Skip to main content

Dormitor Paint Idei de culoare: Care este personalitatea ta culoare?

Ați observat modul în care culoarea poate afecta starea de spirit? Atunci când se analizează idei vopsea dormitor, vopsea dormitor alegere de culoare dreapta va face o mare diferență în modul în care te simți.

psihoterapeut Celebre Carl Jung pionier conceptul de psihologie culoare. El a fost interesat de proprietăți și semnificații culori și credea că arta colorată a avut potențialul ca instrument de psihoterapie.

Deși există reguli cu privire la ce culori sunt cele mai bune pentru un dormitor, fiecare persoană are propriile preferințe și gusturi. Ați putea fi atras de o culoare neașteptată care are calități ai nevoie de mai mult în viața ta. Uita regulile tradiționale. Alege o culoare vă place și vopsea peretii dormitorului, tavan, tapiterie, mobilier, sau ceva care te face fericit.

Dormitor Idei Paint și tehnici

Pictura dormitorul tau este un mod ieftin de a personaliza stilul dormitorul tau. Pentru a maximiza design-ul de vopsea dormitor, vopsea mai mult decât doar pereții. Puteți picta orice punct din tavan dormitor la podea. Iată câteva idei de decorare care folosesc vopsea pentru a lua dormitor la nivelul următor:

perete de turnare

Dacă vă simțiți aventuros, adăugați adâncime un perete prin atașarea de perete turnarea în forme dreptunghiulare sau pătrate înainte de vopsire. Turnarea de perete adaugă un efect tridimensional unic pentru dormitor. Pentru contrast, alegeți o culoare diferită de vopsea pentru formare.

Dungi și modele

Pentru un efect dramatic, încercați pictura o bandă sau mai multe pe pereti. Dungi nu trebuie să fie uniformă sau întotdeauna pe verticală. O bandă poate rula orizontal sau într-un model.

Vopsea metalizata de perete

În cazul în care camera dvs. este în mod natural de culoare închisă, vopsele metalice adăuga un luciu cald peretilor. Ei au nevoie de mai multe straturi pentru a aplica, dar sunt în valoare efectul final. Puteți găsi ușor de utilizat vopsele metalice într-o varietate de culori. Peretele din imaginea de mai jos este vopsit într-o culoare metalica de vopsea de oțel.

Paint Ceiling

Pictura tavanul dormitorului poate crea mai mult interes vizual. Pentru un aspect îndrăzneț, vopsea de perete tăblie pat ca o linie continuă care transportă până la tavan, formând un efect baldachin ca imaginea de mai jos, sau adăugați dungi la tavan ca dormitor alb-negru de mai jos.

Efect de iluminat

Un proiect DIY simplu, care face un impact mare într-un dormitor pictat este un comutator variatorul de perete. Variatoare sunt ieftine și de a ajuta la crearea de iluminat dreptul de a îmbunătăți starea de spirit. Posibilitatea de a lumina sau dim o cameră, la cerere, este util mai ales în cazul în care v-ați pictat peretii dormitorului într-o culoare indrazneata.

Ce Paint Dormitor Culori spune despre tine

Uită-te la culorile de mai jos și alegeți dumneavoastră preferat. Vom arunca o privire la ceea ce alegere culoare spune despre personalitatea ta sau ceea ce ar putea avea nevoie de mai mult de la viata ta.

Gri

Dacă ați ales gri ca favorit, vă place designul minimalist și cele mai recente gadget-uri high-tech. Esti de lucru din greu și au nevoie de un dormitor în cazul în care vă puteți reîncărca. Din fericire, gri nu este doar partea de sus contemporane nuanța de vopsea de moment, peretii gri sunt liniștitor și odihnitor.

Galben

Dacă sunteți atras de galben, ești un perfecționist și un visător. Foarte intelectuală, aveți o minte mare pentru subiecte abstracte și de afaceri. Ești extrem de carismatic și de a face oamenii să se simtă în largul ei în compania dumneavoastră. Alegerea galben spune că trebuie să vă oferi mai mult timp să se relaxeze, cred că și vis.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la pictura întregul galben dormitor luminos, încercați aceste sfaturi:

  • vopsea Doar un singur perete galben
  • Du-te pentru aur pentru a crea un bogat dormitor, invitând
  • Utilizați galben ca un accent de culoare pentru lenjerie de pat sau accesorii

portocale

Iubitorii de Orange sunt foarte sociale și neînfricat. Te iubesc oamenii de aventura, de călătorie și de întâlnire. Orange peretii camerei sunt calde și entuziasmul invoke. Este una dintre culorile de top de alegere în design contemporan. Dacă sunteți atras de portocaliu, este timpul pentru a adăuga unele distractiv la viata ta (si peretii camerei).

Albastru

Albastru poate veni într-o varietate de tonuri de culoare, dar cele mai multe iubitorii de albastru au ceva în comun: nevoia de pace și armonie. Dacă ați ales albastru, ești loial, au prieteni pe tot parcursul vieții și ca o rutină. Fanii albastre au tendinta de a prefera un spațiu care este curat si organizat, astfel încât să fie sigur de a picta nu numai zidurile tale, dar, de asemenea, adăugați un spațiu suplimentar de stocare puțin și organizare dormitor. Te vei simți mai acasă și odihnit într-un dormitor albastru liniștit, neaglomerat.

Cafea

Alegerea mijloacelor mocha ești cu picioarele pe pământ și onest. Fiabile și de încredere, oamenii sunt atrași de sine autentic. Apreciați simplu luxul vieții și iubesc decorarea casa ta. Fiind atras de Mocha culoarea poate fi vă spune că trebuie să încetinească și să se bucure de mai mult timp în natură.

Negru

În cazul în care negru este alegerea ta culoare, esti misterios și sufocant. Prestige și puterea sunt importante pentru tine. Ești puternic, independent și în control. Oamenii care sunt atrași de viața privată dragoste negru – negru este culoarea perfecta pentru spațiul protejat, intim al dormitorului. Dacă ați ales negru, întrebați-vă dacă aveți nevoie pentru a seta mai multe limite în relațiile personale și de muncă să se simtă echilibrat și în control.

Verde

Dacă verde a fost alegerea ta culoare, ești ușor pentru a obține, împreună cu, pacientul și orienteze clar de teatru. Verde este considerat cel mai relaxant culoare. Există mai multe nuanțe de verde disponibile, toate acestea pot crea un mediu lipsit de stres. Este viața ta un pic haotic în ultima vreme? Acesta poate fi motivul pentru care le-ați ales verde. Imbratisati-l și de a crea o stare de calm, dormitor zen.

Dacă doriți, de asemenea, o cameră verde de mediu, pentru a alege vopsele de interior, care sunt cu emisii reduse de COV și fără chimicale.

Utilizarea terapiei de culoare in dormitor este la fel de simplu ca pictura peretilor. Dacă sunteți în considerare culori îndrăznețe și doriți pentru a ușura în lucruri, începe mici. Paint un singur perete, adăugați dungi sau de a folosi culoarea aleasă ca culoarea de accent. Împărtășește cu noi, ce personalitate culoare ai ales?

You may also like