Skip to main content

Tippek, hogy szépít minden szoba a Fő

Már csak valami szép szoba, mint ez egyet Cortney Bishop Design, ami nekünk soha nem akarja elhagyni a házat. Persze, van egy hatalmas nagy világ odakint, de ha egyszer minden szobában a ház csak jobb, ez természetes, hogy várom, hogy a kiadások néhány minőségi időt otthon. Sok választási bemegy létre egy szép otthon, de van néhány tipp és trükk, amely segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki minden szoba a házban.

Egy kis szín, egy kis textúra, és egy kis személyiség lehet, hogy a világ a különbség az otthoni. Íme néhány olyan ötletet, hogy átalakítsa a teret anélkül, hogy sok gond.

Fókuszban a Color

Bár Nagy rajongói vagyunk a semleges és fehérre meszelt szobában, van valami a splash merész színű, ami a szobában érzem, hogy rögtön a magazin terjedését. Ez a világos hálószobát belsőépítész Angela Gonzalez egyszerű és ízléses, de a POP-sárga, kék, lila és vigyük el a következő szintre. A saját fürdőszoba a nappali, színe könnyen felül minden szoba a házban, és az egyik, hogy azt érzem, azonnal friss és új.

Felhasználási Tükrök

Ha azt szeretnénk, hogy az otthoni meg nagyobb, ott nem kell hívni a vállalkozó. Díszítő tükör egy egyszerű, szép módja annak, hogy minden helyiségben érzi, nagyobb, könnyebb és nyitottabb. Ez a nappaliba Oh My Dear blog egy nagyszerű példa arra, hogy mennyi tükrök valóban hozzájárulnak. Tegyünk egy nagy tükör vagy közvetlenül az egész, vagy átlósan az ablakból, hogy azt a fényt (természetes és mesterséges, ha kevés a windows), és lehetővé teszi a helyiség meg nagyobb.

Add Tartozékok minden szobában

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy hozzá szépség az otthoni, hogy kísérletezzenek a tartozékok és design-tárgyakat. Ez éles, modern fürdőszobát Instagram felhasználó houseofjules érzi teljesen összetartó és összerakni-, és bár ez nem zsúfolt, csecsebecséket, mint a széklet mellett a kád és a zöld a mosogató azt érzem otthonos. Amikor díszítő kiegészítőkkel, úgy kitöltésével üres hely céltudatos módon pick tárgyak szereted, és hogy hozza meg az öröm.

Megszórjuk néhány zöld

Kérdezd meg bármelyik belsőépítész, és azt fogja mondani, hogy az egyik legegyszerűbb módja, hogy szépíteni egy szobát, hogy adjunk zöld vagy virágos. Ez aranyos bár helyezése Sunny Circle Studio ízléses saját, de a váza, az eukaliptusz igazán húz a megjelenés együtt. Töltse ki az üres zug és repedések otthonában fedett fák, szezonális csokrok vagy valami pénztárca-barát növényzet, így minden szobában egy designer érintését.

Embrace Natural Light

Ha megvan, kérkedik azt. Természetes fény kívánatos egy oka van: ez teszi minden szobában érezni nyugtató és nyitott. Ez élettér-tól Beautiful Mess felöleli a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal azáltal, hogy a fókuszpont a szoba. Legyen Ön szerencsés, hogy rengeteg természetes fény, vagy meg kell dolgozni kevésbé, mint ideális expozíciót, soha elhanyagolása az ablakokat. Megtalálni a megfelelő függöny vagy árnyalatok a szoba képes átalakítani a megjelenés azonnal.

Ne féljen kísérletezni

Minden szép otthon van egy dolog közös: a kreativitás. Bárki képes megtölteni a házat bemutatóterem bútorokat, de egy igazán gyönyörű hely, ezért fontos, hogy hagyja el a képzelet átveszi a vezetést. Ez ebédlőtermüket Crystal Ann Konyha árkok hagyomány és használja a modern bőr loveseat Ülőbútor helyett egy sor szék.

Frissítsd a Mozaik

A fürdőszobában vagy a konyhában, cserép az egyik legfontosabb eleme a kohéziós design. Ha hozzá szeretne adni a szépség a konyha, dobd fel a csempe. Ez a lenyűgöző konyha, a Studio McGee területén gyöngyházfényű metró csempe, hogy egy feltűnő eltolódás a szokásos tarifa. Összpontosítva alapeleme egy szobában, mint a padló, csempe vagy festék színe, megalapozza, és lehetővé teszi a többi helyiség kialakítása, hogy ragyog.

Add Texture

Tól területen szőnyegek dobni párnák és kényelmes takaró, textil segít szakítani egy szobába, és adjunk hozzá vizuális érdeklődését (plusz, aki nem szereti érezni a szuper-lágy szőnyeg a lába alatt?). Ez a nappaliba visszaállítása Otthon van minden, amit szeretünk egy gyönyörű szoba-növényzet, változatos világítás, tökéletesen gondozott bútorok, de ez az a marokkói ihletésű területen szőnyeg tényleg úgy, hogy a következő szintre.

Csökkentsd a rendetlenség

Szeretjük ezt a modern konyha Coco Kelly a lenyűgöző design és a gyönyörű kiegészítők, de akkor is, ha a konyhában nem ugyanazt a felső és alsó-felújítás, gyors, tiszta mehet a hosszú utat. Ez konyha pultok mentes felesleges teher, ami úgy tűnik, nagyobb és hívogató. Minden szoba a házban, megtalálják elrejteni, vagy megszabadulni a felesleges dolgokat az egyik legjobb módja, hogy segítsen létrehozni egyfajta szépség a helyet.

You may also like