Skip to main content

Strokovni nasveti o tem, kako naj Okrasite Nevtralno Dnevna soba

Have Fun z nevtralne barve

Strokovni nasveti o tem, kako naj Okrasite Nevtralno Dnevna soba

Pomislite nevtralne barvne sheme so dolgočasni? Nič ne bi moglo biti dlje od resnice. Nevtralne sobe lahko mirno in sproščujoče ja, ampak so lahko tudi zabavna, energična in polna življenja. Ključno je, da uporabite različne brezplačne tonov, premešamo materialov, in igrajo z vzorci -Samo radi bi vsako drugo paleti.

Vzorec in teksture

Ko okrasitev z nevtralno barvno shemo, je zelo pomembno, da bi v različnih vzorcev in tekstur. S pobotom grobo z mehko, sijoča ​​z mat in groba z gladko, je možno, da ustvarite globino in obresti, zaradi česar je prostor bolj dinamičen. Razmislite o uporabi teksture, kot so perilo, semiš-ih, žametne, kabelske pletenin, ovčjih kož in še več. Ko gre za uporabo teksture v nevtralni dnevni sobi, lahko skoraj nikoli preveč. Vzorci so podobni tem, da morate nekaj ustvariti kontrast, ampak poskusite, da se držijo z rednimi pravili za mešanje vzorcev.

Ustvarite sproščujoče vzdušje

Če želite ustvariti sproščujoče umik, bi lahko nevtralna barvna paleta je pot. V tem sveže še pomirja sobi pokaže na dohodek od lastnine, velikega perilo barve prereza zapolnjuje vogal in je okrepljeno z zbiranjem blazin. Opazimo, da so blazine vsi različni odtenki podobnih, lahkih nevtralnih – ravno dovolj, da ustvarite malo interes, ne povzroča vizualno nered. Čeprav je odtenek modre vključena, je dovolj mehka, da se glasi nevtralno (pameten trik, da je mogoče doseči s skoraj vsako pastelno senci). Taupe preprogo območje leži na temelju temnega lesa, ki ustvarja malo kontrasta in stene, okna zdravljenja in dodatki so vsi različni odtenki slonovine, bež in čokolado. Skupaj ustvarjajo pomirjujoče okolje, ki spodbuja počitek in sprostitev.

Dodaj prefinjenost z Gray

Prefinjenost je enostavno doseči pri uporabi nevtralnih tonov. Na tej fotografiji, še posebej dobro deluje zaradi uporabe ene same sive tone, ki je naglašenih z razkošnimi podrobnosti. Od tal do stropa draperije, gumb tafting in odsevne površine prispevajo k luxe videz in ustvariti ozračje elegance. Čeprav siva uporabiti je treba misliti kot žalostno in dolgočasno, v zadnjih 10 letih ali tako so se spremenili stališča do sive, in to je trenutno vroče go-nevtralen. Bolj elegantno kot rjavi in ​​bolj vsestranski kot taupe, siva je prilagodljiv odtenek, ki lahko deluje v skoraj vsakem prostoru.

Vključi arhitekturnih detajlov

Obstaja več okrasitev nevtralne prostore kot le pohištva in stenskih barv. Če želite dodati interes za nevtralno sobo misliti tudi arhitekturne podrobnosti, kot so tramovi na stropu, shiplap, opaže, okrasnimi stebri in celo preproste krošnje modeliranje. Te stvari imajo lahko velik vpliv na prostorih, ki so brez veliko barv. Ne pozabite tudi, da je nevtralen, ne pomeni nujno bela. V predelanih leseni tramovi v tem prostoru zagotoviti nekaj kontrast all-beli dekor česar prostor vizualno dinamični.

Ustvari Družini prijazno Atmosphere

Nevtralna dnevna soba je lahko zelo livable in družine, kot je razvidno tu Sidra dnevni sobi. Del razloga v tej sobi, je zaradi uporabe temnejše nevtralnih, kot so rjava in črna, ter uporabo vzorcev. Toliko ljudi povezujejo nevtralen z belo, in je še vedno zelo malo razprave o tem, kako opredeliti “nevtralno”, ko gre za barve, vendar so na splošno velja, da so tisti, ki ne bo nastop na barvnem kolesu. Tako lahko nevtralna dnevna soba je bela, črna siva ali odtenki rjave in čokolado. Za razliko od all-beli sobi, soba polna temnih nevtralnih vabi ljudi, da kick nazaj in se sprostite brez strahu dobili stvari umazano.

Ustvari Luxe Poglej

Kljub nekaterim prevladujočih mnenjih, nevtralni dnevna soba ni nujno, da se vljudno. V bistvu lahko vse-nevtralne sobe super elegantna in tudi glamurozno. Ta prostor uporablja kombinacijo elementov, ki ustvarjajo učinek. Uporabna oblikovanje na stenah, gumb tafting na kavču in uporabo odsevnih površin, kot so steklo, ogledala, krom in srebra vse skupaj ustvarjajo razkošno vzdušje. Samo zato, ker ima prostor nevtralno barvno paleto, ne pomeni, da ne more imeti malo iskrico!

Naj bo Modern

Če je vaš okrasitev stil nagiba k moderno in sodobno, nevtralne barve shema je nekaj, kar bi morali resno razmisliti. Črna, bela bež in sivo mogoča zelo dobro enostavnosti sodobne in sredine stoletja sodobno opremo. Ampak kot vedno, ne pozabite, da vključujejo različne teksture in tonov, da bi preprečil spadajo ravno.

To je vse v Podrobnosti

Nevtralne dnevne sobe je lahko prav tako topla, udobna in prijetna, kot njihovi bolj pisane kolegi. Ampak, če ne boste pozorni na malenkosti, tvegate končajo z vljudno in dolgočasen prostor. Čeprav je ta prostor zelo malo v njej, subtilne podrobnosti, kot so teksturirane funkcijo steno in Springbok blazine tako preprečuje, da bi dolgočasno. To ohranja preprostost, vendar je še vedno zelo udobna.

Udobje in toplina

Vsak nevtralni soba, ne glede na to, ali je svetlo ali temno, potrebuje malo toplino. Obstaja nekaj načinov za doseganje tega. Ena je z uporabo mehke teksture, ki čutijo lepo na dotik. Razmislite o uporabi žametne, volne, CHENILLES in celo microsuedes. Druga je z uporabo nevtralnih s toplimi podtoni. Na primer, če je siva vaš nevtralna izbira upoštevati nekaj z rjavimi podtoni namesto modrim podtonom. In končno, če želite dodati toplino, ki jo želite vključiti nekaj lesa tonov. Les dodaja globino na kateri koli prostor, tako pop v nekaterih lesenih miz ali stranskih stoli z lesenimi nogami. Malo lahko še dolgo pot. Vendar, če les ni tvoj stil tople kovine, kot so medenine in brona lahko pomaga tudi dodati toplino.

You may also like