Skip to main content

5 Ways-hoz kap a Zen Nappali

Merriam-Webster leírja Zen, mint „egy állam a nyugalom a figyelmességet, amelyben az egyén cselekedetei által vezérelt intuíció helyett tudatos erőfeszítést.” Egy hétköznapi szempontból a Nyugat, mi általában használ ez leírni mindazt, ami nyugodt, derűs, egyszerű és nyugtató, különösen, amikor a belső design. Zen terek is általában meghatározott határozottan japán esztétikai megjelenését, mint a sziklakertek és tatami padló. Ha szeretsz mindent Zen, akkor lehet, keresi a módját bele Zen a központi terek otthonában. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan kap egy Zen nappali.

Beltéri Zen kert

Amikor az emberek azt hiszik Zen, általában gondolnak Zen kertek. De ne gondolja, hogy csak azért, mert a szó kertben, ez kell, hogy legyen a szabadban. Az egyedülálló életteret a fenti képen helyezi a Zen kertben közvetlenül a haza. Mivel Zen kertek általában alkotják homok, kő vagy kavics, ők könnyen fel bent, mert nem rendelkezik a fenntartási természetes növényi élet. A Zen kertben is lehet több, mint show: Azt is töprengve rake Zen kertben, nem számít, milyen az időjárás néz ki kívülről.

Chic Buddha szobrok

Zen maga alapja a fajta buddhizmus Japánban. Emiatt az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a Zen nappali találni egy elegáns ábrázolása a Buddha. Hozzátéve ez az elem egy szobába lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy Zen fókuszpont.

Hogyan Zen mész van teljesen rajtad múlik. Ez egy jó módja annak, hogy adjunk egy eleme Zen, akkor is, ha nem szeretnének menni drasztikus a design terveket. Is, válasszon egy elegáns művészi alak, mint a fenti képen lehetővé teszi, hogy tartsa a helyet modernebb, ha ez a stílus mész a.

Keverjük össze a zen más stílusok

A fenti tippek javaslatot tesz bele Zen a modern formázást, de Zen kiegészíti rusztikus terek, ami egy rusztikus elegáns hangulattal. Csak vegye a fenti képen: Valami olyan egyszerű, mint a fény földszínek ad helyet egy laza, természetes Zen hangulatát.

Zen általában együtt járó természeti elemek, így a stílus pár jól rusztikus elemeket, mint a megvilágítással, texturált padló és faragott art. Ha lehetséges, egyesítik a stílust nyitott kilátást. Ez létrehoz egy még nagyobb rusztikus, természetes és nyugtató zen hangulattal.

Nyitott a Zen külső terek

Természetesen nem minden a Zen funkciók kell a nappaliban is. Egyszerűen megnyitni a szobában egy zen sziklakert vagy rendelkező ablakot céljából lehet létrehozni, hogy egyfajta zen. Ez egy egyszerű módja, hogy adjunk vizuális stílust a Zen nappali telepítése nélkül teljes értékű Zen kertben otthonában.

Ez is egy jó ötlet, minimalista vagy átmeneti terek. A nyugtató jellege kavics alapú Zen kertben pár jól minimalista stílusú Zen kertben maga egy hagyományos eleme, hogy hozzáadja a kamatot az átmeneti teret.

Bele ázsiai design elemek a Zen nappali

Mivel Zen gyökerei Japánban, akkor érdemes a hagyományos japán építészeti elemek a nappaliban. A fenti képen valójában egy design egy otthoni Kyoto. De a hagyományos tatami padló és papír ajtók nagy inspirációs forrását a saját nappali tervezési projekt.

Ha vállalta, hogy ezt a stílust tesz ideges, akkor választhat egy vagy két elemet javasoljuk. Próbálja meg telepíteni egy papír tolóajtó. Vagy tegyen egy tatami közepén a nappaliban. Esetleg ezek is fontolóra más japán elemeket, mint a koi hal, vagy egy rövid lábú asztal, más néven a chabudai. Már fedett sokféleképpen bele japán stílust otthon, ha te vágy több inspirációt.

Ne feledje, hogy a cél a zen design elemek is hozzá egyfajta nyugodt a lakóterek – így próbáld meg nem hangsúlyozni, amíg eldönti, hogy hogyan építse! Sok lehetőség eléréséhez, hogy nyugtató esztétikai, hogy szeretnénk-e menni vagy nagy alulértékeltek.

You may also like