Skip to main content

5 Ways, hogy egy kis-Space Mirror

Próbálja beburkoló tükör Hogy igazán mélységet adhatunk a hely, próbálja meg felvenni két tükör a szomszédos falak. Ez létrehoz geometriai érdeklődés, több fokkal a mérlegelés. Több környező tükrök csak hozzá, hogy a hatás. Wraparound tükrök munka bármely házias. De ahogy a fenti képen látható, beburkoló tükrök pár jól erősen texturált fal. A texturált fal hozzáteszi vizuális érdeklődés és a kontrasztot ellen tökéletes stílus a tükör. Tükrök segítségével az egyik legjobb módja, hogy egy kis helyet nézni nagyobb, de nem kell megállni.

Van egy kis hely van kétségbeesetten szeretné nézni nagyobb? Egy egyszerű módja, hogy adjunk vizuális térben egy szobában, hogy a klasszikus cheat: ha kis tér tükör.

Hozzáadása tükör megduplázódhat a tér vizuálisan. De ahelyett, hogy tükröket szerelnek akarva-akaratlanul, számos módon használható tükör úgy néz ki, stílusos, mégis funkcionális. A forgalomba a tükör szokatlan helyeken, mint a mennyezetre, hogy a szegmentált teljes fal tükör, ezek tükör ötleteket nagyszerű módon stílusossá, miközben a terem meg nagyobb.

Hosszabbítsa tükrök szokatlan módon

Miután egy kis hely is jelentheti néhány funky falfelületet, mint drámai lejtős mennyezet. Ilyen esetekben, akkor lehet vágni tükrök kimondottan a teret.

Az előnyök amivel egy kis tér tükör ilyen térbe kettős: Ez létrehoz egy egyedi, funky megjelenés, és ez azt jelenti, hogy sokkal több tükör, hogy vizuálisan bővíteni a területet. Amikor a kis szoba, ez az egész a legapróbb talpalatnyi helyet, és ez a gondolat teszi teljes mértékben kihasználja ezt a fogalmat.

Tedd tükrök a mennyezetre

A fémjelzi a kisebb helyeken az, hogy nem sok falfelületet dolgozni. Amit nem kell foghatók fel a legértékesebb művészeti vagy dédelgetett fotók. Tehát, ha úgy találja magát ebben a helyzetben, vegyen fel egy tükröt a mennyezetre. A fenti képen látható, hogyan lehet valóban megnyitja a teret felülről.

A süllyesztett tükör úgy néz ki tartozik a design. Azokban az esetekben, amikor egy süllyesztett tükör nem lehetséges, próbálja meg egy lapos tükör keret nélkül, hogy beleolvad a környező mennyezet.

Használjon teljes fal kis tér tükör

És akkor ott van a jó öreg kedvenc: egy teljes fali tükör. Ezek a hihetetlenül hatásos vizuális bővítése, mivel ezek adják az illúziót, hogy hiányzik a falon, és keres egy teljesen más szobában.

Azonban akkor is kap kreatív a teljes fal kis helyet tükörkoncepció. Az egyik népszerű választás hozzá egy rács mintát, amely a tükör néhány karcsú geometria. Hozzáadása szomorú hangulatot a tükör is egy nagyszerű módja, hogy személyre úgy, mint a fenti képen.

Nagy méretű, keretezett tükör

Ahhoz, hogy menjen tovább a klasszikus, tegyen egy nagy, keretezett tükör az egyik falon. Azáltal, egy keret egy nagy tükör, akkor bele a stílus a szoba a tükörbe is.

Például egy rusztikus tér használhat szorongatott fa tükör keret. Az ipari terület lehet használni egy fém keret. A modern tér használhat vékony, minimalista keretben. És egy gyönyörű kialakítású tér használhat bátran színes tükör keret. Egy egyszerű keret lehetővé teszi az egyszerű testreszabási egy kis tér tükör.

Próbálja beburkoló tükör

Ahhoz, hogy valóban mélységet adhatunk a hely, próbálja meg felvenni két tükör a szomszédos falak. Ez létrehoz geometriai érdeklődés, több fokkal a mérlegelés. Több környező tükrök csak hozzá, hogy a hatás.

Wraparound tükrök munka bármely házias. De ahogy a fenti képen látható, beburkoló tükrök pár jól erősen texturált fal. A texturált fal hozzáteszi vizuális érdeklődés és a kontrasztot ellen tökéletes stílus a tükör.

Tükrök segítségével az egyik legjobb módja, hogy egy kis helyet nézni nagyobb, de nem kell megállni.

You may also like