Skip to main content

7 måder at dekorere et værelses lejlighed

Fordelene ved leje er mange: en anden har at gøre med, at overfyldte toilet, leje en gartner er ikke dit problem, når det er tid til at re-tag, er pengene ikke kommer ud af din bankkonto. Plus, kan leje være den bedste løsning, hvis du kender dit ophold i en bestemt by er kortsigtet, eller du stadig få lå på jorden efter en flytning. Alligevel er der også ubestridelige ulemper til at være en lejer: (. I det mindste, ikke medmindre du ønsker at tabe din sikkerhed depositum) stadigt stigende husleje, selvfølgelig, men også en manglende evne til at ændre dit hjem maling eller gulvbelægning

Hvis du bor i en lejlighed, du næsten helt sikkert have den typiske lejer soveværelse: beige væg-til-væg tæppe og schweiziske kaffe eller et lignende offwhite maling på væggene. Nu er der bestemt ikke noget galt med en palet af neutrale som rummets udsmykning basen: det er sikkert, det er sikker på at matche, hvad møbler du bringer med dig, og det gør de typisk små værelser i en lejlighed ser lidt større. Men en cookie-cutter værelse kan få forslidt efter et stykke tid, eller måske er du mere af en farve elsker, til at begynde med. Hvis det er tilfældet, skal du ikke fortvivle. Bare fordi du lejer betyder ikke, du er dømt til at leve med en andens farvepræferencer evigt. Der er faktisk en hel del måder at peppe en leje soveværelse (eller ethvert andet rum i din lejlighed, for den sags skyld) uden at forlade permanente skader, du bliver nødt til at betale for, når det er tid til at komme videre. Her er syv ideer til at tilføje et personligt præg på din lejlighed soveværelse.

Loft Medallion Mærkat

Når det kommer til udsmykning, få mennesker tror at se op. Men loftet er en stor strækning af overfladen bare tigger om et strejf af noget særligt for at bryde monotonien og tilføje nogle krydderi til hele rummet. Loft medaljoner sikkert opfylder definitionen på ”noget særligt”, men desværre efterlader betydelige skader, når du fjerner medaljon på farten-out.

Der er en anden mulighed, men: loft medaljon decals. Bare skræl og tryk på plads, og voila! Din tidligere kedeligt loft har nu et strejf af glamour, elegance, lune, eller hvad andre stemninger din valgte medaljon afspejler. Det er ikke engang noget, hvis du ikke har et loft lysarmatur; der er medaljon design, der ligner flyvninger på sommerfugle, indviklede keltiske mønstre, retro geometriske, kompasser og mange andre ideer, der ser fantastisk på egen hånd.

Dørhåndtag

Ja, den kedelige bygherre dørhåndtag, der fulgte med dit soveværelse døren er driftsklar. Men hvorfor nøjes med brugbar, når du kan have spektakulære i stedet? Skifte ud et dørhåndtag er en nem projekt, der kræver lidt ud over en skruetrækker, og der er så mange store drejeknapper at vælge imellem. Gå med en victoriansk glas knop, en slank og moderne løftestang, en rustikt design, eller endda en håndmalet keramik dørhåndtag. Bare husk at gemme knop, der fulgte med enheden, så du kan udskifte den, når du flytter.

Aftagelig Wallpaper

Regelmæssig tapet er et fuldt engagement, men dagens midlertidige tapet gør hængende og fjerne så nemt som 1-2-3 (okay, ikke helt så let, som det er generelt en to-personers job til at hænge nogen form for tapet, og du også nødt til at tage sig tid til at måle omhyggeligt, før du starter.) en af ​​de mest sjove måder at bruge tapet er at skabe en accent væg i spidsen for din seng. Hvis du beslutter at gå denne vej, er du velkommen til at vælge vilde, lyse, eller store mønstre. Hvis du kommer til at hænge papiret på alle fire vægge, men vil du sover bedre med en mere afdæmpet print omgiver dig i din seng.

Område Rug

Du har sikkert tæppe på din lejlighed soveværelse gulvet, men det betyder ikke, at du ikke kan lag et område tæppe lige over toppen. Dermed er en fantastisk måde at tilføje en heftig dosis af farve, mønster, tekstur og kontrast til dit værelse. Hvis dit soveværelse er lille (et sandsynligt scenarie i en lejlighed), vælge et tæppe stor nok til at passe hele din seng og natbord på toppen. Hvis du foretrækker noget mindre, plukke et scatter tæppe, som udfylder rummet mellem foden af ​​din seng og væggen (eller nærmeste stykke inventar), eller en endnu mindre tæppe til at indstille, hvor dine bare fødder vil ramme det første om morgenen .

vindue Behandlinger

De fleste lejligheder har billige hvide mini blinds på soveværelse vinduer eller lamelgardiner hvis vinduet er stor eller er en skydedør åbning til en altan. Mens de tjener til at give personlige oplysninger og holde lys, behøver sådanne vindue behandlinger ikke skabe meget i vejen for dekorative effekt. Der er en enkel løsning, dog-gå videre og hænge gardiner højre over de eksisterende persienner. Da blinds giver privatliv, kan du hænge tynde eller hvad smuk og farverige gardiner du kan lide uden frygt for naboernes Peeping øjne. Husk dog: hængende gardiner betyder først installere en gardinstang, hvilket betyder huller fra skruerne. Du skal til at lappe dem, når du flytter ud af udlejningen.

Washi Tape

Papir Washi tape skabt en ganske splash i byggemarkeder og håndværk verdener, når det første hit på scenen i begyndelsen af ​​2000’erne, og dens popularitet har ikke ebbede siden. Der er en god grund til: Washi tape (opfundet af japansk afdækningstape selskab Kamoi Kakoshi i 2006) kommer i en næsten endeløs række af farver, mønstre og størrelser; det klamrer sig til næsten alt; og vigtigst (fra en lejer synspunkt) fjerner let, uden at efterlade rester eller skade på væggene.

Så afhente en roll-eller to eller tre-i dine yndlingsfarver og mønstre, og begynde at dekorere. Potentialet er kun så begrænset som din fantasi:

  • Opret en geometrisk design på din væg
  • Brug tape til at skrive din favorit sætning, et ord eller digt over sengen
  • Outline en fantasifuld ”hovedgærde” i stedet for den traditionelle møbler
  • Lag på farve omkring vinduer, døre eller endda langs fodlister eller loft kanter
  • Jazz op skabsdøren med en tapede design

Plug-In Sconce

Chancerne er din lejlighed soveværelse har enten en kedelig planforsænket loft stativ eller ingen loftlampe overhovedet. Uanset hvad, kan du skinne lidt ekstra lys i rummet-alt imens der tilføjes udsmykning erklæring-ved at installere et par væg Sconces ved siden af ​​din seng. Du vil ikke være i stand til at wire inventar ind i væggen, men heldigvis er der mange plug-in-wall sconces rådighed. Så længe du har en stikkontakt under din seng eller lige ved siden af ​​det, er det en let gennemførligt projekt. Du bliver nødt til at skrue inventar ind i væggen, så der vil være små huller til at lappe på farten-out dag, men det er en lille pris at betale for så meget stil (og ekstra lys til læsning i sengen.)

Plug-in lampetter komme i næsten lige så mange stilarter som det kablede-i versioner gøre: rustik land, edgy moderne, skarp industrielle, adstadig traditionelle, sjove og finurlige, eller midcentury retro-valget er op til dig. Du finder et stort udvalg af disse lamper på websteder som Lamper Plus, Pottery Barn, Overstock.com, og Wayfair.

You may also like