Skip to main content

Meditáció Spaces, amely inspirálja, hogy hozzon létre saját

A hazai mindig a nyugalom, nyugtató érzések, egy oázis a közepén egy mozgalmas világ. Ön körül magát tárgyak szeretsz, a színek, hogy jól érezze boldog és családi fényképeket, hogy hozza vissza boldog emlékek.

De mi van, ha félre egy speciális sarok, vagy akár egy szobában az otthoni, hogy teljesen szentelt száműzve stresszes érzelmek? A meditáció egy nagyszerű módja annak, hogy nem csak ezt, a fókuszálás, a légzés és az elszámolási az elméd. A meditációs gyakorlat segítségével javítható megnyugtató környezetben és gondos tervezés részletek, amelyek segítségével elérni a saját otthonában, anélkül, hogy megy egy stúdióban.

Íme 10 meditáció terek, hogy lesz akkor mond  namaste  nincs idő.

Embrace Minimális dekoráció

Amikor a meditáció helyet, sokszor a kevesebb több, bizonyított ezen keresztül zug szerepelt belső stylist Jason Grant honlapján. A saját tér, bele egyszerű párnák, egy kis széken és texturált területen szőnyeg, és készen áll, hogy meditálni sallangmentes, mégis elegáns, teret.

Spotlight a személyiség

Meditacios helyet jól érzi magát, azt, hogy úgy érzed, nem igaz? Tudod kap igazán kényelmes, ha már szőtt darabok, amelyek azt jelenti, hogy te, mint egy vidám Buddha szobor, a meleg dobás takaró és egy színes szőnyeg, amely a mi tér és életmód kialakítása edző Kelly Anderson volt itt. Azt is találmány szerint átalakította a helyszínen, a lépcső tetején egy meditációs sarokba, és ő osztja tippeket egy blogbejegyzésben.

Válasszon lágy színek

Miközben világos, merész színek is lehet szórakoztató, van valami suttogó, pasztell árnyalatok, ami oh-so-nyugtató. Annak ellenére, hogy a szemed lesz valószínűleg zárva, meditál, ezért fontos, hogy úgy érzik, vigasztalt a térben, amint leül. Szófia @sofiaparapluie kétségtelenül érzi otthon magát, amikor meditál ebben a csodálatos sarkában haza. Tartsd a szemed ki pasztell meditációs párnák és egyéb kiegészítők tervezésekor saját teret.

Take Your meditáció space szabadban

Ez teljesen érthető, hogy egy meditációs gyakorlat kívül, ahol élvezheti a hangok a madarak csiripelnek, és szél a fák között. Akkor tervezi azt viszont tetszik (csak biztos, hogy tartalmazza vízálló, külső-barát darabok és anyagok), vagy mehet minden-ki egy délutáni meditáció egy helyet, ami szerelve álmodozó textíliák, gyertyák és vintage darab, mint a ez készítette Sian Sian szeret.

Make It könnyű és erős

Amikor meditál, akkor úgy érzi, jó, hogy van egy kis napfény a bőrén, és a szél jön egy ablakon keresztül. Ha gyárts a meditációs sarok, próbálja helyezni mellett egy ablak, amely a mi Alexandra To Vogue vagy Bust tette a saját otthonában. Ő stílusú ez a sarok egy műszőrme szőnyeg, szövött puff, egy kis létrán, és a meditáció Nélkülözhetetlen, mint illóolaj és a diffúzor.

Utánozzák a Professional Studio

Ha van egy kedvenc stúdió, ahol akar meditálni, akkor kölcsön tervezési szempontok a stúdióban, és azokat a tér. Ez a professzionális stúdió, elfogott Giulia @mycitynotes, vitrinek rózsaszín himalájai só lámpák, számtalan meditációs párnák és természetes fa padló, a dolgok, hogy az könnyen emulált otthon.

Rethink a szobában

Valószínűleg van, hogy az egyik szobában a házban, hogy nem tudják, hogyan kell díszíteni, vagy egyszerűen csak nem használják elég a den vagy az irodában. Tekintsük át azt a teljes körű meditációs térben, mint az egyik, hogy Jessica Robinson @jessicalouisephotos__ létre. Ez édes és megnyugtató világos színek, párnákat, hogy készek a kihúzott bármikor és értelmes tárgyakat lebegő polcok

Szívvel-Csehországi

Bohemian dekorációval természetesen alkalmas arra, hogy a meditáció terek. Akkor húzza össze a legjobb bohém darab építésére saját szabad szellemű meditáció sarokban, beleértve a szemet gyönyörködtető szék, törzsi textil- és mintás párnákkal. Get ihlette ezt a bohém csodaország stílusú The Wicked Boheme.

Hangulatos It Up

Meg kell lennie a legkényelmesebb a meditáció tér-elvégre néha törökülésben nem pontosan érzi, nyugodt, mint gondolnánk. Ajánlat magadnak egy puha helyet a letelepedésre, azáltal plüss párnák, párnák és takarók a helyet. A kanapé is kettős, mint a meditáció központja, itt látható ezen keresztül szívmelengető sarokban tartozó Alanna Rose.

Készítsen egy laza Feel

A meditáció helyet is olyan egyszerű, mintha az a párna (vagy több barátai) egy kedvelt szobában az otthoni, ahol mindig úgy érzi, nyugodt. A lényeg a meditáció, hogy távolítsa el a stresszt az életedben, így nem hoznak létre külön stresszt próbálják tökéletesíteni a meditáció helyet. Ezeket a párnákat az által létrehozott X Via Verano, üljön véletlenül egy rusztikus szobában.

You may also like