Skip to main content

Meditacija prostori, ki bo spodbudil, da ustvarite svojo lastno

Dom mora biti vedno kraj miren, pomirja čustva, oaza sredi Grozničav svetu. Ti Obkrožite se s predmeti, ki jih imate radi, barv, da se boste počutili blažen in družinske fotografije, ki prinašajo nazaj srečne spomine.

Kaj pa, če ste v prahi poseben kotiček ali celo sobo vašega doma, ki je bil v celoti posvečen pregnal stresne občutke? Meditacija je odličen način, da ne samo to, s poudarkom, dihanje in počistite svoj um. Vaš meditacija praksa je mogoče izboljšati s pomočjo tolažba okolico in premišljene podrobnosti oblikovanja, ki jo lahko dosežejo v svojem domu, ne da bi šel v studio.

Tukaj je 10 meditacije prostore, ki jih bo praviš  namaste  v nobenem trenutku.

Embrace Minimalna dekor

Ko gre za meditacijski prostor, velikokrat manj je več, dokazano s tem kotiček pokaže na spletni strani Notranjost stilistka Jason Grant. Pri svojem prostoru, vključujejo preproste blazine, majhen stol in hrapavo površino preprogo, in ste pripravljeni na meditacijo v ne-posladek, vendar elegantna, prostor.

Spotlight vaša osebnost

Za meditacija prostor, da se počutijo dobro, je, da se počutijo, kot si ti, kajne? Lahko dobite zares udobno, ko ste tkane v kosih, ki imajo pomen za vas, kot veselega Buda kip, toplo vrgel odejo in barvita preproga, ki je kaj naredil prostor in način življenja oblikovanje trener Kelly Anderson tukaj. Prav tako inventivno preoblikovala mesto na vrhu stopnic v meditacijski kotu, in ona deli svoje nasvete v spletnem dnevniku.

Izberite nežne barve

Medtem ko lahko svetle, drzne barve zabavno, je nekaj o whispery, pastelnih odtenkih, ki je oh-tako-pomirja. Čeprav bodo vaše oči verjetno zaprta, medtem ko meditirate, da je pomembno, da se počutijo tolažbo v prostor takoj, ko sedite. Sofia od @sofiaparapluie nedvomno počuti na enostavnost, ko meditira v tem očarljivem kotičku svojega doma. pri oblikovanju svoj prostor Imejte oči ven za pastel meditacije blazine in druge dodatke.

Bodite Vaš Spomin Vesolje prostem

To je popolnoma smiselno, da se v praksi meditacije zunaj, kjer si lahko vpijejo zvoke ptice žvrgolenju in veter, ki piha skozi drevesa. Lahko ga oblikujemo pa ti je všeč (samo se prepričajte, da so vodoodporni, zunanji prijazne kosov in materiale), ali pa gredo vse-out za popoldne meditira s prostorom, ki je opremljen s sanjsko tekstil, sveče in vintage kose, kot so ta ga Sian v Sian ustvaril ljubi.

Naj bo luč in Bright

Ko meditira, lahko se počutijo dobro imeti nekaj sončne svetlobe na kožo in vetrič, ki prihaja skozi okno. Ko obdelujete svoj meditacijski kotiček, poskusite ga postavite zraven okna, ki je tisto, Alexandra izmed Za Vogue ali bankrot storil v svojem lastnem domu. Ona je oblikovan ta kotiček z uporabo umetno krzno preprogo, tkane taburet, majhno lestev in meditacijo mora-Kaj, kot eterično olje in difuzor.

Posnemajo Professional Studio

Če imate najljubši studio, kjer radi meditirati, si lahko izposodite oblikovne vidike tega studia in jih prinese v svoj prostor. Ta profesionalni studio, ki ga krajini ujeli z @mycitynotes, vitrine roza himalajske soli svetilke, nešteto meditacijo blazine in naravnega lesa tla, stvari, ki bi jih lahko brez težav emuliranih doma.

Premisliti sobo

Verjetno ste imeli, da je ena soba svojo hišo, da ne veste, kako okrasite ali pa preprosto ne uporabljajo dovolj, kot den ali v pisarni. Menijo, da je preoblikovanje v meditacijski prostor polnem obsegu, kot je tisti, ki Jessica Robinson @jessicalouisephotos__ ustvarili. To je sladko in pomirja v svetlih barvah, blazine, ki so pripravljeni, da bi potegnil ven kadarkoli in pomembnih objektov na plavajočih policah

Pojdi All-Out češko

Bohemian dekor se seveda primerna za meditacijo prostorov. Lahko se združijo svoje najboljše Bohemian kosov zgraditi svoj prosti živahen meditacijski kotiček, vključno s privlačnim stol, tribal tekstila in vzorčaste blazine. Poiščite navdih, ki ga ta boemski Wonderland The Wicked Boheme styled.

Cosy It Up

Moral bi biti na vaše najbolj udobno v meditaciji prostor, po vsem, včasih sedi s prekrižanimi nogami, ne ravno počutim, kot sproščeno, kot bi si mislili. Ponudba si mehko mesto za pristanek z dajanjem plišastih blazine, blazine in odeje v svoj prostor. Vaš kavč lahko tudi dvojno kot meditacija sedežu, sem videl skozi ta topla kotu pripada Alanna Rose.

Ustvarjanje iz-back Feel

Meditacija prostor je lahko tako enostavno, kot določa blazino (ali več za svoje prijatelje), v priljubljenem prostoru vašega doma, kjer se vedno počutite mirno. Bistvo meditacije je odstraniti stres iz svojega življenja, zato ne ustvarjajo dodaten stres, ki ga poskušajo izpopolniti meditacijski prostor. Te blazine, ki jih X Via Verano ustvarili, sedi mimogrede v kmečki sobi.

You may also like