Skip to main content

Sfaturi Dormitor Roșu și Sfaturi

Sfaturi Dormitor Roșu și Sfaturi

Rosu este o culoare calda, vibrante gandit de multe ori în timpul sezonului de vacanță. Această opțiune de culoare poate fi prea îndrăzneț pentru unii și este în mod normal înlocuită pentru veri de culoare galben-portocaliu și culoarea sa. Cu toate acestea, este o alternativă frumoasă de culoare pentru dormitoare mai ales în cazul în care schema de culori este planificată și utilizat cu un complement neutru sau culoare. Fie că aveți de gând să utilizați roșu ca principală opțiune de culoare, cum ar fi acest dormitor dinamic proiectat de DKOR Interioare Inc.- sau ca o culoare de accent; aici sunt cateva idei mari și fotografii pentru a vă ajuta să decideți.

Cum se utilizează roșu cu gri

 Cum se utilizează roșu cu o culoare gri pe Dormitor

Roșu și munca gri bine împreună; cum ar fi în acest distractiv, dormitor modern, proiectat de Savio & Rupa interior Concepte. Prin utilizarea gri ca opțiune generală de culoare, cu accente de roșu adaugă de-a lungul suficienta caldura pentru a pizzazz și păstra designul interesant și bine echilibrat. Aceste accente de culoare pot fi încorporate în perne, lămpi, opere de artă, sau într-un covor zonă.

Opțiunea roșu și negru Dormitor

 Opțiunea roșu și negru Dormitor

Roșu și negru este o combinatie traditionala de culoare, care ne aduce aminte de masini de curse clasice și meseni 1950. Această combinație de culori a fost făcută popular în timpul erei Art Deco, care a oferit finisaje curate, lustruite pentru produse, opere de artă, și interioare. O alternativă cu privire la modul de a adăuga acest duo culoare împreună este de a folosi un indiciu de roșu și negru, împreună cu alte culori neutre. Această schemă de culori este perfect pentru un aspect mai masculin, cum ar fi acest dormitor contemporan proiectat de Busybee Design.

Wallpaper Red Idea

 Dormitor cu tapet roșu Idea

Red poate fi folosit pentru a crea un punct focal sau de perete accent în dormitor pentru a adăuga iluzia de spațiu sau de scurtare, ceea ce face ca o camera de dimensiuni ciudat par proporționale. Wallpaper este o alternativă excelentă pentru un perete accent; cum ar fi acest dormitor tradițional proiectat de Vahallan Papers, care utilizează două tipuri de tapet cu model personalizat Catedrala și Burlington- aranjate într-un design unic. Deci, nu să-și piardă efectul acestui zid accent; proiectantul a adăugat câteva perne accent, care echilibrează schema de culori si design de ansamblu.

Idea de pat roșu

dormitor cu Red Pat Idea

O altă alternativă la adăugarea de culoare roșie pentru dormitor este prin lenjeria de pat. O pata de culoare pe pat este o modalitate foarte bună de a adăuga un pic de pop într-o cameră care este cuprinsă în nuanțe neutre. Un bun exemplu al acestei idei este în acest dormitor eclectic proiectat de Fiorella de design, care utilizează o cuvertură roșie, perne, și o pernă de accent distractiv pentru a crea un dormitor plin de viață și senină.

Roșu, negru și alb Idea Dormitor

 Roșu, negru și alb Idea Dormitor

Schema clasic de culoare negru, alb și roșu în interiorul peretelui așternut și accentul este rupt de pat din piele bej și culoarea de perete bej. Acest design distractiv de Busybee Design este o soluție subtilă și simplu pentru modul de a face un dormitor de dimensiuni lung, ciudat uite caldă și confortabilă.

Red tablie Idea

 Red tablie Idea

Pe lângă utilizarea roșu într-un perete de accent; O altă alternativă este de a folosi roșu în interiorul mobilier sau o tăblie ca acest dormitor minunat proiectat de Terrat Elms Design Interior. Un tăblie solid roșu poate fi utilizat sau dacă doriți să adăugați un indiciu de utilizare roșu cu dungi sau un model de design. Dacă decideți să utilizați tăblia într-o altă țară decât o nuanță de culoare neutră, va trebui să fie atent la modul în care accesoriile de lenjerie de pat și o cameră în viitor; din moment ce va fi limitat la anumite culori sau combinații.

Dormitor Inspired franceză Utilizarea Red

 Dormitor Inspired franceză Utilizarea Red

Design dormitor Acest șold fetita lui de Warline Pictura Ltd. este o idee minunata privind modul de utilizare roșu și alb împreună pentru a crea un design modern, care va crește cu copilul dumneavoastră. Un stil rustic francez unic și contemporan, care folosește un design distractiv tapet, tăblie roșu, perdele, și accente pline de viață pentru a crea o camera perfecta pentru o fetita, adolescent, sau oaspeți.

You may also like