Skip to main content

Minunat Culori dormitor pentru a încerca această primăvară

finsihes organice și țesături să ia acest dormitor tropical din lemn și alb, la un nivel cu totul nou!

Schimbarea anotimpurilor aduce cu multe beneficii și se deplasează din lunile mai reci la mai calde ori simte că mult mai specială. Da, festivitățile sezonului de vacanta ar putea fi in spatele nostru, dar acum ne putem bucura de lumea exterioară , fără a ne draping în strat după strat! Frunze verzi proaspete, diminetile mai luminoase și zile sunnier adăuga noi culoare la o lume plictisitoare anterior și puteți face același lucru cu camere dumneavoastră, de asemenea! Așa este corect, aceasta este o privire la cele mai populare și culorile trendy dormitor ale sezonului , iar acestea ar trebui să vă servească bine pentru restul anului 2019, de asemenea. Din ușor și subevaluate la excepționale și șic, acest lucru este un tratament vizual pe care nu ar dori să dor.

Cele mai bune culori dormitor pentru următoarele câteva luni includ un amestec minunat de nuanțe pe care toată lumea ar bucura. Există ceva acolo pentru cei care doresc doar alegerea „trendiest“ și , de asemenea , o opțiune perfectă pentru cei care doresc să meargă pe calea atemporal. Fie ca este vorba senină și adapatable sau senzațional și elegant, aceste culori dormitor nu te va disspoint un pic.

Coral la cele mai bune Brilliant

Culoarea Anului Pantone a vazut multe proprietarii de case în jurul valorii de agita pentru a găsi inspirație pe care le-ar permite să adăugați corali la casele lor. Una dintre cele mai bune locuri pentru a face acest lucru este dormitor și aveți o mulțime de opțiuni aici pentru a alege. Dacă doriți o pata mare de corali în dormitor neutru, apoi peretele accentul este incontestabil rege. Dar cei mai puțin căsătorit cu culoarea poate folosi arunca perne, accente și lenjerie de pat pentru a obține locuri de muncă făcut fără să-l comite pe deplin.

Găsiți umbra de coral sau piersica pe care le iubesc

Classy și mod elegant de a adăuga corali și nuanțe de roz în dormitor contemporan

Maiestatea Purple Descoperit!

Ne-am iubit întotdeauna violet și folosindu-l chiar și în cele mai mici de moduri face o mare diferență la interior aproape instantaneu. Violet se simte elegant și regal și aduce un aer de rafinament chiar și cele mai dormitor eclectic. În acest an, re-descoperi magia de violet, încă o dată și de a face astfel încât să utilizați împreună cu alb pentru a se asigura că iese în evidență vizual. draperii violet, lenjerie de pat sau chiar adăugări de decor sunt ușor de găsit și un loc de muncă vopsea nu este niciodată prea departe!

dormitor contemporan în alb și violet este un opulent pretext

Chic californian dormitor în nuanțe de violet cu iluminare strălucitoare

Lovirea dormitor în cazul în care plafonul este, de asemenea, mov!

Dormitor modern superba cu perete tablie mov, draperii și strălucitoare ferestre pop-up de albastru peste tot în jurul

Uimitoare Jewel Tonuri

Du-te pe o cale care este un alt pic, mult mai strălucitoare și plin de farmec vivace această primăvară, cu un dormitor, care este drapat în tonuri de bijuterii. decor Jewel tonifiat ar putea să nu fie ușor de găsit, dar ele sunt cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să ia acest traseu mai luminos. În cazul în care dormitor are un fundal neutru, apoi adăugând accente tonuri de bijuterii devine chiar mai ușor. Arunca perne în purpuriu maiestuos, smarald rubin verde sau minunat roșu asigura că nu trebuie să rămânem la aceste culori pe termen lung și pot fi schimbate rapid, fără a vă costă o avere.

Este greu de ratat culoarea în acest dormitor

Utilizați decor pentru a adăuga frumusete-bijuterie tonifiat în dormitor

Utilizați așternut pentru tonuri de bijuterie usher în dormitor acest sezon

Serenity White și lemn

Lemn și camere albe sunt un trend pe care am deja împărtășit cu tine și este o schemă de culori, care este obligat să stea în partea de sus a tendințelor diagrama a tot parcursul anului. Dacă aveți alte culori in camera sub forma de accente, doar schimbare le și de a crea un fundal alb. Mutați departe de supradozei gri din ultimii ani și să se concentreze pe lemn în loc pentru a da un apel dormitor confortabil și confortabil. Pe măsură ce timpul pe poartă, adăugând alte culori și accente în funcție de tendințele de schimbare ar fi ușor și ieftin.

în afara Verdeață adaugă prospețime la acest dormitor în alb și lemn

abordare extrem de opulent pentru decorarea cu lemn în dormitor alb!

tăblie DIY particularizate pentru dormitor în alb și lemn

Rame de ferestre adaugă o notă de negru dormitor senină în alb și lemn

You may also like