Skip to main content

Egyszerű konyhai fali díszítő ötletek

Egyszerű konyhai fali díszítő ötletekSzereted átnéz a legújabb design magazin Konyhai dekorációs ötletek, de nincs ideje vagy költségvetés jelentős átalakítani? Van néhány gyors és egyszerű dekorációs tippeket adni a konyha egy frissítést méltó otthont magazin. A legjobb az egészben az, hogy ezek a konyhai dekorációs ötletek is keverheted szépen – használja egy vagy néhány együtt.

Mi természetesen látni a dolgokat, szemmagasságban első, és az egyik leglátványosabb változások teheti, hogy díszítse a konyhában falakat. A legtöbb konyhai dekorációs erőfeszítéseket kerülnek a készülékek, munkalapok, és főzés modulok. De a falak, ahol lehet, hogy egy nagy ütközés egy egyszerű DIY projekt.

Vegyünk egy gyors pillantást a konyhában. Mit látsz először? Egy kopottas, unalmas fal? Vagy ami még rosszabb, egy elavult faux fényezés teljes repkény vagy gyümölcs-témájú stencil munka? Itt az ideje, hogy a változás.

Frissítése konyhai fali dekoráció könnyű, design-értő változások átalakítják a főzési és étkezési élményt. Íme 5 konyhai dekorációs ötletek, amelyek figyelembe a konyha falain fáradt ihletett:

1. A három színes palettán

A szín az egyik leggyorsabb és legolcsóbb módja, hogy frissítse a szobában. De a nagy konyha falán színek nem véletlenül. A titok a három szín paletta:

1. szín : Egy meglévő konyha színe, hogy nem lehet változtatni. Ez lehet a színe a pulton vagy szekrény.

Color 2 : Egy semleges választott. Használd az új konyha fal színét, amely kiegészíti színes 1. Ez lesz az szolgáljon dekorációval összefüggésbe.

Szín 3 : A szín, ami a konyhában egyedi. Ez gyakran egy merész és váratlan színt, amely együttműködik a palettán. Color 3 hozzáteszi pop a konyhában. Használd, mint egy nyilatkozatot darabot a kiegészítők, mint a bárszék, vázát vagy konyhai.

A legjobb módja annak, hogy megtalálja a tökéletes három-színpalettát, hogy megragad festék színminták árnyalatok tetszik, és keverd őket körül, amíg meg vagyunk elégedve a pályára. Ha megtalálta az aláírás három színpalettát, tartsa egy sor festék chipek kéznél tartozék vásárlás.

2. A legjobb konyhai díszítő ötletek kezdeni egy Focal Point

Próbáld ki, hogy a jelenlegi konyhai dekoráció, ahogy a látogató megcsodálhatja azt az első alkalommal. Sétáljon be a konyhába, és gondolni, amit észre. Az első dolog, amit látni valamit, ami tetszik? Ha nem, mit szeretnél inkább észre először? Tedd, hogy a helyszínen, és a legközelebbi fal a fókuszpont.

Fókuszpontok szemet gyönyörködtető és vizuálisan ugrik ki téged. Összehasonlítva a többi konyha, a fókuszpont merész és egyedi. Ahhoz, hogy hozzon létre központot fal a konyhában, próbálja meg ezeket a technikákat:

  • Fesse fokális falon a vastag árnyék választotta a konyhában három-színpaletta
  • Lógni egy nagy darab művészeti a fokális falon
  • Használja mintás, mintás, vagy vibrálóan színes tapéta

Legyen bátor, amikor öltözködés a fókuszpont – ez csak az egyik falat.

3. Nyissa polcrendszerek – a legújabb divat a konyhai fali dekoráció

Ha frissítettük konyha díszítő friss, divat előre színek és a fokális fal, itt az ideje, hogy adjunk rétegeket. A legújabb trend a konyha kialakítása nyitott polcok, szekrények helyett. Ez a megjelenés világosítja fel egy konyha létrehozásával vizuális térben, de megköveteli, hogy elrejti az összes Tupperware és nem illeszkedő szemüveg kevesebb szekrények.

Ahelyett, hogy kitépi a felső szekrény, próbálja meg frissíteni a konyhában fali dekoráció, hogy egy vagy két lebegő polc nyílt falon. Lebegő polcok jön sok stílus és könnyen telepíthető. Tartsa a lebegő polc kijelző elemek minimális, és színben harmonizáló egy magazin kész megjelenés.

Egy nagyobb változást, hogy az ajtók le egy vagy két konyhabútor és festék vagy tapéta a doboz hátuljára. Most van egy új, nyílt bemutató polcra. Annak érdekében, hogy az új kijelző életben, add alatti LED-szekrény világítási hogy kiemelje a terméket. Elemes lámpák állnak rendelkezésre, ha szekrény vezetékezés kérdés.

4. A gondosan kurátora konyhai fali design

Állítsa be a konyha kivételével hozzáadásával érinti a személyiség. Galéria falán gyűjtemények népszerűek a tervezők és folyóiratok, mert ők egyedi, és egy unalmas fal érdekes. Gyűjtsön kedvenc tárgyát, és használja őket, mint konyhai fali dekoráció.

Modern konyha dekorációs ötletek egy galéria falán gyűjtemény tartalmazza:

  • Keretes albumborító
  • kosarak
  • Framed tapéta vagy szövet színminták
  • Vintage ételek
  • Üres antik keretek különböző formájú és méretű
  • A különböző tükrök

Nincsenek abszolút tervezési szabályok létrehozása konyha galéria falán. Szimmetrikus, mintás vagy freestyle elhelyezést mind jó megközelítés. Ahhoz, hogy időt (és extra lyukat a falon), gondoskodjon a gyűjtemény a földre, mielőtt lógott a legjobb távolság és elhelyezése.

5. személyre konyha fal Chalkboard festék

A doboz fekete palatábla festék olcsó és egy nagyszerű módja annak, öltöztetése akcentussal fal a konyhában. Black egy merész, feltűnő fal színe és a tökéletes hátteret a folyton változó kréta művészet.

Ha ki falfelületet, egy ajtó vagy burkolat felületét egy másik nagy táblára (és vacsora menü) a döntéshozatalban. Ne feledje, hogy a réteg. A lebegő polc vagy galéria falán gyűjtemény a táblára fal növeli a különleges megjelenés az új, ötletes konyha falak.

You may also like