Skip to main content

Tips för att försköna något rum i ditt hem

Det är bara något om ett vackert rum, som den här från Cortney Bishop Design, som gör oss aldrig vill lämna huset. Visst, det finns en stor stor värld där ute, men när du får varje rum i ditt hus helt rätt, är det naturligt att se fram emot att spendera lite kvalitetstid hemma. En hel del val går till att skapa ett vackert hem, men det finns några tips och tricks som kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av varje rum i ditt hus.

Lite färg, lite struktur, och lite personlighet kan göra en enorm skillnad i ditt hem. Här är några av våra favorit idéer för att förvandla en plats utan en massa krångel.

Fokus på Color

Även om vi är stora fans av neutrala och vitkalkade rum, det finns något om ett stänk av djärva färger som gör ett rum känns som det är rätt av tidningen sprids. Detta ljusa rum från inredningsarkitekt Angela Gonzalez är enkel och smakfulla, men pops av gult, blått och lila ta det till nästa nivå. Från ditt badrum till ditt vardagsrum, färg en enkel tillägg till varje rum i ditt hus, och en som kommer att göra det känns omedelbart fräscht och nytt.

användning Speglar

Om du vill göra ditt hem ser större, det finns ingen anledning att kalla en entreprenör. Dekorera med speglar är ett enkelt, vackert sätt att göra någon rummet känns större, lättare och mer öppen. Detta vardagsrummet från Oh My Dear Blog är ett bra exempel på hur mycket speglar verkligen kan bidra med. Placera en stor spegel antingen direkt över eller diagonalt från ditt fönster så att den kan reflektera ljuset (både naturliga och artificiella, om du är låg på fönster) och låt rummet för att se större.

Lägg tillbehör till varje rum

Ett av de enklaste sätten att lägga skönhet till ditt hem är att experimentera med tillbehör och design framåt föremål. Denna skarpa, moderna badrum från Instagram användar houseofjules känns helt sammanhängande och sätta ihop-och även om det inte är rörig, krimskrams som pallen bredvid badkaret och grönska på diskbänken gör att det känns hemtrevligt. När dekorera med tillbehör, överväga att fylla tomrummet i målmedvetna sätt svars objekt som du älskar och att ge dig glädje.

Strö i vissa grönska

Fråga någon inredningsarkitekt, och de kommer att säga att ett av de enklaste sätten att försköna ett rum är att lägga grönska eller blommor. Denna förtjusande bar vagn från Sunny Circle Studio är elegant på egen hand, men vasen av eukalyptus drar verkligen utseendet tillsammans. Fyll de tomma skrymslen och vrår i ditt hem med inomhus träd, säsongs buketter eller någon plånboksvänliga grönska att ge varje rum en designer touch.

Omfamna Naturligt ljus

Om du har det, stoltsera det. Naturligt ljus är önskvärd för en anledning: det gör varje rum känner lugnande och öppen. Detta livsrum från A Beautiful Mess omfattar fönstren från golv till tak genom att göra dem i fokus i rummet. Oavsett om du har tur nog att ha ett överflöd av naturligt ljus eller om du har att arbeta med mindre än ideal exponeringar aldrig försumma dina fönster. Att hitta rätt gardiner eller nyanser för ditt rum kan förändra utseendet omedelbart.

Var inte rädd för att experimentera

Varje vackra hemmet har en sak gemensamt: kreativitet. Vem som helst kan fylla ett hus med showroom möbler, men för en verkligt vacker plats, är det viktigt att låta fantasin ta ledningen. Denna matsalen från Crystal Ann Interiors diken tradition och använder en modern läder loveseat för att sitta i stället för en full uppsättning av stolar.

Uppdatera din Tile

I ditt badrum eller kök är kakel ett av de viktigaste inslagen i en sammanhängande design. Om du vill lägga skönhet till ditt kök, krydda din sida vid sida. Detta fantastiska kök från Studio McGee har en pärlemor tunnelbanan kakel som är en iögonfallande övergången från det vanliga priset. Med fokus på baselement i ett rum, som golv, kakel eller lacken, lägger grunden och låter resten av rummets utformning att glänsa.

Lägg Texture

Från området mattor att kasta kuddar och mysiga filtar, textilier hjälpa till att bryta upp ett rum och lägga visuellt intresse (plus, som inte älskar känslan av en supermjuk matta under fötterna?). Detta vardagsrummet från återställa Home har allt vi älskar om ett vackert rum-grönska, varierad belysning, perfekt kurator möbel men det är att marockansk-inspirerade område matta som verkligen tar det till nästa nivå.

Minska röran

Vi älskar den här moderna köket från Coco Kelly för sin fantastiska design och vackra tillbehör, men även om ditt kök inte har samma topp till botten renovering kan en snabb ren gå långt. Denna kökets diskar är fria från onödiga röran, vilket gör det ser större och mer inbjudande. I varje rum i ditt hus, att hitta sätt att dölja eller bli av med onödiga saker är ett av de bästa sätten att bidra till att skapa en känsla av skönhet i ditt utrymme.

You may also like