Skip to main content

Szakértői Tippek, hogyan stílusú fehér szobák

Titkok létrehozása meleg és hívogató White Room

Szakértői Tippek, hogyan stílusú fehér szobák

A fehér szobában érzem magam, mint egy menedéket az egyszerűség az egyébként kaotikus világban. A látszat ellenére, amikor a hajformázó elegáns, inspiráló, élhető fehér szoba, az ördög a részletekben rejlik. Itt van, hogyan elkövető egy fehér paletta lehetővé teszi, hogy a kreatív keverésével anyagok, stílusok és textúrák; maximalizálása fény tükrökkel és fémes; és földelés egy egyébként éteres tér természetes vagy grafikai elemekkel.

Vary bevonatok és anyagok

Akár felújítása egy új otthon, vagy díszítő kölcsönzés, válasszon változatos felületek és anyagok árnyalatú fehér tartani érdekes. Ahhoz, hogy egy modern, rusztikus fürdőszoba, mix márvány padlóval, klasszikus metró csempe és a fal cserélhető. Kiegészítik a matt fehér falak és fa padló, melyet a bérleti lakás egy texturált buklé ülőgarnitúra, fényes fehér lakkozott étkezőasztal és skandináv festett fa szék. Cozy fel a fehér tégla átszámított tetőtéri hálószoba festett antik fa ágykeret, fehér lenvászon ágynemű és bolyhos puha szőnyegek.

Keverjük Bútor Stílusok és periódusok

A fehér szobában berendezett kizárólag egy stílus vagy időszak bútorok végén érzés hideg és lapos. Kitart a fehér paletta lehetővé teszi, hogy könnyedén keverje bútorok időszakok és stílusok, a kortárs darabokat század közepére a modern klasszikusok, szüreti és régiségek. Árnyalatú fehér, a század közepére hintaszék, egy kortárs fehér medál fény és a szüret festett fém bárszék boldogan együtt léteznek, így a szobában egy időtlen, árnyalt és dimenziós megjelenés.

Accessorize Több textúrák

Ahhoz, hogy hozzon létre egy kellemes helyet, válassza kiegészítők több textúrák. Accessorize egy karcsú, fehér bőr kanapé marokkói esküvő takaró párna szőtt flitterekkel és címert, valamint egy vaskos óriás kötött gyapjú vagy műszőrme dobja. Díszítésének fehér falak egy furcsa tollal dzsudzsu kalap, vagy a szüreti fehérre festett tükör egy viharvert patina. Hozzon létre egy nyugodt hálószoba szellős fehér függönyök, vászon ágynemű árnyalatú fehér és krém-fehér orchideák vagy virágzó ágak. Ne légy félénk, amikor a réteg textúrák; A fehér paletta biztosítja összetartó megjelenés.

Warm It Up, fa- vagy Rattan

Azonnal felmelegedni fehér szoba természetes anyagok, mint a fa vagy rattan. Fehér falak segítségével század közepén darab ragyogni. A modern fehér lakás nincs építészeti részleteket is, hogy egy ideális üres vászon egy halvány skandináv fa asztalon, vagy sötét fa antik örökölt a nagyszülők, vagy felvette a takarékosság bolt vagy udvarban eladó. Vagy próbálja meg egy állvány lámpa, lézer-vékony furnér árnyékban egy könnyített.

Add Sparkle and Shine a fémes vagy Tükrök

Meleg fémes mint bronz, arany és réz elkapni a fényt, és adjunk hozzá ragyog az érdeke, hogy egy fehér szoba. Tükrök szemben elhelyezett ablakok, a holt terek és az elveszett sarkok ugrál a fény és a mélységet és perspektívákkal felvidít a szobában. Tükrözött bútorok, mint a Hollywood Regency stílus éjjeliszekrény csillogóvá anélkül, hogy akár vizuális térben.

Hozz zöld, Real vagy Faux

Szobanövények, mivel nem egy pillanat, és nincs jobb hátteret hegedű levél páfrány fák, kaktuszok, terráriumok, konyhai fűszernövény kertek és élő falak, mint egy hófehér szobában. Ha nincs zöld hüvelykujj, vagy keres valami alacsony karbantartási, bele díszpárna, ágynemű és egyéb textíliák díszítik banán levelek vagy pálmafák és tapéta vagy művészet szeszélyes dzsungel jeleneteket. Vagy hogy egy forgó kínálat friss eukaliptuszlevelek (ami kiszáradhat, és természetesen folyamatosan hónapokig), vagy friss virág. Az öko-tudatos, vagy azok, akik nőnek hangsúlyozta figyeljük vágott virágok elhervadnak is választhatják tartósított moha fal művészeti vagy növekvő tendenciát tervező szárított virágok, hogy nem olyan, mint a nagyi régi vágású szárított virágdíszek.

Használja Graphic fekete díszítéssel

Használja a fekete létrehozni grafikus hangsúlyok, definíciót egy fehér szoba. Egy drámai megjelenés, horgony, fehér térben egy nyilatkozatot darab vastag fekete bútorok, mint egy modern baldachinos ágy keret. Vagy szétszórják fekete díszítéssel az egész, mint a bekeretezett fekete-fehér vázlatot, ipari fekete lámpatestek vagy mintás csempék és akcentus párnák érintkezik a fekete. Ha úgy érzi, túl fekete éles használja sötét szürke, ami egy hasonló, ha lágyabb hatást.

Tekintsük Geometry

Amellett, hogy a különböző felületek, anyagok és textúrák, gondoljon a különböző formák kiválasztásánál bútorok, kiegészítők, tárgyak és művészeti egy fehér szobában. Curvy bútorok és tárgyak, legyen az egy kerek asztal vagy kanapé, lekerekített sarkú, vagy egy túlméretezett kerek tükör mérlegen a kocka szobában. Keverjük körök, négyzetek, négyszögek, háromszögek, hatszög, ovális és organikus formák, mint egy marhabőr szőnyeg, hogy hozzon létre egy szobrászati ​​minőséget, hogy hozza egy fehér szoba életre.

Válasszon meleg világítással

Az egyik örömeit fehér szoba, milyen szépen tükrözi a természetes fény. De az szóköz legyen ugyanolyan hívogató éjjel. A minimalista fehér hideg tónusú szoba nézhet világos és tágas nappali fényben, de egy kicsit rideg éjjel. Válassza éjjeliszekrény lámpák pamut vagy selyem árnyalatok, amelyek az egy meleg, hízelgő könnyű; egy sor olyan LED gyertya egy kandalló köpeny; egy antik pár sconces; vagy exponált Edison izzó berendezési lóg a mennyezetről. A szoba, amit melegebb árnyalatú krém fog kinézni elegáns és nyugodt ékezetes hűtő világon fények ragyogását, mint a mini holdak sötétedés után.

You may also like