Skip to main content

Konyha átalakítani Ötletek Kifizetődő

A konyhák olyan hely, táplálékot és a szociabilitás. Élelmiszer, család, és a barátok keverednek, hogy hozzon létre egy nyerő kombináció. Tehát ez teljesen érthető, hogy remodels olyan gyakran irányul a konyha felé. De mi a gondolkodás a konyhában a hosszú távú értelemben a beruházások és vissza? Majd a konyha alakítsa projektek pozitív hozzájárulását otthona értékét vagy fognak rontja az érték?

Ahhoz, hogy maximalizálja a pénzügyi megtérülés a konyhában remodels, meg az alapokat szem előtt, és ne trendeket. Trends szórakoztató, de a vevők jobban informált, mint valaha, és nagyobb jelentőséget szilárd elemeket, mint a számláló, a szekrények és a jó világítás.

Egy dologra kell figyelni, hogy a magas költségű konyha remodels nem vezetnek automatikusan a magas hozamot. Annak ellenére, hogy a vevők is tartsa remodels nagyra, a kezdeti beruházás bizonyulhat annyira, hogy nehéz lehet fizetni le.

Paint Your Kitchen egy művészi Color

Paint Your Kitchen egy művészi Color

Színes a fűszer konyhai életet. Kiválaszthatja a tökéletes szín nem csak teszi az élénk, kellemes hely, de ez az egyik ötlet, hogy olcsón visszatérhet nagy érték. Alig több, mint a költsége festék és egy pár eszközt, akkor Majorly dial up a wow faktor a konyhában. Tartsa időtlen és hagyományos egy teljesen fehér konyha színséma. Vagy vegyük az ellenkező csapáson, és menjen elegáns fekete konyha. Feng shui ihletésű konyha színek dolgokat hűvös, nyugodt, és semleges. Nyílt, őszinte ide; A szín a konyhában diktált csak a képzelet.

Frissítés a konyhai szekrények

Egy szó, amit soha nem akar hallani a konyha szekrények: kelt. Tehát, hogy vonzzák a legnagyobb értéket a konyha átalakítani, tedd szekrények tetején a listán.

Frissítése konyhabútor nem mindig azt jelenti, kitépi és cseréje a jelenlegi szekrények, bár néhány ingatlanpiacokon, a teljes csere lehet szükség. Frissítése a konyhában is olyan egyszerű és olcsó, mert festés a szekrények. