Culori

În timp ce culori luminoase, indraznete pot fi distractiv, nu e ceva despre nuanțe pastel, șoptit care este oh-așa-liniștitor. Chiar daca ochii tai vor fi probabil închise în timp ce meditezi, este important să se simtă mângâiați în spațiul imediat ce stai jos. Sofia @sofiaparapluie, fără îndoială, se simte în largul său atunci când ea meditează în acest colț încântător de casa ei. Păstrați-vă ochii pentru pernele de meditație pastel și alte accesorii, atunci când proiectarea propriul spațiu.

Ia meditație spațiu în aer liber

Se face sens perfect pentru a lua o meditație practică în afara, în cazul în care vă puteți bucura de sunetele ciripitul păsărilor și suflă vântul prin copaci. O puteți proiecta totuși doriți (doar asigurați-vă că pentru a include piese rezistente la apă, în aer liber prietenos și materiale), sau puteți merge all-out pentru o după-amiază de meditând cu un spațiu care este echipat cu materiale textile de vis, lumânări și piese de epocă, cum ar fi acesta creat de Sian de Sian Loves.

Make It Light și Bright

Când te meditând, se poate simți bine pentru a avea unele lumina soarelui pe pielea ta și o adiere vine printr-o fereastră. Când crafting colțul tău meditație, încercați să-l loc lângă o fereastră, care este ceea ce a făcut Alexandra de la Vogue sau Bust în propria ei casă. Ea a aranjat acest colț, folosind un covor de blană faux, pouf țesute, o scară mică și meditație trebuie să-haves, cum ar fi uleiul esențial și un difuzor.

Imită-un studio profesional

Dacă aveți un studio de preferat în cazul în care vă place să mediteze, puteți împrumuta aspecte legate de design ale Studio și să le aducă în spațiul vostru. Acest studio profesional, capturat de Giulia de @mycitynotes, vitrine lămpi de sare roz din Himalaya, o multitudine de perne de meditație și podele din lemn natural, lucruri care ar putea fi ușor de emulat la domiciliu.

Relansăm o cameră

Probabil că aveți că o camera din casa ta, care nu știi cum să decora sau pur și simplu nu este folosit suficient pentru ca den sau birou. Luați în considerare transformarea acestuia într-un spațiu de meditație pe scară largă, cum ar fi cea care Jessica Robinson a @jessicalouisephotos__ creat. Este dulce și liniștitoare în culori deschise, perne, care sunt gata pentru a fi scos în orice moment și semnificative obiecte de pe rafturi plutitoare

Go All-Out Boemia

decor boem natural se pretează la spații de meditație. Puteți trage împreună dvs. cele mai bune piese boeme pentru a construi propriul colț de spirit liber meditație, inclusiv un scaun ochi-prinderea, textile tribale și perne cu model. Ia inspirat de acest Wonderland boem stil de The Wicked Boheme.

Cosy It Up

Ar trebui să fii cel tau cel mai confortabil în meditație spațiu-la urma urmei, uneori, stând cu picioarele încrucișate nu se simte exact la fel de relaxat ca ai crede. Ofera-ti un loc moale pentru a ateriza prin plasarea perne de pluș, perne și pături în spațiu. canapea poate dubla chiar ca sediu meditație, văzută aici prin acest colț înduioșător aparținând Alanna Rose.

Creați un laid-back Feel

Un spațiu de meditație poate fi la fel de simplu ca stabilind o pernă (sau mai mult pentru prietenii) într-o cameră de preferat casa ta în cazul în care vă simțiți întotdeauna liniștit. Întregul punct de meditație este de a elimina stresul din viata ta, deci nu creează stres suplimentar prin încercarea de a-și perfecționa spațiul dvs. de meditație. Aceste perne, create de X Via Verano, stai ocazional într-o cameră rustică.