Skip to main content

5 Ways rabiti majhen vesoljski Mirror

Poskusite blatnikov ogledalo Če res dodate globino na svoj prostor, dodajte dve ogledala na sosednjih stenah. To ustvarja geometrične interes, z več stopnjami razmislek. Več okoliških ogledala le še o tem. Wraparound ogledala delo v vsakem domačem slogu. Toda, kot na sliki zgoraj je razvidno, wraparound ogledala tudi seznaniti z zelo strukturirano steno. Teksturirana zid dodaja vizualno zanimanje in kontrast proti eleganten slog ogledalo. Uporaba ogledala je eden od najboljših načinov, da majhen prostor videti večji, vendar nimate tam ustaviti.

Ali imate majhen prostor, ki ga obupno želite videti večji? Enostaven način za dodajanje vizualno prostor v sobi je, da klasična goljufija: dodajanje majhnega prostora ogledalo.

Dodajanje ogledalo lahko dobesedno podvoji prostor vizualno. Toda namesto da nameščanje ogledala hočeš nočeš, obstaja več načinov za uporabo ogledala, ki so videti elegantna in funkcionalna. Od dajanje ogledalo v neobičajnih mestih, kot so na stropu za uporabo segmentirane za polni delovni steno ogledala, ti ogledalo ideje so veliko načinov za dodajanje slog, hkrati pa prostor videti večji.

Podaljšajte ogledala na nekonvencionalne načine

Ob majhnem prostoru lahko pomeni nekaj funky stenske prostore, kot so dramatične stropov pobočjih. V primerih, kot je ta, si lahko ogledala zmanjšati zlasti, da se prilega v prostor.

Koristi dajanje majhnega prostora ogledalo, kot je ta v prostor sta dva: To ustvarja edinstveno, funky videz, in to pomeni, da je veliko bolj ogledalo za vizualno razširiti prostor. Ko gre za majhne prostore, to je vse o uporabi vsak zadnji centimeter prostora, in ta ideja omogoča polno uporabo tega pojma.

Daj ogledala na stropu

Značilnost manjših prostorov je, da ne boste imeli veliko steno prostora za delo. Kaj vam še lahko povzeli vaše najbolj cenjenih umetnosti ali cenjenih fotografij. Torej, če se znajdete v takem položaju, poskusite dodati ogledalo na stropu. Zgoraj Fotografija prikazuje, kako lahko dejansko odpirajo prostor z vrha.

Poglobljena ogledalo izgleda, kot da sodi v oblikovanju. V primerih, ko je vgradna ogledalo ni mogoče, poskusite ravno ogledalo brez okvirja, ki se zlije v okolici strop.

Uporabite polno steno majhnega prostora ogledalo

In potem je tukaj še stari pripravljenosti najljubša: polni delovni steno ogledalo. To so zelo učinkoviti pri vizualnem širitev, saj daje iluzijo, da ste manjka na steno in videti v celotni drugo sobo.

Vendar pa lahko še vedno dobite ustvarjalni s polno steno majhnega prostora koncepta ogledalo. Ena priljubljena izbira je dodal vzorec omrežja, ki daje ogledalo nekaj elegantno geometrijo. Dodajanje stiski dotik ogledalu je tudi odličen način, da jo prilagodite, kot je na sliki zgoraj.

Uporabite velike, uokvirjena ogledala

Iti več classic, mesto veliko, uokvirjeno ogledalo na eni steni. Z dodajanjem okvir za veliko ogledalo, lahko vključi slog prostora v samem ogledalu.

Na primer, lahko rustikalna prostor uporabiti stiski les ogledalo okvir. Industrijski prostor, lahko uporabite kovinski okvir. Sodoben prostor lahko uporabite tanek, minimalističen okvir. In umetniško prostor lahko uporabite drzno barve ogledalo okvir. Preprosta okvir omogoča enostavno prilagajanje na majhnega prostora ogledalo.

Poskusite blatnikov ogledalo

Če želite res dodati globino na svoj prostor, dodajte dve ogledala na sosednjih stenah. To ustvarja geometrične interes, z več stopnjami razmislek. Več okoliških ogledala le še o tem.

Wraparound ogledala delo v vsakem domačem slogu. Toda, kot na sliki zgoraj je razvidno, wraparound ogledala tudi seznaniti z zelo strukturirano steno. Teksturirana zid dodaja vizualno zanimanje in kontrast proti eleganten slog ogledalo.

Uporaba ogledala je eden od najboljših načinov, da majhen prostor videti večji, vendar nimate tam ustaviti.

You may also like