Skip to main content

5 tapoja saada Zen Olohuone

Merriam-Webster kuvailee Zen kuin ”tila rauhallinen tarkkaavaisuuden joissa ihmisen toimintaa ohjaa intuition sijasta tietoisesti.” From puhekielen kannalta lännessä, me yleensä käytä sitä kuvaamaan mitään, mikä on tyyni, rauhallinen, yksinkertainen ja rauhoittava, varsinkin kun se tulee sisustus. Zen tilat ovat myös määritellään yleensä selvästi japanilainen design estetiikka, kuten Rock Gardens ja tatami matto lattiat. Jos rakastat kaikkea Zen, saatat olla etsivät keinoja sisällyttää Zen keskitilat kotiisi. Lue, miten saada Zen olohuone.

Indoor Zen puutarha

Kun ihmiset ajattelevat Zen, ne yleensä ajatella Zen puutarhoissa. Mutta älä oleta, että vain koska se on sanan puutarha, se täytyy olla ulkona. Ainutlaatuinen elintilaa kuvassa yllä tuo Zen puutarha aivan kotona. Koska Zen puutarhat ovat yleensä koostuu hiekasta, kivestä tai soraa, ne on helppo laittaa sisätiloihin, koska heillä ei ole ylläpitoon luonnollisen kasvillisuuden. Zen puutarha voi olla myös enemmän kuin näyttää: Voit meditatiivisesti Rake Zen-puutarhassa ei väliä mitä sää näyttää ulkopuolelta.

Chic Buddha-patsaat

Zen itsessään on maadoitettu tyyppi buddhalaisuuden Japanista. Tämän vuoksi yksi helpoimmista tavoista saada Zen olohuone on löytää tyylikäs esitys Buddhan. Lisäämällä tämä elementti huoneeseen voit luoda Zen keskipiste.

Miten Zen menet sieltä on täysin sinun. Se on mukava tapa lisätä osa Zen, vaikka et aikovat mennä rajusti oman suunnittelun suunnitelmia. Myös valitsemalla tyylikäs muka hahmo kuten kuvassa yllä voit pitää tilaa enemmän modernia, jos se on tyyliä olet menossa.

Yhdistä Zen muiden tyylien

Edellä vinkkejä ehdottaa tapoja sisällyttää Zen nykyaikaisiksi stylings, mutta Zen myös täydentää maalaismainen tiloja, luoda maalaismainen chic vibe. Ota kuva yllä: Jotain niin yksinkertaista kuin valo maan äänet on antanut tilaa löysä, luonnollinen Zen tuntuu.

Zen liittyy yleensä luonnon elementtejä, joten tyyli paria hyvin maalaismainen elementtejä, kuten altistuvat palkit, kuvioitu puulattioiden ja veistetty art. Jos mahdollista, yhdistä tyyli avoimet näkymät luontoon. Joka luo vieläkin maalaismainen, luonnollinen ja rauhoittava Zen vibe.

Ottaa Zen ulkotiloihin

Ei tietenkään kaikki Zen ominaisuuksia tarvitse olla olohuoneessa itse. Avaamalla huoneeseen osaksi Zen kivikkopuutarha tai jossa on ikkuna jotta voidaan luoda mielessä Zen. Se on helppo tapa lisätä visuaalinen tyyli Zen olohuoneeseen asentamatta täysimittainen Zen puutarha kotona.

Tämä on myös hyvä idea minimalistisen tai siirtymäajan tiloja. Rauhoittava luonne soraa perustuvan zen-puutarha paria hyvin minimalistisella tyylillä, ja zen-puutarha itsessään on perinteinen elementti, joka lisää kiinnostusta siirtymäkauden tilaan.

Sisällyttämään Aasian sisustuselementtejä Zen olohuone

Koska Zen juuret Japanissa, kannattaa harkita perinteisen japanilaisen arkkitehtonisia elementtejä omassa olohuoneessa. Yllä oleva kuva on todella design koti Kiotossa. Mutta perinteinen tatami lattialla ja paperi ovet ovat suuria inspiraation lähteitä omassa olohuoneessa suunnitteluohjelman.

Jos sitoutua tähän tyyliin tekee sinut hermostuneeksi, voit valita yhden tai kaksi elementtiä ehdottaa sitä. Yritä asentaa yksi paperikone liukuovi. Tai aseta tatami matto keskellä olohuoneen. Voit myös harkita muita Japanin elementtejä, kuten Koikaloja tai Lyhytjalkainen pöytä, jota kutsutaan myös chabudai. Selvitimme jo monia tapoja sisällyttää japanilainen tyyli kotiisi, jos olet himo enemmän inspiraatiota.

Muista, tavoitteena Zen sisustuselementtejä on lisätä tunnetta rauhallinen ja asuintilojen – niin yritä stressiä päätät miten sisällyttää se! On monia vaihtoehtoja saavuttamiseksi rauhoittava esteettinen, haluatko mennä iso tai liian pieniksi.

You may also like