Skip to main content

Szakértői tippek, hogyan díszítik a semleges Nappali

Have Fun semleges színek

Szakértői tippek, hogyan díszítik a semleges Nappali

Gondolj semleges színek unalmas? Semmi sem áll távolabb az igazságtól. Semleges szoba lehet nyugodt és pihentető igen, de ők is lehet szórakoztató, energikus és élettel teli. A legfontosabb az, hogy számos ingyenes hangok, keverjük össze anyagokat, és játszani minták -Csak mint akkor más palettán.

Minta és textúra

Amikor díszítő semleges színek, nagyon fontos, hogy a különböző minták és textúrák. Beszámítás útján durva, puha, fényes matt és durva, sima, akkor lehetséges, hogy mélységet és érdeke, hogy a szoba még dinamikusabb. Gondolj a textúrák, mint ágynemű, velúr-es, bársony, kábel kötögetni, juhoknak és így tovább. Mikor jön-hoz használ a textúrák semleges nappali, akkor szinte soha nem túl sok. Minták hasonlóak abban, hogy szükség van néhány létrehozni a kontrasztot, de megpróbál ragaszkodni a rendszeres szabályok keverési mintákat.

Pihentető légkört teremt

Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy pihentető menedéket, egy semleges színpaletta lehet az út. Ebben a friss még nyugtató szoba szerepelt jövedelem ingatlan, egy nagy vászon színű szekcionált kitölti az egyik sarokban, és növeli a gyűjtemény díszpárna. Figyeljük meg, hogy a párnák mind különböző árnyalatú hasonló, könnyű semleges – éppen elég, hogy hozzon létre egy kis érdeklődést anélkül vizuális zűrzavar. Annak ellenére, hogy van egy kék árnyalatú benne, hogy ez elég puha, hogy szól a semleges (egy ügyes trükk, hogy lehet elérni szinte minden pasztell árnyalatú). A taupe területen szőnyeg ül egy alapítvány sötét fa, ami egy kicsit a kontrasztot, és a falak, ablak kezelések és kiegészítők mind különböző árnyalatú elefántcsont, beige és taupe. Együtt létrehozta a nyugtató környezet, amely ösztönzi és nyugalom.

Add kifinomultság Grey

Kifinomultság könnyű elérni, ha a semleges hangok. Ezen a képen, ez különösen jól működik, mivel a használata egy szürke tónusú, hogy már ékezetes luxus részleteket. A padlótól a mennyezetig érő függönyöket, gomb tufting és tükröződő felületek hozzájárulnak a luxe megjelenés és olyan légkört teremt az elegancia. Annak ellenére, hogy a szürke használni kell elképzelni, mint sivár és unalmas, az elmúlt 10 év során hozzáállását szürke megváltoztak, és jelenleg a forró go-semleges. Elegánsabb, mint a barna és sokoldalúbb, mint taupe, szürke rugalmas árnyalat, amely működhet szinte bármilyen helyiségben.

Tartalmazza Architectural Details

Van még díszítő semleges szoba, mint bútor és a fal színeket. Ahhoz, hogy hozzá érdeke, hogy egy semleges szoba gondolni beleértve az építészeti részletek, mint a mennyezeti gerendák, bontható élkiképzés, faburkolat, dekoratív oszlopok és még az egyszerű díszléc. Ezek a dolgok is jelentős hatást gyakorol helyiségekből anélkül, hogy sok színben. Emlékezzünk arra is, hogy a semleges nem feltétlenül jelenti azt, fehér. A visszanyert fagerendák ebben a szobában némi ellentétben a teljesen fehér dekor, hogy a szoba vizuálisan dinamikus.

Hozzon létre egy családbarát légkörben

Egy semleges nappali lehet nagyon élhető és családbarát, amint azt itt Sidra nappalijában. Az egyik oka ebben a teremben annak köszönhető, hogy a használata sötétebb semlegesek, mint a barna és fekete, és a használata mintákat. Tehát sok embernek semleges fehér, és van még egy kicsit a vita arról, hogy hogyan határozzák meg a „semleges”, amikor a színek, de ezek általában úgy, hogy azok, amelyek nem teszik a megjelenést a színkör. Tehát egy semleges nappali lehet fehér, fekete, szürke, vagy árnyalatú barna és szürkésbarna. Ellentétben egy teljesen fehér, egy szoba tele van sötét semleges kéri az embereket rúg vissza, és pihenjen, félelem nélkül, hogy a dolgok piszkos.

Hozzon létre egy Luxe Look

Annak ellenére, hogy néhány uralkodó vélemény, semleges nappali nem kell unalmas. Tény, hogy minden semleges szoba lehet szuper elegáns, sőt elbűvölő. Ez a szoba kombinációját használja elemeket létrehozni a hatást. Alkalmazott öntvény a falakon, gomb tufting a kanapén, és a használata tükröződő felületek, mint például üveg, tükör, króm, ezüst és minden együtt hozzon létre egy luxus környezetben. Csak azért, mert egy szobában egy semleges színű paletta nem jelenti azt, hogy nem lehet egy kis csillogást!

Legyen Modern

Ha a díszítő stílus felé hajlik modern vagy kortárs, semleges színösszeállítás az, amit komolyan meg kellene fontolnia. Fekete, fehér, bézs, szürke és kínálják magukat nagyon jól, hogy az egyszerűség a modern és a század közepére a modern dekorációval. De mint mindig, ne felejtsen el a különböző textúrák és hangok, hogy leessen lapos.

Ez mind a Részletek

Semleges nappali lehet ugyanolyan meleg, kényelmes és barátságos, mint a több színes társaik. De ha nem figyel a kis részleteket, akkor fennáll a veszélye, hogy véget vessen fel egy unalmas és unalmas hely. Annak ellenére, hogy ez a szoba nagyon kevés benne a finom részletek, mint például a texturált jellemző fal és gazella párnák megakadályozzák azt, hogy unalmas. Ez megőrzi az egyszerűség, de még mindig nagyon kényelmes.

Kényelem és melegség

Minden szoba semleges, nem számít, hogy ez világos vagy sötét, szüksége van egy kis meleget. Van néhány módszer, hogy ennek az elvégzéséhez. Az egyik segítségével a lágy textúrák, hogy úgy érzi, jó tapintású. Gondolj a bársony, gyapot, chenilles sőt microsuedes. A másik az alkalmazásán keresztül semleges meleg beütéssel. Például, ha a szürke a semleges választott vizsgálni valami barna tónus helyett kéket. És végül, a melegséget, a felvenni kívánt néhány fa hangok. Wood mélységet ad minden helyet, így a pop néhány fa asztalok és székek oldalán fa lábakkal. Egy kicsit lehet menni hosszú utat. Azonban, ha a fa nem a stílus meleg fémek, mint a réz és bronz is segíthet hozzá meleget.

You may also like