Skip to main content

A 4 Leggyakoribb Nappali hibák (és hogyan rögzítsék azokat)

Ezek a napok, a nappali egyik legfontosabb szoba a lakásban -, valamint a táptalaja néhány igen komoly belsőépítészeti hibákat. Szerencsére, hogy a probléma kanapék bélés a falak, vagy figyelmen kívül hagyja az esztétika javára szigorú funkcionalitás, a legtöbb ilyen problémát is egy meglehetősen könnyű megoldás.

Ha úgy gondolja, lehet, hogy bűnös, egy vagy két nappali hibákat, olvass. Megmutatjuk, hogyan kell azonosítani a kérdés viszont, hogy miért nem működik, és megtanulhatják, hogyan kell elvégezni a szükséges változtatásokat, hogy a design a következő szintre. Néha a kis csíp, hogy a különbség.

félreértés aránya

Aránya az egyik legfontosabb eleme a lakberendezés. Lényegében ez a koncepció csapódik le, hogy milyen módon tárgyak a szobában viszonyulnak egymáshoz. Ideális esetben minden eleme a szoba változik alakja és mérete a dolgokat vizuálisan érdekes, de még mindig jön össze, hogy a tér érezni megfelelően egységes.

Ehhez a legtöbb tervező kihasználni az aranymetszés. Ez az egyenlet azt mondja, hogy bútorok szabályok leginkább esztétikus tartani, hogy 2: 3 arányban. Vegyük a fenti képen példaként. Látni fogod, hogy tartalmaz egy dohányzóasztal, ami kétharmada a hossza a kanapén, és egy kanapé, ami kétharmada a szélessége a területen szőnyeg. Cél, hogy a tükör ezeket az arányokat a saját design.

Valószínűleg nem lesz kitörni bármely uralkodók húzni ezt nézd le. Használd a felfogás, hogy megtalálják a megfelelő arányokat. Ahogy rendezni a teret, fordítson figyelmet arra, hogy ezek a set-up, hogy úgy érzi. Ha valami úgy érzi, „off”, játszanak a rendszer, amíg úgy érzi, többet nyugodt. Ezen a ponton, az arányok valószínűleg azért.

Telefonon az elrendezés

Mindannyian láttunk már a nappali vagy két, ahol az összes bútort tolta a falhoz, így egy barlangszerű tér a szoba közepén. Bár ez eleinte úgy tűnhet, mint egy nagyszerű módja annak, hogy a szoba jobban érzi magát, hogy végül elhagyja a teret érzi mérlegen. Azt is jelentősen korlátozza a felhasználható terület.

Ebben az esetben a használata helyett a falak, mint a vezető, a cél az, hogy hozzon létre külön csoportosulásokat a bútorokat. Kezdje a szedés középpontjává a szobában – mint például a kandalló, néhány beépített modulok, vagy akár egy jókora TV képernyőjén – és épít a megállapodás e pont körül.

A legtöbb nappali tervek is köré ebben a fő csoportosulás. Azonban ez nem jelenti azt, hogy az egyetlen. Ha van elég hely, hogy hozzon létre egy olyan területen, amely egy másodlagos funkciója – mint egy olvasó zug vagy íróasztallal – intézkedik ezek a tételek egy csoportja saját. A lényeg az, hogy minden bútordarab érzi, mintha azt szándékosan helyezték dolgozni a többi elem a szobában.

Elhanyagolva a rétegződés

Ezek a napok, nappali néhány leggyakrabban használt tereket az otthonunkban. Ők hol megyünk dőljön hátra, pihenjen és lazítson egy hosszú nap után. Mivel azonban ezek a szobák fokozatosan egyre „élt-in”, már azt is áldozatul esett az elsőbbséget függvényt formában olyan mértékben, hogy a tér végül úgy érzi, nem teljes.

Ha a hely hiányzik, hogy az esztétikai touch, hatékony réteg a legfontosabb, hogy hozza vissza az életbe. A teljes tervezési épül fel egy kombinációja a következő elemeket tartalmazza:

  • Tapéták:  Festék, tapéta
  • Burkolatok:  Fa, szőnyeg, vinil
  • Bútor :  ágyak, székek, asztalok
  • Textil :  párnák, takarók, terület szőnyegek, ágynemű
  • Világítás : mennyezeti világítás, asztali lámpa, környezeti jellemzők
  • Falikárpitok:  fotókat, grafikát, tükrök
  • Dekor elemek:  Virág, dohányzóasztal könyvek, tchotchkes

A legjobb az, hogy nézzen körül a szobában, és számba venni minden réteget hiányzik a design. Aztán az idő múlásával, arra törekszik, hogy tartalmazzák azokat. Ahogy hozzá elemeket, biztos, hogy válasszon elemek jönnek a különböző formájú, méretű és textúrák, így akkor is látni javára további vizuális érdeklődését.

Megfeledkezve arról egység

Néha a nappali válhat gyűjtemény a design elemek, amit az évek során összegyűjtött helyett egyetlen, végleges stílust. Legyen szó akár egy kombinációjának eredményeként a háztartások vagy több mozog, egy kis egység általában minden kell ahhoz, hogy húzza még a leginkább eklektikus kialakítású.

Ebben az esetben a szín a titkos fegyver. Vegyünk egy másik, hogy nézd meg a fenti képen, és vegyük észre, hogy a legtöbb terméket esnek ugyanabba a színpaletta. Még ha nem egy rajongó illő, hogy sok, hozzátéve, néhány koordináló árnyalatok segítségével húzza a szobában együtt. Korlátozó szín, akkor is használhatja mintázatot vagy textúrát létrehozni egy közös szál.

Most, hogy a kiadások egyre nagyobb mennyiségű szer a nappali, a design tett egy magasabb szintű fontosságát. Ezt szem előtt tartva, úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy túllépjünk néhány baklövést amelyek sújtja ezeket a tereket évek óta. Már vázolt néhány leggyakoribb nappali hibák és hogyan kell megjavítani őket. Olvasd át őket, és hogy egy éles szem, hogy a saját belső. Néha néhány kisebb változások minden, ami szükséges, hogy teljesen frissíteni a megjelenés.

You may also like