Skip to main content

Expert Sfaturi despre cum să stil alb Camere

Secretele pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare White Room

Expert Sfaturi despre cum să stil alb Camere

O camera alba se poate simți ca un refugiu de simplitate într-o lume altfel haotică. În ciuda aparențelor, atunci când vine vorba de styling camere șic, de inspirație, locuibile alb, diavolul este în detalii. Iată cum comite o paleta de culoare albă vă permite să obțineți creativ prin amestecarea materialelor, stiluri și texturi; maximizarea lumina cu oglinzi și Metallics; și fundamentarea unui spațiu eteric altfel cu elemente naturale sau grafice.

Vary Finisaje si materiale

Fie că sunteți renovarea unei case noi sau decorarea un serviciu de închiriere, pentru a alege finisaje variate și materiale în nuanțe de alb, să-l păstrați interesant. Pentru a crea o baie rustic modern, se amestecă podele de marmură, faianta metrou clasic și un perete de shiplap. Complement mată pereții albi și podeaua de lemn care a venit cu un apartament de închiriere cu o canapea boucle texturat, o masă de culoare albă lucioasă lăcuită de mese și scaune din lemn pictat scandinav. Cosy până cărămidă albă dintr-un dormitor la mansardă transformat cu un cadru de lemn pictat antic pat, lenjerie de pat alb și un covor pufos flokati.

Se amestecă stiluri de mobilier și perioade

O cameră mobilată alb, exclusiv într-un singur stil sau perioada de mobilier se poate încheia cu senzație de frig și plat. Lipirea la o paletă de alb va permite să se amestece fără efort perioadele de mobilier și stiluri, de la piese contemporane la clasice moderne, la mijlocul secolului, obiecte de epocă și antichități. În nuanțe de alb, un scaun mijlocul secolului balansoar, o lumină albă și contemporană pandantiv de epocă vopsit scaune de bar metal poate fericit co-exista, oferindu-vă camera un aspect atemporal, nuanțată și dimensionale.

Accessorize cu Texturi multiple

Pentru a crea un spatiu primitor, pentru a alege accesorii cu mai multe texturi. Accessorize o canapea elegantă din piele albă cu perne pătură de nunta marocan țesute cu paiete și ciucuri și lână tricot gigant indesata sau arunca blană faux. Înfrumusețează pereții albi, cu o pălărie cu pene Juju capricioasă sau o oglindă de epocă alb pictat cu o patină erodate. Creați un dormitor senină cu perdele albe aerisite, lenjerie de pat lenjerie în nuanțe de orhidee albe și crem și alb sau ramuri de flori. Nu fi timid atunci când vine vorba de stratificare texturi; paleta alb va asigura un aspect coeziv.

Warm-l cu lemn sau Rattan

Instantaneu se încălzească o cameră albă, cu materiale naturale, cum ar fi lemnul sau ratan. pereți albi permit piese de la mijlocul secolului să strălucească. Un apartament modern alb, fără detalii arhitecturale se poate face o pânză albă ideală pentru o masă de lemn scandinav pal sau antichități din lemn închis moștenite de la bunici sau luat de la un magazin de cumpătare sau curte vânzare. Sau încercați să utilizați o lampă cu trepied, cu laser subțire furnir din lemn umbră pentru o atingere brichetă.

Adăugați strălucire și strălucire cu Metallics sau oglinzi

Metallics calde, cum ar fi de bronz, aur și cupru va prinde lumina și se adaugă sclipiri de interes pentru o cameră albă. Oglinzi plasate ferestre opuse, în spații moarte și colțuri pierdute vor sări lumina și de a crea profunzime și perspective care va anima camera. Mobilier oglindit ca la Hollywood Regency mese stil noptiere adăuga strălucire, fără a lua spațiu vizual.

Adu în Verdeata, Real sau Faux

Plantele de interior sunt cu un moment, și nu există nici un mai bun fundal pentru copaci frunze de ferigă, violino cactuși, terarii, grădini plante de bucătărie și pereți de viață decât o cameră de clare alb. Dacă nu aveți un verde degetul mare sau sunt în căutarea pentru ceva de întreținere mai mici, să includă perne, lenjerie de pat și alte textile decorate cu frunze de banane sau de palmieri și de tapet sau de arta cu scene jungla capricioase. Sau într-o aprovizionare aduce rotație de frunze de eucalipt proaspete (care se usucă în mod natural și să păstreze timp de luni) sau flori proaspete. Conștient eco-sau cei care cresc stresate vizionarea flori tăiate ofilesc s-ar putea opta pentru conserve de arta de perete mușchi sau o tendință tot mai mare de flori uscate de designer, care sunt nimic ca aranjamente de flori uscate de modă veche bunica lui.

Utilizați grafic negru accente

Utilizați negru pentru a crea accente grafice care dau definiție într-o cameră albă. Pentru un aspect dramatic, ancora un spatiu alb, cu o singură bucată declarație de mobilier negru caractere aldine, ca un cadru de pat cu baldachin contemporan. Sau împrăștia accente negre peste tot, cum ar fi schițe înrămate negru și alb, negru, corpuri de iluminat industriale sau gresie cu model și perne accent cu accente de negru. În cazul în care negru se simte prea puternic, folosiți gri închis, care va avea un efect similare, dacă mai moale.

Luați în considerare Geometrie

În plus față de variate finisaje, materiale si texturi, gândiți-vă folosind o varietate de forme atunci când aleg mobilier, accesorii, obiecte de artă și pentru o cameră albă. mobilier și obiecte curbați, indiferent că este o masă rotundă sau o canapea, cu colturi rotunjite sau un supradimensionat rotund oglindă echilibru o cameră Boxy. Se amestecă cercuri, pătrate, dreptunghiuri, triunghiuri, hexagoane, ovale si forme organice ca un covor piele de vacă pentru a crea o calitate sculpturală, care aduce o cameră albă la viață.

Alegeți lumini calde

Una dintre bucuriile unei camere albe este cât de frumos reflectă lumina naturală. Dar spatiul tau alb ar trebui să fie la fel de primitor pe timp de noapte. O cameră minimalist, tonuri de alb rece ar putea arata luminos și aerisit, în lumina zilei, dar un pic mai puternic pe timp de noapte. Alegeți lămpi de masă de noptieră cu bumbac sau matase nuante care vor produce o lumină caldă măgulitoare; o serie de lumânări cu LED-uri pe o manta de semineu; o pereche antic de sconces; sau expuse Edison corpuri bec agățat de tavan. O cameră decorată în nuanțe calde de crem va arata elegant și senină accentuate cu lumini glob reci, care strălucesc la fel ca mini luni după lăsarea întunericului.