Skip to main content

Sfaturi pentru a înfrumuseța orice cameră în casa ta

E doar ceva despre o cameră frumoasă, ca aceasta din Cortney Episcopul de design, care ne face să nu vrea să iasă din casă. Sigur, există o mare lume mare acolo, dar odată ce obține în fiecare cameră din casa ta doar dreptul, este firesc să aștept cu nerăbdare să petrec ceva timp de calitate la domiciliu. O mulțime de opțiuni merge în crearea de o casă frumoasă, dar există câteva sfaturi și trucuri care vă pot ajuta să profitați la maximum de fiecare cameră din casa ta.

Un pic de culoare, textură pic, și un pic de personalitate poate face o diferență în casa ta. Iată câteva dintre ideile noastre preferate pentru a transforma un spațiu fără o mulțime de complicații.

Focus pe culoare

Deși suntem mari fani de camere neutre și zugrăvite în alb, e ceva despre o pata de culoare indrazneata, care face o cameră simt ca este chiar de răspândire revista. Acest dormitor luminos de designer de interior Angela Gonzalez este simplu și de bun gust, dar POP-uri de galben, albastru, purpuriu și-l ia la nivelul următor. De la baie la camera de zi, de culoare este o completare ușor de fiecare cameră din casa ta, și una care va face să vă simțiți instantaneu în stare proaspătă și noi.

Utilizarea Oglinzi

Dacă doriți să vă acasă arate mai mare, nu este nevoie pentru a apela un contractor. Decorarea cu oglinzi este o modalitate simplă, frumos de a face orice cameră simt mai mare, mai ușoare și mai deschise. Această cameră de zi de la Oh Dragul meu blog este un mare exemplu de cât de mult oglinzi pot contribui cu adevărat. Se pune o oglindă mare, fie direct peste sau diagonală de la fereastra, astfel încât să poată reflecta lumina (atât naturale cât și artificiale, dacă esti scăzut pe Windows) și se lasă camera să arate mai mare.

Adauga Accesorii la fiecare cameră

Una dintre cele mai simple moduri de a adăuga frumusete la casa ta este de a experimenta cu accesorii si obiecte de proiectare înainte. Această baie clare, moderne de la Instagram houseofjules utilizator se simte total coezivă și pune împreună și, deși nu este aglomerat, bibelouri, cum ar fi scaun lângă cadă și verdeață pe chiuveta face sa se simta confortabil. Atunci când decorarea cu accesorii, ia în considerare umple spațiul gol în moduri obiecte intenționate pick-te iubesc și pe care le aduc bucurie.

Se presară în unele Verdeata

Intrebati orice designer de interior, și să-ți spun că una dintre cele mai simple moduri de a înfrumuseța o cameră este de a adăuga verdeață sau florale. Acest bar coș adorabil de la Circle Studio Sunny este elegant pe cont propriu, dar vaza de eucalipt trage într-adevăr aspectul împreună. Umpleți unghere goale și crăpături în casa ta, cu copaci de interior, buchete de sezon sau unele verdeață-portofel prietenos pentru a da fiecare cameră atinge unui designer.

Embrace Lumina naturală

Dacă v-ați prins, mândriți-vă. Lumina naturală este de dorit pentru un motiv: ea face ca fiecare camera sa de calmare și deschis. Acest spațiu de locuit de la mizerie Beautiful îmbrățișează ferestrele din podea până în tavan, făcându-le punctul focal al camerei. Fie că ești suficient de norocos pentru a avea o abundență de lumină naturală sau trebuie să lucreze cu expuneri mai puțin decât ideale, nu neglija ferestrele. Găsirea perdelele potrivite sau nuanțele pentru camera dvs. poate transforma aspectul instantaneu.

Nu vă fie teamă de a experimenta

Fiecare casa frumoasa are un singur lucru în comun: creativitatea. Oricine poate umple o casa cu mobilier showroom, dar pentru un spatiu cu adevarat superba, este important să se lăsa imaginația să preia conducerea. Această sală de mese de la Crystal Ann Interiors șanțuri tradiție și folosește o loveseat modernă din piele pentru șezut în loc de un set complet de scaune.

Actualizați țiglă

In baie sau bucatarie, tigla este una dintre cele mai importante elemente ale unui design coerent. Dacă doriți să adăugați frumusete la bucătărie, condimenteze țiglă. Această bucătărie uimitoare de la Studio McGee are o țiglă de metrou sidefiu, care este o schimbare de ochi-prinderea de la tariful standard. Concentrându-se pe elementele de bază ale unei camere, cum ar fi pardoseli, gresie sau vopsea de culoare, pune bazele și permite restul de design al camerei să strălucească.

Adăugați Textură

De la covoare zona pentru a arunca perne si paturi confortabile, textile ajuta desparți o cameră și se adaugă interes vizual (plus, care nu iubește simt de un covor de super-moi în picioare?). Această cameră de zi de la Repunerea Acasă are tot ceea ce ne place despre o frumoasă cameră cu verdeață, iluminat variat, perfect curatoriat mobilier, dar este că marocan inspirat covor zona care este nevoie într-adevăr la nivelul următor.

Reducerea dezordonate

Ne place această bucătărie modernă, de la Coco Kelly pentru designul său uimitor și accesorii superbe, dar chiar și în cazul în care bucătăria dumneavoastră nu are aceeași renovare de sus în jos, o rapid curat poate merge un drum lung. contoare de această bucătărie sunt libere de dezordine inutile, ceea ce o face sa para mai mare si mai primitoare. În fiecare cameră din casa ta, găsirea unor modalități de a ascunde sau de a scăpa de lucruri inutile este una dintre cele mai bune moduri de a ajuta la crearea unui sentiment de frumusețe în spațiu.