Skip to main content

Creative Ways rabiti Strip Lighting

Strip razsvetljava je postala resnično zabavno in ustvarjalno element v mnogih prostorih. Medtem ko se trak osvetlitev običajno uporablja pod omare do svetlobe countertop prostorov in drugih običajnih uporabe, ljudje postajajo bolj ustvarjalni z njo. Prav tako je lažje kot kdajkoli prej, da se držijo strip razsvetljave skoraj kjerkoli, zahvaljujoč prilagodljive LED trakove, ki prihajajo na zvitkih.

Na vrhu, da mnogi od teh enostavno palico možnosti trak razsvetljavo prihajajo v različnih barvah. Ali želite, da se osvetlitev nekje nekonvencionalen kot na stropu ali pa želite obarvano svetlobno oblikovanje, strip osvetlitev je odlična rešitev. Preberite o izvedeti, kako se dela s trakom razsvetljavo v nekaterih eleganten način.

Kot stropa naglasom

Eno mesto morda ne zdi, da bi to vrsto razsvetljave je desno gor na stropu. Toda slika zgoraj prikazuje, kako lahko uporabite trak razsvetljavo naglas večslojna strop modelov. Pomaga geometrijo prostora pop.

To je tudi dobra ideja za prostore, ki se lahko uporabljajo sproščujoče lowlight možnosti, kot so domači kino prostorih in spalnicah. Samo imajo strop traku razsvetljave na bi za subtilno sijaj. Lahko poskusite tudi različne barve osvetlitve igral z razpoloženje.

Ogledate si lahko tudi v sliki zgoraj, kako dobro strip osvetlitev ustreza vsem bolj zapletena razsvetljavo. To dejansko deluje kot poudarkom na lestenec.

pod stopnicami

Prenos trak osvetlitev pod stopnicami je tako elegantna kot je funkcionalna. Lahko vidite na sliki zgoraj, kako nekateri dodal osvetlitev ustvarja prijetno sijaj od znotraj korakov. In ta ideja deluje v skladu s tako prozorno in trdnih korakov.

Če želite bolj ustvarjalni, umetniški prostor, razmislite počne isto stil z barvnimi strip luči. Lahko bi celo, da je trak luči ujema z barvo naglas v prostoru. Ali pa res, da to stranko, lahko uporabite trakove, luči, ki spreminjajo barvo.

Ta ideja deluje v zaprtih prostorih ali na prostem. Razmislite tudi dobili ustvarjalni z zunanjimi trak razsvetljavo idej. Lahko bi ga dal pod ograjo ali ob prostem steze. Vas prosimo, da se zabavajte z njo za resnično po meri prostora.

V zaslona police

Druga uporaba, ki je tako funkcionalno kot je eleganten, da ga postavite v prikazni police. Deluje tudi z določenimi-na policah, kot lahko vidite na sliki zgoraj. Problem z set-in polic je, da je težko dobiti svetlobo v te prostore. Ta možnost osvetljen pomaga postavke na policah standout toliko bolj.

To je odlična možnost za, če vam veliko potuje in zbiranje, tako da boste imeli veliko edinstvenih in zanimivih predmetov za prikaz. Morda celo poskusite barvne trakove, luči na zaslonu police, če želite bolj nekonvencionalno prostor.

Strip osvetlitev pod omare

Ti ponavadi vidimo trak osvetlitev pod vrh omare, ampak poskusite se jih razvrsti po omarah, ki jih tla za edinstveno bi o tem trendu. Lahko vidite na sliki zgoraj, kako nekateri mehka svetloba dodaja zabavno poudarek v prostoru.

Ta ideja lahko dela tudi v živobarvni nevtralnih prostorih. Nežno rumena osvetlitev dodaja pridih barve na prostor, in ni drugih velikih obarvane postavke, da tekmujejo z razsvetljavo. Če ste bili, da izklopite stropne luči, bi slog, kot je ta, da tudi za sprostitev razpoloženje razsvetljave, še posebej v kopalnici prostor.