Skip to main content

5 sätt att använda en liten-Space Mirror

Prova en omslutande spegel att verkligen fördjupa ditt utrymme, prova att lägga två speglar på intilliggande väggar. Detta skapar geometriska intresse med flera grader av reflektion. Fler omgivande speglar bara lägga till effekten. Wraparound speglar fungerar i alla hem stil. Men som fotot ovan visar, wraparound speglar par väl med en mycket texturerad vägg. Den texturerade väggen lägger visuellt intresse och kontrast mot den eleganta stil spegeln. Med hjälp av speglar är ett av de bästa sätten att göra ett litet utrymme ser större, men du behöver inte stanna där.

Har du ett litet utrymme du desperat vill se större? Ett enkelt sätt att lägga till visuella utrymme till ett rum är det klassiska fuska: lägga till ett litet utrymme spegel.

Tillsats av en spegel kan bokstavligen dubbla utrymmet visuellt. Men i stället för att installera speglar mot sin vilja, det finns flera sätt att använda speglar som ser elegant men ändå funktionellt. Från att placera spegeln i okonventionella platser som på taket till att använda segmente full vägg speglar dessa spegel idéer är bra sätt att lägga stil samtidigt som ett rum ser större.

Förläng speglar i okonventionella sätt

Att ha ett litet utrymme kan innebära vissa funky väggytor, som dramatiska sluttande tak. I fall som dessa, kan du speglar skär speciellt för att passa utrymmet.

Fördelarna med att sätta ett litet utrymme spegel som denna i ett utrymme är tvåfaldig: Det skapar en unik, funky utseende, och det betyder att mycket mer spegel för att visuellt utöka området. När det gäller små rum, det handlar om att använda varenda tum av utrymmet, och denna idé ger fullt utnyttjande av detta begrepp.

Sätt speglar i taket

Kännetecknande för mindre utrymmen är att du inte kan ha mycket väggyta att arbeta med. Vad du behöver kan tas upp av dina mest prisade konst eller omhuldade bilder. Så om du befinner dig i detta läge, prova att lägga en spegel i taket. Bilden ovan visar hur det faktiskt kan öppna upp utrymme från toppen.

En infälld spegel ser ut som det hör hemma i designen. I de fall där en försänkt spegel inte är möjligt, försöka för en plan spegel utan ram som smälter in i det omgivande taket.

Använd en hel vägg litet utrymme spegel

Och sedan finns det gamla standby favorit: en full spegel. Dessa är otroligt effektiva på visuell expansion, eftersom de ger en illusion av att du saknar en vägg och tittar in i en helt annat rum.

Men du kan fortfarande få kreativ med full vägg litet utrymme spegel koncept. Ett populärt val är att lägga ett rutmönster, vilket ger spegeln några eleganta geometri. Lägga till en nödställda touch till spegeln är också ett bra sätt att anpassa det, som i bilden ovan.

Använd stora inramade speglar

För att gå mer klassiskt, placera en stor, inramad spegel på en vägg. Genom att lägga till en ram till en stor spegel, kan du infoga stilen på rummet i spegeln själv.

Exempelvis kan en rustik utrymme använda ett bekymrat trä spegel ram. Ett industriellt utrymme kan använda en metallram. En modern utrymme kan använda en tunn, minimalistisk ram. Och en artistisk utrymme kan använda en djärvt färgad spegel ram. En enkel ram möjliggör enkel anpassning på en liten-space spegel.

Prova en wraparound spegel

För att verkligen fördjupa ditt utrymme, prova att lägga två speglar på intilliggande väggar. Detta skapar geometriska intresse med flera grader av reflektion. Fler omgivande speglar bara lägga till effekten.

Wraparound speglar fungerar i alla hem stil. Men som fotot ovan visar, wraparound speglar par väl med en mycket texturerad vägg. Den texturerade väggen lägger visuellt intresse och kontrast mot den eleganta stil spegeln.

Med hjälp av speglar är ett av de bästa sätten att göra ett litet utrymme ser större, men du behöver inte stanna där.

You may also like