Skip to main content

Sfaturi expert cu privire la modul de a decora un neutru Camera de zi

Distrează-te cu Culori neutre

Sfaturi expert cu privire la modul de a decora un neutru Camera de zi

Gândiți-vă scheme de culori neutre sunt plictisitoare? Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Camerele neutre pot fi calm si relaxant da, dar ele pot fi, de asemenea, distractiv, energic și plin de viață. Cheia este de a utiliza o varietate de tonuri complementare, se amestecă materiale, și să se joace cu modele -doar cum ați face cu orice altă paletă.

Model și textura

Atunci când decorarea cu o schemă de culori neutre, este foarte important pentru a aduce într-o varietate de modele si texturi. Prin compensare dur cu moale, lucios cu mat și grosier cu netedă, este posibil de a crea profunzime și interes, ceea ce face camera mai dinamic. Gândiți-vă la utilizarea texturilor, cum ar fi lenjerii de pat, de piele de căprioară, catifele, tricoturi de cablu, piei de oaie și mai mult. Când este vorba de utilizarea texturilor intr-o camera de zi neutru, puteți aproape niciodată nu avea prea multe. Tiparele sunt similare în care aveți nevoie pentru a crea un contrast, dar încearcă să stai cu regulile obișnuite de amestecare a modelelor.

Creează o atmosferă relaxantă

Dacă doriți să creați un refugiu relaxant, o paletă de culori neutre ar putea fi calea de a merge. În această cameră proaspete încă liniștitor prezentate pe veniturile din proprietate, o secțiune mare de culoarea lenjeriei umple un colț și este întărit de o colecție de perne. Observați că pernele sunt toate diferite nuanțe de neutrii similare, lumina – doar suficient pentru a crea un pic de interes, fără a provoca dezordine vizuala. Chiar dacă există o nuanță de albastru inclus, este destul de moale, că citește ca neutru (un truc inteligent, care poate fi realizat cu aproape orice nuanta pastel). Un covor zonă taupe sta pe o fundație de lemn de culoare închisă, creând un pic de contrast, iar pereții, tratamente fereastra, si accesorii sunt toate diferite nuanțe de fildeș, bej și gri. Împreună, acestea creează un mediu calmant care încurajează odihnă și relaxare.

Adăugați Rafinamentul cu gri

Rafinamentul este ușor de realizat atunci când se utilizează tonuri neutre. În această fotografie, funcționează deosebit de bine datorită utilizării unui singur ton de gri, care a fost accentuate cu detalii de lux. draperii din podea până în tavan, butonul tufted și suprafețe reflectorizante contribuie la aspectul luxe și de a crea o atmosferă de eleganță. Chiar dacă gri folosit pentru a fi considerat ca mohorât și plictisitoare, în ultimii 10 ani sau cam asa atitudini despre gri s-au schimbat, și este în prezent la cald go-to neutru. Mai elegant decât maro și mai versatil decât gri, gri este o nuanta flexibil, care poate lucra în aproape orice cameră.

Include detalii arhitecturale

Există mai mult pentru decorarea camere neutre decât doar mobilier și de perete culori. Pentru a adăuga interes pentru o cameră neutră gândiți inclusiv detalii arhitecturale, cum ar fi grinzi, shiplap, lambriurile, coloane decorative și chiar simplu laminat coroana. Aceste lucruri pot avea un impact semnificativ asupra camere, care sunt, fără o mulțime de culori. Amintiți-vă, de asemenea, că neutru nu trebuie să însemne alb. Grinzile lemn de stejar vechi în această cameră oferă unele contrast cu decor complet alb face camera vizual dinamic.

Creează o atmosferă de familie prietenos

O camera de zi neutru poate fi foarte locuibile și de familie, după cum reiese de aici de camera de zi Sidra lui. O parte din motivul pentru care în această cameră se datorează utilizării Neutre mai întunecate, cum ar fi maro și negru, precum și utilizarea de modele. Atât de mulți oameni asociază cu alb neutru, și există încă destul de un pic de dezbatere cu privire la modul de a defini „neutru“, atunci când vine vorba de culori, dar ele sunt, în general, considerate a fi cele care nu fac apariția pe paleta de culori. Deci, o cameră de zi neutru poate fi alb, gri negru, sau în nuanțe de maro și gri. Spre deosebire de o cameră complet alb, o cameră plină de întuneric Neutre invită oamenii să lovi cu piciorul din spate și să se relaxeze, fără teama de a obține lucruri murdare.

Creează Luxe Look

În ciuda unor opinii predominante, o cameră de zi neutru nu trebuie sa fie bland. De fapt, toate camerele neutre pot fi foarte șic și chiar plin de farmec. Această cameră folosește o combinație de elemente pentru a crea efectul. turnare aplicată pe pereți, butonul tufted pe canapea, și utilizarea unor suprafețe reflectorizante, cum ar fi sticla, oglinda, crom și argint toate se combină pentru a crea o atmosferă de lux. Doar pentru că o cameră are o paletă de culori neutre nu înseamnă că nu poate avea un pic de scânteie!

Asigurați-l Modern

Dacă stilul de decorare se înclină spre modern sau contemporan, o schemă de culori neutre este ceva ce ar trebui să ia în considerare în mod serios. Negru bej, alb, gri și se pretează foarte bine la simplitatea de decor modern, contemporan și de la mijlocul secolului. Dar, ca întotdeauna, amintiți-vă pentru a include o varietate de texturi și tonuri să-l păstrați de la care se încadrează plat.

Este Tot în Detaliile

livinguri neutre pot fi la fel de cald, confortabil și confortabil ca omologii lor mai colorate. Dar, dacă nu acorde atenție la cele mai mici detalii, executați riscul de a se încheie cu un spațiu blând și plictisitoare. Chiar dacă această cameră are foarte puțin în ea, detaliile subtile, cum ar fi peretele caracteristica texturate și perne Springbok-l împiedică de a fi plictisitor. Acesta își păstrează simplitatea sa, dar este încă foarte confortabil.

Confort si caldura

Fiecare cameră neutru, indiferent dacă este lumina sau întuneric, are nevoie de un pic de căldură. Există câteva modalități de a realiza acest lucru. Una dintre ele este prin utilizarea de texturi moi, care se simt frumos la atingere. Gândiți-vă la utilizarea catifele, Lâna, chenilles și chiar microsuedes. O alta este prin utilizarea neutrii cu nuanțe calde. De exemplu, în cazul în care este gri neutru de alegere considera ceva cu nuanțe de maro în loc de nuanțe albastre. Și, în sfârșit, pentru a adăuga caldura, pe care doriți să includă unele tonuri de lemn. Wood adauga profunzime orice spațiu atât de pop în unele mese din lemn sau scaune laterale cu picioare din lemn. Un pic poate merge un drum lung. Cu toate acestea, în cazul în care lemnul nu este stilul tau de metale calde, cum ar fi alama si bronz poate ajuta, de asemenea, adăuga căldură.