Skip to main content

7 moduri de a decora un apartament dormitor

Beneficiile de închiriere sunt multe: altcineva trebuie să se confrunte cu această toaletă debordant, angajarea unui grădinar nu este problema ta, atunci când este timpul să re-acoperiș, banii nu vine din contul dvs. bancar. În plus, închirierea poate fi cea mai bună soluție dacă știți că șederea într-un anumit oraș este pe termen scurt, sau sunteți încă obtinerea ouat a terenului, după o relocare. Cu toate acestea, există și efecte negative incontestabilă fiind un proprietar: (., Cel puțin, nu cu excepția cazului în care doriți să-și piardă depozitul de securitate) tot mai mare chirie, desigur, dar, de asemenea, incapacitatea de a schimba vopsea sau podele din casa ta

Dacă locuiți într-un apartament, aproape sigur au dormitor chiriasul tipic: bej covor de perete la perete și cafea elvețian sau o vopsea off-alb similar pe pereți. Acum, nu e cu siguranță nimic în neregulă cu o paletă de culori neutre ca bază decorarea unei camere a lui: este sigur, este sigur pentru a se potrivi orice mobilier vă aduce cu tine, și face camerele de obicei mici de un apartament arata un pic mai mare. Dar o cameră de cookie-cutter poate obține stătut după un timp, sau poate esti mai mult de un iubitor de culoare, pentru a începe cu. Dacă da, nu dispera. Doar pentru că chirie nu înseamnă că sunt sortite să trăiască cu preferințele de culoare altcuiva pentru totdeauna. Există de fapt, destul de multe moduri de a jazz-un dormitor de închiriere (sau orice altă cameră de apartament, pentru care contează), fără a lăsa daune permanente, va trebui să plătească pentru atunci când este timpul pentru a trece mai departe. Aici sunt șapte idei pentru a adăuga o notă personală dormitor apartament.

Plafonul Medalion Decal

Când vine vorba de decorarea, puțini oameni cred să se uite în sus. Dar plafonul este o întindere mare de suprafață doar cerșit pentru un dram de ceva special pentru a sparge monotonia și se adaugă unele condiment la intreaga camera. medalioane de plafon îndeplinesc cu siguranță definiția de „ceva special“, dar, din păcate, lasă în urmă pagube considerabile atunci când eliminați medalionului la muta-out.

Există o altă opțiune, cu toate acestea: decalcomanii plafon Medalion. Doar coji de fructe și apăsați în locul dorit și Voila! tavanul anterior plictisitor are acum un dram de glamour, eleganță, capricios, sau orice alte stări de spirit medalion ales reflectă. Nu contează, chiar dacă nu aveți un corp de iluminat plafon; există modele medalion care seamănă cu zborurile de fluturi, modele celtice complicate, retro, compasuri geometrice și multe alte idei, care arata fantastic pe cont propriu.

clanță

Da, clanța constructor plictisitor care a venit cu ușa dormitorului în stare de funcționare. Dar de ce se stabilească pentru stare de funcționare, atunci când poate avea loc spectaculos? Trecerea dintr-o clanță este un proiect ușor care necesită puțin dincolo de o șurubelniță, și există atât de multe butoane de mari pentru a alege. Du-te cu un buton victorian de sticlă, o pârghie elegant și contemporan, un design rustic, sau chiar o clanță ceramica pictata manual. Doar amintiți-vă pentru a salva butonul care a venit cu unitatea, astfel încât să puteți înlocui atunci când vă deplasați.

Wallpaper detașabil

Regular tapet este un angajament plin, dar tapet temporar de astăzi face agățat și eliminarea la fel de ușor ca 1-2-3 (bine, nu chiar așa de ușor, așa cum este, în general, un loc de muncă de două persoane să stea orice tip de tapet și aveți, de asemenea, trebuie să ia timp pentru a măsura cu atenție înainte de a începe.) Una dintre modalitățile cele mai distractiv de a utiliza tapet este de a crea un perete accent la capul patului. Dacă decideți să mergeți acest traseu, nu ezitați să alegeți modele sălbatice, luminoase, sau mari. Dacă aveți de gând să stea hârtia pe toate cele patru pereți, cu toate acestea, vei dormi mai bine cu o imprimare mai atenuată vă înconjoară în pat.

