Skip to main content

Moduri creative de a utiliza Strip de iluminat

Strip de iluminat a devenit un element cu adevărat distractiv și creativ în multe spații. În timp ce iluminatul benzi este de obicei utilizată sub dulapuri spațiilor de pe blatul de lumină și pentru alte utilizări convenționale, oamenii devin mai creativ cu ea. Este, de asemenea, mai ușor ca niciodată pentru a lipi de iluminat benzi doar despre oriunde, datorită benzilor flexibile cu LED-uri care vin pe role.

Mai mult decât atât, multe dintre aceste opțiuni de iluminat benzi ușor-stick vin în culori diferite. Fie că doriți să plasați undeva iluminat neconvențional ca și pe tavan sau pe care doriți un design de lumină colorată, de iluminat benzi este o soluție foarte bună. Citiți mai departe pentru a afla cum să lucreze cu iluminare benzi, în unele moduri elegante.

Ca un accent plafon

Un loc s-ar putea să nu cred că pentru a pune acest tip de iluminat este chiar pe tavan. Dar fotografia de mai sus arată cum puteți utiliza benzi de iluminat pentru a accentua design plafon etajate. Aceasta ajută geometria pop spațiu.

Aceasta este, de asemenea, o idee bună pentru spații care ar putea utiliza o opțiune de relaxare lumina slaba, cum ar fi spații de teatru acasă sau dormitoare. Doar având iluminat de tavan pe bandă ar face o strălucire subtilă. Ai putea încerca, de asemenea, de diferite culori de iluminare pentru a juca în jurul cu starea de spirit.

Puteți vedea, de asemenea, în fotografia de mai sus cât de bine se potrivește în jurul valorii de banda de lumina de corpuri de iluminat mai complicate. Este de fapt, funcționează ca un accent pe candelabru.

Sub scări

Punerea sub scări de iluminat benzi este la fel de elegant și funcțional. Puteti vedea în fotografia de mai sus modul în care unele de iluminat adăugată creează o strălucire plăcută din cadrul etapelor. Și această idee funcționează atât în ​​vedea prin pași și solide.

Dacă doriți un spațiu mai creativ, artistice, s-ar putea lua în considerare faci acelasi stil cu lumini bandă colorată. Ai putea face chiar luminile de bandă se potrivesc o culoare de accent în spațiul. Sau, pentru a face cu adevărat o petrecere, ai putea folosi lumini de benzi care schimba culoarea.

Această idee funcționează în interior sau în exterior. S-ar putea lua în considerare, de asemenea, obtinerea de creatie cu idei de iluminat benzi în aer liber. Ai putea pune-l sub balustrade sau de-a lungul pasarele în aer liber. Simțiți-vă liber să te distrezi cu ea pentru un spatiu cu adevarat personalizat.

In cadrul rafturi de afișare

O altă utilizare, care este la fel de funcțional ca este elegant este să-l loc în termen de rafturi de afișare. Acesta funcționează bine cu rafturi-set, în, după cum puteți vedea în fotografia de mai sus. Problema cu rafturi set-in-ul este că poate fi greu pentru a obține lumină în aceste spații. Această opțiune ajută cu iluminare din spate elementele din rafturi standout tot mai mult.

Este o opțiune excelentă pentru dacă faci o mulțime de călătorie sau de colectare, astfel încât să aveți o mulțime de elemente unice și interesante pentru a afișa. S-ar putea încerca chiar și lumini colorate în formă de bandă de afișare rafturi, dacă doriți un spațiu mai neconvențional.

Strip de iluminat sub dulapuri

Vezi, de obicei, de iluminat benzi sub dulapuri de top, dar încearcă plasarea lor sub dulapuri de podea pentru o abordare unică pe această tendință. Puteti vedea în fotografia de mai sus modul în lumină moale adaugă un accent distractiv la spațiul.

Această idee se poate lucra bine în spații neutre viu colorate. Moale iluminat galben adaugă un indiciu de culoare la spațiul, și nu există alte scară largă elemente colorate pentru a concura cu iluminat. Dacă ar fi să stingă luminile din tavan, un stil ca acest lucru ar face, de asemenea, pentru iluminat relaxant, mai ales într-un spațiu de baie.