Skip to main content

Strokovni nasveti o tem, kako k opremi Bele Sobe

Skrivnosti za Ustvarjanje toplo in vabi Bela soba

Strokovni nasveti o tem, kako k opremi Bele Sobe

Bela soba lahko počutijo kot zatočišče preprostosti v sicer kaotičnem svetu. Kljub nastopov, ko gre za styling elegantna, navdihujoče, livable bele sobe, hudič je v podrobnostih. Tukaj je, kako se odločijo za beli paleti vam omogoča, da se ustvarjalno z mešanjem materialov, stilov in tekstur; čim svetlobo z ogledali in metallics; in ozemljitev je drugače eterično prostor z naravnimi ali grafičnih elementov.

Razlikujejo konča in materiali

Ali ste obnovo nov dom ali okrasitev najem, izberejo različne oblog in materialov v odtenkih bele, da ostane zanimiva. Če želite ustvariti sodobno kmečko kopalnico, premešamo marmorna tla, klasično podzemno ploščice in stene shiplap. Dopolnjujejo mat bele stene in lesena tla, ki so priložena najem apartmaja s strukturnim boucle kavč, gladek bel lakiran jedilna miza in skandinavski pobarvane lesene stole. Udobno do bele opeke v pretvorjeni mansarda spalnica s poslikano starinsko leseno posteljo okvir, belo perilo listi in puhasto belo preprogo preprogo.

Zmešamo Pohištvo slogov in obdobij

Bela soba opremljena izključno v enem stilu ali obdobje pohištva lahko na koncu občutek mraza in ravna. Z vztrajanjem na belo paleto vam omogoča, da brez truda mix pohištvo obdobij in stilov, od sodobne kosov do sredine stoletja sodobnih klasikov, vintage predmetov in starin. V odtenkih bele, sredi stoletja gugalnik, sodobno belo obesek svetloba in vintage pobarvane kovine barski stoli lahko srečno soobstajajo, daje svojo sobo brezčasna, prefinjen in dimenzijsko videz.

Accessorize z Multiple tekstur

Če želite ustvariti vabi prostor, izberite dodatno opremo z več tekstur. Accessorize elegantno belo usnje kavč z maroško poročnih odeja blazine tkane z bleščicami in rese in močen velikan pletene volne ali umetnega krzna met. Okras bele stene z muhast pero juju klobuk ali vintage belo pobarvane ogledalo z preperele patino. Ustvarite mirno spalnico z zračnih bele zavese, perilo posteljnino v odtenkih bele in smetane in bele orhideje ali cvetoče veje. Ne bodite sramežljivi, ko gre za plastenje teksture; bela paleta bo zagotovila kohezivne videz.

Warm It Up z lesom ali Rattan

Takoj ogreje belo sobo z naravnimi materiali, kot so les ali ratana. Bele stene omogočajo kosov sredine stoletja, da zasije. Sodobna bela stanovanje brez arhitekturnih detajlov lahko idealno prazno platno za bledo skandinavskega lesa mizo ali temnega lesa starine podedovali od svojih starih staršev ali pobral na varčnost trgovini ali dvorišče prodaje. Ali pa uporabite stativ svetilka z laserskim-tanek les furnir senci za vžigalnik dotik.

Dodaj iskrico in sijaj z metallics ali Ogledala

Tople metallics kot bron, zlato in baker bo ulov svetlobo in dodajte odtenkov pomena za belo sobo. Ogledala postavi nasproti okna, v mrtvih prostorov in izgubljene iz kota bo premetavati svetlobo in ustvarja globino in perspektive, ki bo poživijo prostor. Zrcali pohištvo kot Hollywood Regency slog nočnih omaric dodaj iskrico, ne da bi ob nastopu vizualni prostor.

Prinesite narava, Real ali Faux

Sobne rastline imajo za trenutek, in ni boljšega ozadje za gosli listov praprot dreves, kaktusov, terariji, kuhinja zeliščnih vrtov in živih zidov kot svež beli sobi. Če nimate zelene palec ali iščejo nekaj bolj nizke stroške vzdrževanja, vključi vrgel blazine, posteljnino in drugih tekstilij okrašena z listi banan ali palmami in ozadje ali umetnosti z muhast jungle prizori. Ali bi v vrtečem dobavo svežih evkaliptusa listov (ki izsušijo naravno in hraniti mesecev) ali sveže cvetje. Zavestno eko-, ali tiste, ki rastejo poudaril, gledal rezano cvetje ovenijo lahko odločijo za ohranjeno mah stenske umetnosti ali rastoči trend oblikovalec posušene rože, ki so nič drugega kot staromodna suhih cvetličnih aranžmajev svojega babičine.

Uporaba grafičnega črnimi poudarki

Uporabite črno ustvariti grafične poudarke, ki omogočajo opredelitev v beli sobi. Za dramatičen videz, sidro bel prostor z eno izjavo kos krepko črno pohištvo, kot sodobni krošnjami posteljo okvir. Ali razpršijo črne poudarki skozi, kot uokvirjena črno-belih risb, industrijske črna razsvetljavo ali potiskane ploščice in naglas blazine z dotiki črno. Če črna počuti preveč očitna, uporabite temno siva, ki bo imel podobno, če mehkejši učinek.

Razmislite Geometry

Poleg različnih konča, materiale in teksture, razmislite o uporabi različnih oblik pri izbiri pohištva, dodatkov, predmeti in umetnost za belo sobo. Ukrivljenih pohištvo in predmeti, ali je to okrogla miza ali kavč z zaobljenimi vogali ali prevelik okroglo ogledalo-ravnotežja izhaja iz boxy sobe. Zmešamo kroge, kvadrate, pravokotnike, trikotnike, šestkotnikov, elipsi in organske oblike kot kravjo preprogo ustvariti kiparski kakovosti, ki prinaša bel prostor za življenje.

Izberite Warm Lighting

Eden od radosti belem prostoru je, kako lepo odraža naravno svetlobo. Ampak tvoj beli prostor mora biti prav tako vabi ponoči. Minimalističen belo-kul napeta soba je lahko videti svetel in zračen pri dnevni svetlobi, ampak malo stark ponoči. Izberite postelji namizne svetilke z bombažnimi ali svilenimi odtenki, ki bodo proizvajajo toplo, laskavo svetlobo; splav LED sveče na kaminom plaščem; starinski par sconces; ali izpostavljeni Edison čebulice napeljave visi s stropa. Soba urejena v toplih odtenkih smetane bo videti elegantno in umirjeno naglašenih s hladnejših kroglaste svetilke, ki žarijo kot mini lun po temi.

You may also like