Skip to main content

A legjobb konyhai topográfiája az otthoni

Mindenkinek különböző igényeket a konyhában helyet. Szóval hogyan lehet dönteni, hogy a legjobb elrendezés nélkül tényezők figyelembevételével, mint a szakács igényeit, függetlenül attól, hogy azt szeretné, hogy a konyha, hogy egy szociális csomópont, valamint a szükséges közeli étkezési hely? Mindezek a tényezők játszanak akut be döntését, hogy alakítsa át a konyhában mintájára egy elrendezést a másikkal elrendezést.

Mégis, a végén, gyakran a rendelkezésre álló helyet foglal a konyhában, hogy diktálja az elrendezést. Hacsak a tiéd egy egyedi építésű otthon, akkor egy bizonyos összeget, és térkialakítás, amelyre kattintva felé elrendezést. Ismerje meg az alapvető típusa konyhai elrendezések belül elérhető többsége otthonokban, és hogyan lehet változtatni ezen belül elrendezések tegyék tetszetős és funkcionális.

Folyosó-Style vagy Gálya Konyha

Folyosó-Style vagy Gálya Konyha - a legjobb Konyhai topográfiája az otthoni

A folyosó-konyha két párhuzamos fal, amely nagyjából 48 hüvelyk egymástól, ha a szekrények kerültek beépítésre. A folyosó konyha szűk, szűk térben gyakran megtalálható a társasházak, lakások, és a kis önálló családi rezidencia.

Előnyök

Abból a szempontból konyha funkciók, a folyosón stílus elrendezés azért előnyös, mert az összes létfontosságú szolgáltatások közel vannak egymáshoz megközelíthető.

Folyosó stílusú konyhák élj, így több alapterület az otthoni álló egyéb tevékenységek.

Hátrányok

Az egyik legfőbb hátránya, folyosó konyha az, hogy csak a konyhában. Mivel a szűk távolság, lehetetlen, hogy illeszkedjen egy étkező és konyha sziget a konyhában. Azonban, mivel a közeli távolság a két párhuzamos számlálók, nincs szükség egy szigetre.

Folyosó-stílusú konyhákban szegény értéktartás, ha az otthon elég nagynak egy nagyobb konyha.

L-alakú konyha elrendezése

L-alakú konyha elrendezése

Az L-alakú konyha elrendezése egy klasszikus kialakítás, amely megfelel az igényeinek leginkább közepes méretű lakások és sikeresen alkalmazták már évtizedek óta. Alkotó betű „L”, szekrények kiterjesztése két irányban, gyakran egy szakasza szekrények hosszabb, mint a többi részén.

Előnyök

Ez az elrendezés hasznosítja a koncepció a konyhai háromszög, ahol a munkafolyamat van szervezve nagyjából háromszög alakú a tűzhely, hűtőszekrény, és mosdó. Bár ez nem az egyetlen elrendezés, hogy kihasználják a konyhában háromszög, az L-alakú elrendezés a legkompaktabb és költséghatékony tervezés, amely a konyhai háromszög.

Ez az elrendezés nyit alapterület mellett egy étkező vagy sziget.

Sok konyhaszekrény gyártók szett kiegyenlített alap és fali szekrények képezik az alapját az L-alakú konyha kialakítása.

Hátrányok

Szekrény helyet a sarokban mély és nehezen hozzáférhető. Ezért sarokszekrény helyet végül a tárolót régi tartályok, edények és egyéb kevéssé használt elemeket. Az egyik módja annak, hogy e probléma elleni küzdelem, hogy felszerel egy lusta Susan ciklus példány ez alatt a barlangszerű tér.

Egy fal konyha elrendezése

Az egy fal konyha elrendezése design alapvető dolog. Ez a kialakítás tökéletes a hosszú és szűk helyeken. Minden a konyhában, köztük az utcai szekrények, mosogató, hűtő, tűzhely, mosogatógép, összpontosul egy hosszú fal.

Előnyök

Egy fal konyha elrendezés egyszerű megtervezni és telepíteni.

Relatív, hogy a magas költségek konyha remodels, egy fal kialakítás viszonylag olcsó, mert ez használ kevesebb szekrények.

Bár nem használja a klasszikus konyhai háromszög, lineáris kialakítás lehetővé teszi, hogy mindig akadálytalan forgalom.

Hátrányok

Counter hely rendkívül korlátozott. Ez a probléma enyhíthető telepítésével konyha sziget párhuzamos a szekrények.

Konyhai szolgáltatások vannak egymástól távolabb egymástól, mint a más típusú elrendezés.

U-alakú konyha elrendezés tervezés

Egy U-alakú konyha elrendezése három szakaszból áll bázis szekrények alkotó kerülete egy tér, melynek egyik vége nyitott. Az U-alakú elrendezés is szüksége van a három rendelkezésre álló falakat úgy, hogy végre lehessen hajtani. Ahelyett, hogy egy harmadik fal, futtathat egy félszigeten kifelé. Ez félsziget állhat bázis szekrények és a pulton.

Előnyök

Az U-alakú konyha elrendezése felülmúlja sok más elrendezést, mert csomag több szolgáltatást bele térben.

Ez a konyha elrendezése lehetővé teszi, hogy több felső fali szekrény, mint más elrendezésben.

Hátrányok

U-alakú konyha elrendezése alkotnak zsákutca, amely megáll a forgalom az otthon.

Kivéve, ha van elegendő hely, nehéz lehet szorítani egy elég nagy, és valóban működőképes konyha sziget egy U-alakú konyha kialakítása.

You may also like