Skip to main content

5 secrete pentru crearea unui dormitor romantic Feng Shui

5 secrete pentru crearea unui dormitor romantic Feng Shui

Cand te gandesti la Feng Shui, romantismul nu poate fi primul lucru care vine în minte. Principiile Feng Shui sunt toate despre îmbunătățirea spațiilor de locuit noastre – inclusiv dormitor. Elementele Feng Shui sunt menite pentru a scoate energia din dreapta, (sau Chi’i) pentru fiecare cameră din casa noastră. Culorile și elemente ale acestei practici se concentreze pe mai multe domenii ale vieții noastre, inclusiv armonie de familie, creativitate și romantism. Vestea bună este că puteți crea un dormitor Feng Shui cu doar câteva modificări simple.

Iată cum elemente Feng Shui poate crea o atmosfera romantica si relaxanta pentru dormitor.

1. Începeți cu o schemă de culori dormitor romantic Feng Shui

Culorile Feng Shui menite sa consolideze relatii de iubire la domiciliu sunt, nu întâmplător, aceleași culori asociem deja cu dragoste. Culorile traditionale dormitor Feng Shui includ rosu, roz, alb. Nu este   practic pentru a decora dormitorul într -o astfel de paletă de culori limitată, dar o paletă de culori neutre liniștitoare cu Feng Shui accente de culoare este un mod minunat de a le încorpora. Iată cum să folosească aceste culori romantice în decor dormitor:

  • Alege opera de arta cu accente de culoare roșie sau roz pentru a îmbunătăți schema de culoare dormitor romantic.
  • Adăugați câteva perne sau o aruncare de lux în culorile romantice Feng Shui.
  • Lumânările pot îmbunătăți nu numai schema de culori, dar, de asemenea, adăuga o notă romantică.
  • Flori proaspete in rosu sau roz sunt deosebit de benefice pentru atingerea romantice Chi’i (energie) în dormitor.
  • Gândiți-vă dincolo de un simplu roșu, roz sau alb paleta de culori Feng Shui in dormitor. Pentru a crea armonie, puteți alege nuante care se potrivesc cu schema de culori, cum ar fi piersic, rugina sau fildeș.

2. Utilizarea Feng Shui simbolismul romantic in dormitor

Există mai mult Feng Shui decât culori sau plasarea de mobilier. Când vine vorba de dormitor, există modele și simboluri augumenteaza energia romantică.

  • Decoreaza în perechi. Simbolismul „câte doi“ este important pentru design-dormitor Feng Shui. Imagini sau figurine de lebede, rațe mandarine, în perechi, este deosebit de bun augur.
  • Lucrare care evocă dragoste și relații. Indiferent dacă încadrați fotografii fericit cu alte dvs. semnificative pentru pereti, sau atarna arta clasica, care descrie relatii amoroase, acest tip de arta de perete este o necesitate pentru romantic Feng Shui.
  • Evitați arta și decor care sugerează emoții neplăcute sau pierdere.
  • fotografii de familie sunt minunate în alte zone ale casei, dar nu sunt considerate favorabile pentru un dormitor romantic Feng Shui – aceasta este spatiul pentru fotografii romantice care acceptă relația ta.

3. Adăugați iluminat dormitor romantic

Camerele cele mai romantice sunt relaxante, iar iluminatul este o mare parte din asta. Fiecare dormitor are nevoie de iluminat deasupra capului de bază pentru curățarea, se îmbrăca și de a găsi lucruri. iluminat dormitor romantic este un alt strat de lumină care stabilește starea de spirit pentru dormitor romantic Feng Shui.

iluminat Noptieră poate veni de la lămpi de masă, sconces și lămpi braț leagăn, sau agățat pandantive peste noptiere tale. Pentru a realiza ambianta romantica prin iluminare, luminile noptieră ar trebui să fie moale și reglarea intensității luminii. Puteți adăuga iluminare suplimentară romantic cu lumânări cu LED-uri, care pot fi achiziționate cu un cronometru și de la distanță, pentru iluminat ambiental fără griji. De asemenea, puteți pune sus lumini șir delicate în dormitor pentru un look complet romantic, pe tot parcursul anului.

4. Alege lenjerie de pat romantic și de lux

Lenjerie de pat sunt cel mai important element într – un dormitor romantic. Elementul Feng Shui pentru dragoste este Pamant – aceasta inseamna ca lenjerie de pat din țesături naturale și culori neutre poate spori energia romantica in dormitor. Cele mai multe așternuturile romantice ar trebui să se simtă romantic și de lux la atingere, chiar dacă acestea nu sunt scumpe. Completați ansamblu dumneavoastră lenjerie de pat cu pături și perne arunca în culorile romantism Feng Shui.

5. Feng Shui dormitor cu decor romantic accent

Secretul minunat pentru a aduce beneficiile Feng Shui in casa ta este că funcționează în orice stil de decorare. Decorul dvs. de accent nu trebuie să fie Feng Shui-tematice, acesta poate fi în orice stil pe care o alegeți pentru dormitor. Scopul tau pentru realizarea unui dormitor romantic este de a alege în mod conștient fiecare bucată de decor, și întrebați – vă dacă va îmbunătăți stilul de relaxare și romantic sperați să realizați prin Feng   Shui. Decorul cel mai romantic dormitor vă invită să leneviți și să se relaxeze.

You may also like