Skip to main content

Kreatív módon használja Strip világítás

Strip világítás vált igazán szórakoztató és kreatív elem sok terek. Míg szalag világítás használja általában szekrények fény pulton terek és egyéb hagyományos célra, az emberek egyre több kreatív vele. Ez is könnyebb, mint valaha, hogy kibír szalag világítás szinte bárhol, köszönhetően a rugalmas LED szalag, hogy jön tekercsben.

A tetején, hogy sok ilyen könnyen kibír szalag világítási lehetőség jönnek a különböző színekben. Akár akarjuk helyezni a világítás valahol rendhagyó, mint a mennyezetre, vagy szeretne egy színes fény design, szalag világítás egy remek megoldás. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan kell dolgozni szalag világítás bizonyos elegáns módon.

Ennek felső határa kiemelő

Egy hely, akkor előfordulhat, hogy nem gondolja, hogy ez a fajta világítás egészen a mennyezeten. De a fenti képen látható, hogyan lehet használni szalag világítás akcentus lépcsőzetes mennyezeti tervez. Segít a geometria a tér pop.

Ez is egy jó ötlet, hogy a terek jönne egy pihentető lowlight lehetőség, mint a házimozi terek, hálószobák. Csak miután a mennyezet szalag világítás lenne egy finom ragyogás. Ön is próbálja különböző színű világító játszani körül a hangulat.

Azt is látni a fenti képen, hogy mennyire jól szalag világítás köré illeszkedik bonyolultabb lámpatestek. Ez tényleg működik, mint az akcentus a csillár.

lépcső alatt

Elhelyezés szalag világítás lépcső alatt van a stílusos és funkcionális. Láthatjuk a fenti képen, hogyan némi hozzáadott világítás teremt kellemes fénye a lépéseket. És ez a gondolat alatt működik mind átlátszó és szilárd lépéseket.

Ha szeretne egy kreatív, művészi térben, akkor érdemes ugyanazt a stílust színes fénycsövek. Még arra is, hogy a fénycsövek illik egy kiemelő színt a térben. Vagy, hogy valóban ez a párt, akkor használja fénycsövek hogy a színe megváltozik.

Ez az elképzelés működik, beltéri vagy kültéri. Ön is úgy kapok kreatív szabadtéri szalag világítás ötletek. Lehet alája korlátokkal, vagy együtt kültéri járdák. Nyugodtan szórakozni vele egy igazán egyedi helyet.

Belül kijelző polcok

Egy másik használata, ami a funkcionális, mint amennyire stílusos, hogy helyezze azt kijelző polcok. Ez jól működik set polcok, mint látható a fenti képen. A probléma a set-polcokon, hogy nehéz lehet, hogy kap fényt azokat a tereket. Ez háttérvilágítású opció segít a tárgyakat a polcokon kiemelkednek annál inkább.

Ez egy nagyszerű lehetőség, ha sokat utazik, vagy gyűjtő, így van egy csomó egyedi és érdekes megjeleníthető elemek. Lehet, hogy még megpróbálja színű szalag fények kijelző polcok, ha szeretne egy rendhagyó teret.

Strip világítás mellett szekrények

Ön általában látni csík világítás mellett felső szekrények, de próbáld alá vonják azokat szekrények a padlón egy egyedülálló veszi ezt a trendet. Láthatjuk a fenti képen, hogy néhány lágy fény hozzáteszi szórakoztató színfoltja a teret.

Ez az ötlet is jól működik tarka semleges terek. A puha sárga megvilágítás hozzájárul egy csipetnyi színt a tér, és nincs más nagyméretű színes elemek versenyezni a világítás. Ha volt, hogy kapcsolja ki a mennyezeti lámpák, a stílus, mint ez is lenne a kellemes hangulatvilágítás, különösen a fürdőszobájába.

You may also like