Skip to main content

Meditation utrymmen som kommer att inspirera dig att skapa din egen

Ett hem ska alltid vara en plats för lugn, lugnande känslor, en oas mitt i en hektisk värld. Du omge dig med objekt som du älskar, färger som får dig att känna lycksalig och familjefoton som ger tillbaka glada minnen.

Men vad händer om du avsätta en särskild hörn eller ens ett rum i ditt hem som helt ägnas åt bannlysa stressiga känslor? Meditation är ett bra sätt att göra just detta, genom att fokusera, andning och rensa ditt sinne. Din meditation kan förbättras genom tröstande omgivningar och genomtänkta designdetaljer, som du kan uppnå i ditt eget hem utan att behöva gå till en studio.

Här är 10 meditation utrymmen som får dig att säga  namaste  på nolltid.

Embrace Minimal Inredning

När det kommer till en meditation utrymme, ofta less is more, bevisat genom denna skrymsle med på insidan stylist Jason Grant hemsida. För ditt eget utrymme, införliva enkla kuddar, en liten pall och strukturerad område matta, och du är redo att meditera i en utan krusiduller, men chic, utrymme.

Spotlight din personlighet

För en meditation utrymme för att må bra, måste det kännas som att du, eller hur? Du kan få riktigt bekväm när du har vävs i bitar som har betydelse för dig, som en glad Buddha staty, en varm kasta filt och en färgstark matta, vilket är vad utrymme och livsstil konstruktion coach Kelly Anderson gjorde här. Hon också uppfinnings förvandlat en plats i toppen av trappan i en meditation hörn, och hon delar hennes tips i ett blogginlägg.

Välj mjuka färger

Medan ljusa, starka färger kan vara kul, det finns något om whispery, pastellnyanser som är ack så lugnande. Även om dina ögon sannolikt kommer att vara stängd när du mediterar, är det viktigt att känna tröst i utrymmet så snart du sitta ned. Sofia av @sofiaparapluie utan tvekan känner till mods när hon mediterar i denna underbara hörn av sitt hem. Håll ögonen öppna för pastell meditation kuddar och andra tillbehör när man utformar ditt eget utrymme.

Ta din Meditation Space Outdoors

Det verkar vettigt att ta en meditation utanför, där du kan njuta av ljudet av fåglarna kvittrar och vinden blåser genom träden. Du kan utforma det hur du vill (bara se till att inkludera vattentäta, utomhus vänliga bitar och material), eller så kan du gå all-out för en eftermiddag av mediterar med ett utrymme som är utrustat med drömmande textilier, ljus och vintage, som här skapas av Sian av Sian Loves.

Make It Light and Bright

När du mediterar, kan det kännas bra att ha lite solljus på huden och en bris kommer in genom ett fönster. När utforma din meditation hörn, försök att placera den bredvid ett fönster, vilket är vad Alexandra över To Vogue eller byst gjorde i sitt eget hem. Hon utformade detta hörn med hjälp av en fuskpäls matta, vävd sittpuff, en liten stege och meditation-måsten, som eterisk olja och en diffusor.

Likna en professionell studio

Om du har en favorit studio där du meditera kan du låna design aspekter av denna studio och sätta dem i ditt utrymme. Detta professionell studio, fångas av Giulia av @mycitynotes, montrar rosa Himalaya salt lampor, en myriad av meditation kuddar och naturliga trägolv, saker som lätt kan emuleras hemma.

Ompröva ett rum

Du har förmodligen att ett rum i ditt hus som du inte vet hur man kan inreda eller helt enkelt inte används nog som en håla eller kontor. Överväga att omvandla den till en fullskalig meditation utrymme, som den som Jessica Robinson av @jessicalouisephotos__ skapas. Det är söt och lugnande i ljusa färger, kuddar som är redo att dras ut när som helst och meningsfulla objekt på flytande hyllor

Gå fullskaligt Bohemian

Bohemian inredningen lämpar sig naturligt för meditation utrymmen. Du kan dra ihop dina bästa bohemiska bitar för att bygga din egen fri pigg meditation hörnet, inklusive en iögonfallande stol, stam textilier och mönstrade kuddar. Låt dig inspireras av denna bohemiska wonderland stylad av The Wicked Boheme.

Cozy It Up

Du bör vara på din mest bekväm i din meditation utrymmes trots allt, ibland sitter med benen i kors inte exakt känner så avslappnad som man skulle kunna tro. Erbjud dig en mjuk plats att landa genom att plysch kuddar, kuddar och filtar i ditt utrymme. Soffan kan även fungera som din meditation huvudkontor, ses här genom denna hjärtevärmande hörn tillhör Alanna Rose.

Skapa en avspänd stämning

En meditation utrymme kan vara så enkelt som att sätta en kudde (eller mer för dina vänner) i en favorit rum i ditt hem där du alltid känner lugn. Hela poängen med meditation är att ta bort stress från ditt liv, så att inte skapa extra stress genom att försöka att fullända din meditation utrymme. Dessa kuddar, som skapats av X Via Verano, sitter nonchalant i en rustik rum.

You may also like