Skip to main content

Idei uimitoare pentru dormitor Little Girls

Decorare dormitor o fată Little

Anii de scoala sunt un deliciu. Nu mai este un copil sau copilul care necesită mijloc-de-noapte de îngrijire, dar nu a fost încă un adolescent cu o atitudine corespunzătoare, copilul elementar de vârstă, cea mai mare parte, este plin de distracție, dragoste, și capricios. Dacă aveți o fiică în această categorie de vârstă, de data aceasta pentru ca ea să aibă un dormitor care să reflecte statutul ei ca „nu un copil mai“, dar încă mai păstrează inocența copilăriei. Aici sunt douăsprezece idei pentru decorarea unui dormitor, care va încânta orice fetiță, începând cu acest spațiu adorabil de la ceangăi & Co.

Fii fericit

Citrusy luminos, plin de atingeri vesele, și aproape tropical în intensitate sunshiny, aici e un dormitor super colorat de la Lucy și Compania, care devine totul bine: drăguț tapet, animale bine-a plăcut umplute, o veselă arunca pătură, care leagă schema de culori împreună , și mai multe atinge distracție în umbra romană, biblioteca de argint retro, și lămpi de sticlă. Dar este verde lime, galben soare, iar paleta Fuchsia roz care fura spectacol. Este greu de a găsi un combo de culoare mai bună pentru dormitor o fetita lui.

Nu uita de tavan

Puteți picta tavanul în orice dormitor, desigur, dar este un special tactil distractiv pentru dormitorul unui copil. camera fetei, găsit pe JWS Interiors, este un spațiu destul de plin cu tușe mari, cum ar fi candelabru, scaun agățat, și covor pletos, dar este dungile circ-cort pe tavan care lovi cu piciorul sus capricios.

Sfaturi comune dormitor

Dacă aveți tinere fete care împart un dormitor, da fiecare un cuvânt de spus în modul în care camera este decorată, dar să fie pregătit să pas în ca ultimul cuvânt. Unii copii place să personalizeze secțiunea lor din cameră; altora le place să se potrivească. Doar asigurați-vă că fiecare fată are o zonă pentru a stoca posesiunile ei preferate, și nu există suficient spațiu de birou pentru ambele pentru a face temele în același timp. Acest spațiu adorabil de la Finnian lui Moon Interioare folosește o paletă liniștită de verde, albastru, gri și moale.

Colorat nu trebuie să semnifice roz

O mulțime de copii doresc un dormitor curcubeu luminos, și de ce nu? În cazul în care fiica ta iubește culoarea, dar nu neapărat toate roz, păstrează podelele, mobilierul și pereții (altele decât, probabil, un perete de accent) neutru, și apoi du-te sălbatice pe lenjerie de pat, mic mobilier și accesorii. O pictură murală accent nebun-luminos este un alt distractiv atingere, care funcționează în spațiul unui copil, dar este prea mult pentru dormitorul matrimonial. Această cameră adorabil a fost găsit pe ambarcațiunile-O-Maniac.

Furnizarea unui zonă de studiu

temele pentru acasă în fiecare noapte fiica ta va creste dreapta impreuna cu ea. Fiecare copil de vârstă școlară are nevoie de un birou pentru timpul de studiu. Biroul simplu de fronted un buletin de bord mare, prezentat aici este locul perfect pentru studiu. Dar ceea ce face ca această cameră specială este peretele adorabil decor și este un snap duplicat. Doar completați în spațiu peste tăblia cu tapet colorat și minunat model. Este un DIY ușor, și, probabil, veți avea nevoie doar de o rolă de hârtie.

Stick cu mobilier de bază

Dacă nu aveți un buget care permite mobilier nou la fiecare câțiva ani, veți dori să alegeți un set de dormitor, care crește cu fiica ta. Camera prezentată aici este încântătoare acum ce tânără fată nu ar iubi toate buline și afișul de câine minunat? Mobilierul alb de bază va avea nici o problemă de manipulare o paletă mai mature, lenjerie de pat și accesorii atunci când anii adolescentei sosesc.

Atingeri Buget

Are fiica ta au gusturi prințesă, dar bugetul este un pic mai puțin regească? Nu vă faceți griji, puteți adăuga cu ușurință atinge destul de fără a cheltui o avere. Ia un sfat de la această cameră găsit pe C Magazine, și împodobesc un pat simplu suprapus cu o mulțime de ciucuri colorate. În continuare, se adaugă o colecție de distracție și perne colorate, și apoi atârnă un boa de pene pe perete. Voila, dormitorul este gata pentru mica printesa ta, și contul bancar este încă intactă.

Utilizați adult Color

Nu se poate nega faptul că multe fetițe iubesc toate lucrurile roz, dar asta nu înseamnă camera unei fete trebuie să arate ca o fabrică Bubblegum. Dormitorul de la Steele Street Studios prezentate aici demonstrează cât de bine Neutre poate lucra în dormitorul unei fete. Minunat corp de iluminat, distractiv fanion banner, și picățele așternut adăuga suficient spațiu pentru a capricios, dar aspectul general este destul de sofisticat.

Mica prințesă

Sunt cei mai buni prieteni fiicei tale Ariel, Cenusareasa si Belle? Are ea dragoste fiecare printesa Disney și visul de a ajunge la o minge într-un vagon de dovleac de ei? Nu e singura-multele prințesele Disney au fost iubit prin mai multe generații de fete. Ce modalitate mai bună de a decora camera ei decât cu o pictură murală completă perete de personaje ei preferate animate? Puteți angaja un muralistul pentru a crea un design-o de-un fel, sau să cumpere o pictură murală tapet, care este ușor de aplicat pe cont propriu.

DIY capricios

Iată o altă cameră, care ar thrill doar despre orice fetiță, dar nu se va rupe bugetul. Așternutul destul florale, rafturi pline cu păpuși iubitele și animale împăiate, și schema de culori atrăgătoare adăuga toate scena, dar este flori de hârtie pompom pe tavan și fluturi faux de streaming-a lungul peretelui și ferestrele virajul spațiul într-un wow. Dacă nu doriți să cumpere Pretties de hârtie similare, este destul de ușor pentru a face propria. Check out aceste instrucțiuni pentru flori de hârtie DIY și fluturi bandă Washi.

Îndreptându-se spre Teens

Una dintre cele mai populare scheme de culoare pentru dormitor o fata preadolescent este roz, alb și negru. Atunci o privire la camera arătată aici, și veți vedea de ce: este un amestec perfect de sofisticare, nevinovăție, și quirkiness. Stick cu alb-negru pe podele și mobilier, și puteți schimba cu ușurință tema dacă fiica dumneavoastră decide în cele din urmă că e prea bătrân pentru roz.

You may also like