Skip to main content

Nasveti za Uljepšati vsakem prostoru v vašem domu

Obstaja samo nekaj o lepi sobi, kot je ta iz Cortney škofa Design, ki nas nikoli ne želi zapustiti hišo. Seveda, tam je ena velika svet tam zunaj, ampak ko prideš v vsakem prostoru vašega doma ravno prav, da je naravno, da se veselim, da porabi nekaj kvalitetnega časa doma. Veliko izbire šel v ustvarjanje lep dom, vendar pa obstaja nekaj nasvetov in trikov, ki vam lahko pomagajo priti največ iz vsakega prostora v vašem domu.

Malo barve, malo teksture, in malo osebnosti lahko svet razlike v vašem domu. Tukaj je nekaj naših najljubših idej za preoblikovanje prostor brez veliko težav.

Osredotočite se na barvo

Čeprav smo veliki ljubitelji nevtralnih in belih opranega sob, tam je nekaj o brizgalno krepko barvo, ki daje prostor občutek, kot da je prav od širjenja revije. Ta svetla spalnica iz notranjosti oblikovalec Angela Gonzalez je preprosta in okusna, ampak pops rumene, modre in vijolične se za naslednjo stopnjo. Iz vašega kopalnice vaši dnevni sobi, barva je preprost dodatek za vsako sobo v vašem domu, in tisti, ki bo omogočil, da se počutijo takoj sveže in novo.

uporaba Ogledala

Če želite, da bo vaš dom videti večji, ni potrebe, da pokličete izvajalca. Okrasitev z ogledali je preprost, lep način, da bi kateri koli sobi občutek večji, lažji in bolj odprta. Ta dnevna soba z Oh moj dragi blog je odličen primer, koliko ogledala lahko resnično prispevajo. Kraj veliko ogledalo, bodisi neposredno prek ali diagonalno iz svojega okna, tako da se lahko odraža svetlobo (tako naravno in umetno, če ste nizko na oknih) in pustite prostor videti večji.

Dodaj oprema v sobi

Eden izmed najlažjih načinov za dodajanje lepoto vašega doma, je, da eksperimentirate z dodatki in oblikovanja naprej predmetov. Ta svež, sodoben kopalnica od uporabnikov houseofjules Instagram počuti povsem kohezivno in skupaj, in čeprav to ni nered, knickknacks kot stol zraven kadi in zelenje na umivalniku, da se počutim domače. Ko okrasitev z dodatki, menijo, polnjenje prazen prostor v namensko načine, za pobiranje predmetov, ki jih imate radi in da vam prinašajo veselje.

Potresemo v nekaterih Greenery

Vprašajte katerega koli notranji oblikovalec, in se ti bom povedal, da je eden izmed najlažjih načinov, da proslavi sobo dodati zelenje ali Florals. Ta čudovit bar voziček iz Sunny krog Studio je classy sama, vendar je vaza iz evkaliptusa res potegne pogled skupaj. Izpolnite prazne kotičkov v vašem domu z notranjimi drevesa, sezonske šopke ali nekaj-denarnici prijazno zelenja dati sobi dotik oblikovalca.

Embrace naravna svetloba

Če ste jo dobili, šopirjenje. Naravna svetloba je zaželeno z razlogom: to naredi vsak prostor čutijo pomirjevalno in odprt. Ta življenjski prostor od A Beautiful Mess zajema okni od tal do stropa, tako da jim je osrednja točka v prostoru. Ali ste dovolj srečni, da imajo obilo naravne svetlobe ali pa moraš delati z manj od idealnega izpostavljenosti, nikoli zanemariti svojega okna. Iskanje prave zavese ali senčila za svojo sobo lahko preoblikujejo videz in občutek v trenutku.

Ne bojte se eksperimentiranja

Vsak lep dom ima eno skupno stvar: ustvarjalnost. Vsakdo lahko izpolnite hišo z razstavni pohištva, vendar za resnično krasen prostor, je pomembno, da pustite vaše domišljije prevzel vodstvo. To jedilnica iz Crystal Ann Interiors jarkov tradicije in uporablja moderno usnjeno Loveseat za namesto sedenja za celoten sklop stolov.

Posodobite Tile

V vaši kopalnici ali kuhinji, ploščic je ena izmed najpomembnejših elementov kohezivno oblikovanja. Če želite dodati lepoto vaši kuhinji, popestrite svojo ploščico. To omamljanje kuhinja iz Studia McGee ima Pearlescent podzemne ploščice je, da je oko-lov premik od standardne prevoznine. Osredotočanje na osnovnih elementov prostora, kot so tla, ploščice ali barve barve, postavlja temelje in omogoča ostali oblikovanja sobnega, da zasije.

Dodaj teksturo

Od območje odeje vrgel blazine in udobno odeje, tekstil pomaga razbije sobo in dodajanje vizualno obresti (plus, ki ne radi občutek super mehko preprogo pod nogami?). Ta dnevna soba je obnavljanje doma je vse, kar imamo radi o lepi sobni zelenja, raznolik razsvetljave, popolnoma upravljan pohištvo, vendar je to, da je v maroškem navdih območje preprogo, da je res potrebno, da se na naslednjo stopnjo.

Zmanjšajte nereda

Radi imamo to moderno kuhinjo iz Coco Kelly za svojo osupljivo obliko in čudovitimi dodatki, ampak tudi če je vaša kuhinja nima enake top-to-bottom prenove, lahko hitro čisto še dolgo pot. števci tej kuhinji so brez nepotrebne navlake, zaradi česar se zdi večji in bolj vabi. V vsakem prostoru v vašem domu, iskanju načinov, da skriti ali se znebite nepotrebnih stvari, je eden od najboljših načinov, da pomagajo ustvariti občutek lepote v svoj prostor.

You may also like