Skip to main content

Adolescente cu design elegant Idei Fata dormitor

dormitoare personalizate sunt super cruciale pentru fete adolescente. În multe case, acesta este singurul spațiu în cazul în care acestea pot face paradă cu adevărat gusturile lor unice. Cu toate acestea, în aceste zile, postere boy band și lămpi cu lavă nu fac destul de tăiat pentru adolescenți Savvy obsedat cu decor elegant. Cum poate un părinte crea spațiul viselor copilului lor? Următoarele dormitoare fete adolescente dispun de o mulțime de idei elegante întreaga familie va iubi.

Un dormitor elegant și sofisticat

Este un fapt; adolescent va crește în cele din urmă. De aceea, poate doriți să ia în considerare mobilier care este suficient de versatil pentru a lucra pentru copilul tau ca ea ajunge la maturitate. Iată acest exemplu stelar de design interior firmă de metal și Petal. Dormitorul este un amestec superb de design estetic al părintelui cu câteva caracteristici fermecătoare, perfect pentru un adolescent pe marginea maturitate. Modelul ondulat pe perdele alb-negru și accent potrivire perna este atât matur și capricioasă. Tataie de roz pal conferă moliciune la camera fără să te simți prea juvenil. Funcția noastră preferată este deșertăciune și scaun set. Este un modern ia pe stil clasic la Hollywood Regency.

Un strop de Floral Printuri


Creați un dormitor adolescent fată de vis cu aceste idei de la Laetitia Laurent, de Laure Nell Interiors. Scopul ei a fost de a menține spațiul de senzație prea girly. tapet floral, cu un print supradimensionat cu caractere aldine seta tonul adult. Câteva elemente boho chic, inclusiv un scaun de răchită ou, perne aztece-inspirat, iar decorul de perete pentru animale, a contribuit la stabilirea unui primitor si vibe jucaus.

Un spot pentru Slumber părți


Aici este dormitorul unui adolescent perfect pentru sleepovers de Lori Wiles Design. Acesta este dotat cu doua gemene inspirate de epocă cu patru paturi poster-o pentru fata care locuiește aici, iar al doilea pentru un oaspete peste noapte. In timp ce scheme de culori neutre oferă longevitate elegant, camera de alb, auriu, iar paleta violet este la fel de clasic. Investiția în accente decorative cu puterea de ședere este, de asemenea, o victorie. Aici designer de interior a mers cu perne de lux blană mongole.

Alama visatoare si Lucite Space


Acest glam, alb, auriu, negru și dormitor adolescent va face fiecare fată la școală incredibil de gelos. Spatiul proiectat de personalizat Adăpost Construit Livingis păcălit cu caracteristici contemporane, care chiar și adulții vor poftești ca patul cu baldachin Lucite și potrivire scaun agățat atât cu ornamente din alamă chic. Flanca patului sunt noptiere identice, care coordonează frumos cu negru perne blană mongoli. Divan gri la picioarele patului este, fără îndoială, o caracteristică sofisticat. O pernă de iepure excentrică înmoaie marginea crescut canapeaua lui.

Tăblie uimitoare a face o declarație


Nimic nu completează un dormitor elegant ca tăblia dreapta. Este o piesă esențială de mobilier, care pot personaliza instantaneu un bedstand de bază. Lucy Design Interior a adăugat o tăblie-inspirat păun din răchită la acest dormitor adolescent. perne decorative, lenjerie de pat de lavandă, plus două lămpi de masă turcoaz iluminarea spațiului cu nuanțe de strălucire cameră.

Un amestec de alb și Bold Culori


pereți albi sunt fundalul perfect pentru accente decorative colorate în acest dormitor adolescent de Lucy Design Interior. O cuvertură cu model albastru și perne vibrante pumn în sus pat-un scaun de plastic turnat în dublu roz fierbinte ca un al doilea noptiera. Wall Art personalizează și mai mult spațiu. Credem că fiecare cameră într-o casă ar trebui să aibă un houseplant minunat. Acest dormitor are o orhidee roz adorabil.

Un dormitor perfect de coastă


Dormitorul Teen fată în această casă modernă, colonială de Laetitia Laurent, de Laure Nell Interiors, are un aspect Beachy și simt că funcționează cu personalitate sport adolescent lui. De asemenea, se potrivește bine cu stilul de coastă a găsit tot restul casei. Un perete acoperit, panouri din lemn alb, probabil, alterate de intemperii albite de soare, de a crea locul perfect pentru a închide o serie de printuri Beachscape. lenjerie de pat vopsite cufundare în nuanțe inspirate de ocean îmbunătățește atmosfera de pe litoral din cameră.

Fiecare dormitor ar trebui să aibă un confortabil scaun de-aici ia forma unui scaun sac de fasole faux blană. În spațiile ocazionale, ar trebui să ia în considerare întotdeauna iluminat decorativ încă nepretentiosi realizate din materiale naturale, ca acest candelabru franjuri pe două nivele făcut din fire de bumbac.

Un spațiu cu pereți impactful Striped


Cinci cuvinte rezuma acest dormitor adolescent de Kerri Rosenthal Interiors: zahăr, condimente, și totul frumos. Soft pereți cu dungi roz face un impact semnificativ fără copleșitoare restul spațiului. Incadrarea pat de dimensiuni este o potrivire parizian inspirat tăblia pentru o prințesă tânără.

mobilier alb si accesorii profita din plin de spațiul mic prin crearea unui vibe deschis și aerisit. Funcția noastră preferată este scaunul cloudlike, fluture acoperit cu blana mongol faux. Notă tavan designer de interior ieftine chiulit, la același nivel de montare corp de iluminat și a ridicat dormitor cu un candelabru shabby chic.

Un dormitor cu o canapea fara rama


Se poate spune că cele mai bune dormitoare adolescent poate găzdui prieteni. Partea dreaptă a acestui spațiu de Hibou Design Company are o canapea mare frameless format din perne de podea inspirație marocană. Două scaune acoperite cu blană Mongolă crea mai multe locuri pentru a sta.

Un crescute și dormitor contemporan


adolescenții mai mari cu un gust rafinat poate fi extrem de pretentios. Acest dormitor de Karen B Wolf Interiors pași până la provocarea cu accesorii decorative care se simt 100 la suta adult ca catifea smocuri tăblia în taupe. Perdelele și covor, care ambele sunt dotate cu un model diferit și contemporan spalier geometrice, adăuga un alt nivel de sofisticare. Tataie de culori luminoase, mai ales roz roșu și fierbinte, să păstreze spațiul sentiment tineresc.

Un adolescent dormitor monocromatică personalizat de stocare


Nu trebuie să includă o mulțime de culori îndrăznețe în dormitorul unui adolescent. Acest exemplu monocromatic de Karen B Wolf Interiors combină straturi de lavandă moale, cu mai multe indicii ale whisper gri. Rezultatul este un dormitor liniștitor și relaxant concepute pentru un somn odihnitor. O mulțime de spațiu de stocare este de asemenea esențială. În partea stângă sunt două soluții inteligente. În primul rând, există obiceiul built-in rafturi unitate cu un mini-dulap, ideal pentru stocarea tricouri si lenjerie de corp. Următorul este fermecător scaun fereastra cu sertare de depozitare perfect pentru ascunzindu blugi.

You may also like