Skip to main content

Stílusos konyhaszekrény Upgrades Világos, Előkelő konyha

Stílusos konyhaszekrény Upgrades Világos, Előkelő konyha

A konyhabútor az alaphangot a többi a konyhában. Ha van egy nyitott alaprajz, ők is nagy hatással van a teljes design otthonában. Frissítése konyhabútor adhat jelentős wow faktor a szobában, vagy akár az egész haza. Azt is kap egy jó térül meg a befektetés.

Szerint a költség vs. érték jelentése a 2015-re, attól függően, hogy a hatálya alá a konyhában projekt, akkor számíthat a 67-80% -os hozam a befektetés. Tehát fejest ugrik, és kapcsolja be a leginkább használt szobát otthon be abszolút kedvenc helyet!

Próbáld A Bold, Váratlan Color

A legtöbb konyha szekrények néhány variáció faszínezéket, vagy újabban, egyszerűen fehér vagy fekete. Vegyünk például egy több váratlan tervezési választás a konyhában választásával egy merész színű sima felülettel, mint ezek a sima égetett narancs szekrények.

Tartsuk meg a többi tervezési paletta semleges, így a szekrények tehet nyilatkozatot, de nem tolakodó a teret. Pár éles rozsdamentes acél hardver és berendezések modern megjelenés egy csomó személyiség.

Maximalizálja a függőleges tér fényes fehér

Ha magas a mennyezet, vagy csak szeretne a látszatot keltik, nagy belmagasság, nézd meg a fényes fehér magas konyhabútor.

Attól függően, hogy a minősége a meglévő szekrények, ez lehet egy DIY projekt, amit tehet, egyszerűen festés és frissítése hardvert, hogy a konyhában meg több előkelő. Add díszléc, ahol a szekrények megfelelnek a mennyezet, hogy zavartalan megjelenés.

Keverjük össze különböző anyagok és alkalmazott világítás Kiemelés Speciális tárgyak

Ha tetszik a tiszta megjelenés üveg ajtók de félnek nem tartja a tiszta elég konyhába, hogy a tartalmát a szekrények az állandó kijelző, van egy kompromisszum.

Cserélje néhány szekrényajtók üveg betétekkel, hogy a konyhában meg nyitottabb és hogy bemutassa terméket, hogy szeretsz, mint szüret tea csésze, finom porcelán, vagy a kedvenc zöldeskék lemezeket, hogy adjunk hozzá egy nagy pop színes a konyhában.

Add egyszerű világítási szekrények, hogy kiemelje a speciális tételek miközben a konyhában érzi szebb, nagyobb, és több barátságos.

Válasszon egy frissített változata a hagyományos fa gabona szekrények

A legtöbb fa gabona szekrények tehet egy házat meg nagyon kelt. De nincs szükség elhagyni őket. Akkor is élvezheti a tartósság és a meleg fa szekrény, és tartsa a helyet keres kortárs csak válasszon egy modernebb kivitelben.

Ezek fából készült szekrények varázsolják lágy rusztikus újrahasznosított fából. Multidimenzionális szín adja a viharvert megjelenés messziről, míg a sima felület, üveg polcok, és a fényes fehér munkalapok segítik a térben megjelenés világos és modern.

Hozzon létre egy lakoma a szemed, valamint a gyomor

Ha van egy szenvedélye a főzés és szórakoztató, akkor valószínűleg azt mutatja, a konyhai. Ne rejtsd szép adag ételeket, vagy a képzelet új konyhai kütyü mögött sötét, nehéz ajtók.

Átalakítás az összes ajtók üveg, hogy egy nyitott tér, amely bemutatja minden dolog kulináris. Üveg szekrények viszont a konyhai be grafikát, így a színek és minták az ételek válnak ugyanolyan fontos tervezési döntéseket, mint a fal színe vagy cseppvető.

Üveg szekrények kényszeríteni, hogy marad szervezett – legalábbis akkor, ha a cég jön át – vagy a kockázat, hogy tanúja legyen a zűrzavar, minden alkalommal, amikor belép a konyhába. Azt is, hogy sokkal könnyebb a vendégek számára, hogy navigálni a konyhában.

You may also like