Zona de covor

Probabil că aveți covor pe podea apartament cu un dormitor, dar asta nu înseamnă că nu se poate strat un covor zona din dreapta peste partea de sus. Procedând astfel, este o modalitate foarte bună de a adăuga o doză consistentă de culoare, model, textura, și contrastul în camera ta. În cazul în care dormitorul este mic (un scenariu probabil într-un apartament), pentru a alege un covor suficient de mare pentru a se potrivi pat intreaga si noptiera pe partea de sus. Dacă preferați ceva mai mic, alege un covor de dispersie, care umple spațiul dintre piciorul patului și peretele (sau cea mai apropiată piesă de mobilier), sau un covor chiar mai mici pentru a stabili în cazul în care picioarele goale se va lovi primul lucru în dimineața .

Tratamente pentru ferestre

Cele mai multe apartamente sunt dotate cu mini jaluzele ieftine albe pe ferestre dormitor, sau jaluzele verticale dacă fereastra este mare sau este o deschidere a ușii glisante spre un balcon. In timp ce ei servesc pentru a asigura intimitate și să păstreze în lumină, astfel de tratamente fereastră nu creează mult în modul de impact decorativ. Există o soluție simplă, cu toate acestea, mergeți mai departe și atârnă perdele dreapta peste blind-urile existente. Deoarece jaluzelele oferă intimitate, puteți închide sheers sau orice altceva destul de perdele și pline de culoare care iti plac, fără teama de ochii peeping vecinilor. Amintiți-vă totuși: agățat perdele înseamnă să instalați mai întâi o tijă perdea, ceea ce înseamnă că găurile din șuruburile. Va trebui să patch-uri pe cei când mutați din închiriere.

Bandă Washi

bandă de hârtie Washi a creat destul de splash în DIY și meserii lumi atunci când a lovit prima scena la începutul anilor 2000, iar popularitatea sa nu a ebbed de atunci. Exista un motiv bun pentru ca: banda Washi (inventat de compania japoneza banda de mascare Kamoi Kakoshi în 2006) vine într-o gamă aproape nesfârșită de culori, modele și dimensiuni; ea se agață doar despre nimic; și cel mai important (din punctul de vedere al unui arendatorului) se elimină cu ușurință, fără a lăsa reziduuri sau deteriorarea pereților.

Deci, ridica o rola-sau două sau trei în culorile tale preferate și modele, și începe pentru a decora. Potențialul este doar limitat ca imaginatia ta:

  • Creați un design geometric pe perete
  • Utilizați banda pentru a scrie fraza ta preferată, cuvânt, sau o poezie deasupra patului
  • Schiță un „tăblie“ fanteziste, în loc de mobilier tradițional
  • Strat de culoare in jurul ferestrelor, ușilor sau chiar de-a lungul Șipcile sau marginile de tavan
  • Jazz sus ușa dulap cu un design inregistrat

Plug-In Bra

Sansele sunt dormitor apartament are fie o tencuială de prindere de tavan plictisitor sau fără sisteme de prindere de tavan, la toate. Oricum, aveți posibilitatea să strălucească mai multă lumină în spațiu-toate adăugând în același timp o declarație de decorare prin instalarea-o pereche de perete sconces de lângă pat. Tu nu va fi capabil să sârmă corpuri în perete, dar din fericire, există multe sconces perete plug-in disponibile. Atâta timp cât aveți o priză electrică sub pat sau chiar lângă ea, este un proiect ușor de greu de realizat. Va trebui să șurub corpurile în perete, astfel încât nu va fi găuri mici la patch-uri pe zi muta-out, dar asta e un pret mic pentru a plăti pentru atât de mult stil (și lumină în plus pentru lectură în pat.)

Plug-in sconces vin doar despre cât mai multe stiluri ca fir-în versiunile do: rustic țară, edgy contemporan, Stark industriale, sedarea tradiționale, distracție și capricios, sau mijlocul secolului retro-alegerea este de până la tine. Veți găsi o selecție largă de aceste corpuri de iluminat de pe site-uri, cum ar fi Becuri Plus, Pottery Barn, Overstock.com, și Wayfair.

You may also like