Skip to main content

Gyönyörű skandináv konyhák Design: Ötletek, inspiráció

Eklektikus és oh-so-stílusos, skandináv téma húzódik a legtöbb nappali, étkező és hálószoba területeken -, de a konyha, ahol tényleg kijön, hogy ragyog. A beléphet a konyhában ilyen ötven otthonok mutatja a skandináv lehet sokkal több, mint a fehér falak, fapadló és bélelt csempe. Itt világos mustár szekrénysorok és kockás padló találkozik álmodozó pasztell és a blokk monokrómok. Stencil keretek és finomabb elemek szélszekrényei körül padok, és Cubby lyukak körül dísztárgyak. A növényi élet lóg, és elrejti egy időben, egy kis friss levegőt a világos és tágas terek. Vegye túránk látni.

világos fa padló fehér tégla skandináv konyha

Fehér tégla és szekrény nyitott egy világos és fényes tér tarkított fehér kiegészítők, központi fából készült asztal, fekete stencil lábak és világítás.

A skandináv konyha világos fa fehér egyszerű kerek jellemzői

Megvilágított álcázott lámpa, a konyhában növeli a skandináv pasztell kék szekrény, világos fa, sima fehér polcok és a klasszikus SMEG.

egyszerű konyhai fehér és a fa skandináv

Stencil létre karakter szék lába és az ettől eltérő alakú csepp világítás. Széles üvegtáblák fehér és a fa forma formák, míg a hagyományos skandináv elemek kikukucskálni fehér tégla.

fehér téglafal padon polcok skandináv konyha

Hozd fekete Skandinávia francia szekrény egy sötétebb árnyalat. A króm hűtőszekrény, sütő, hogy a klasszikus fehér és a fa mai.

A skandináv konyha zöld és kék székek fekete és fehér csempe

Tedd vékonyan bélelt csempe a szolgáltatást a városi dzsungelben hangulatot. Ez a konyha keveri fel egy fekete SMEG és szekrény, lógó növények és a nem egyező iskolás székek.

nyugodt skandináv konyha csíkos szőnyeg iskolás székek

A skandináv elég egyszerű cselekedni minimális. Fapadló és fehér csempés belépő találkozik egy csíkos szőnyeg, széles üvegezésű szekrények és a Halálcsillag-stílusú lámpa.

Ház dísztárgyak fa, ezt a teret sugároz tiszta fehér térben. A szürke slingback, egyszerű illusztráció és sifon függönyök ülni az oldalon.

Ház dísztárgyak fa, ezt a teret sugároz tiszta fehér térben. A szürke slingback, egyszerű illusztráció és sifon függönyök ülni az oldalon.

sima fehér szekrény króm A skandináv konyha

Ide minimalista széles, fehér szekrény és durran króm. A francia ablak és lógó növény bevezetni jellegű.

Hozzon létre egy sokkal természetesebb érzést könnyebb fa hangok. Több cserepes növények kendő és mögé szürke díszítéssel nagy formátumú pala fedés.

stúdió konyha minden fehér minimalista

Forma formák egyszerű fehér, a kisebb térben. Ez a konyha körüli íven egy teljesen fehér tűzhely, szagelszívó és pad hozzá fény a szobába.

csupasz skandináv konyha fehér kövén nyitott fekete keretes ablakban

Durva elemek bevezetésére rusztikus hangulatát. Fehér padok, ülőhelyek és padló megengedett texturált falak, durva, fából készült asztal és oszlop. Dome One-Light az étkező medál itt használt és Caravaggio, a konyha medál.

fehér és fa konyhai minimalista stencil széklet

Tartsa édes méhsejt részletezve, egy pont a különbség minden skandináv konyhában. A fényfüggöny billows figyelembe fehér blokk elemek és gondos kellemes fa szegéllyel. Két konyha bárszék és egy lámpás játszani stencilezés.

Skandináv monokróm konyha fekete díszítéssel fehér hűtőszekrény

Ül a márványpadlón, skandináv ihletésű teret hoz eleganciát ívelt fehér székek, vékony stencilezett asztalok és egy egyszerű, fehér fény. Palatábla panel utal lázadás.

inspiráló idézet táblára fal skandináv konyha

A táblára is kiterjeszti a teret. Fehér szekrény fekete bemeneti néz tágas ahhoz, hogy a ház nagy kalligrafikus írás, székek és egy kerékpáros. A fekete fal játssza ugyanazt a trükköt, nagy, négyszögletes ablakok.

You may also like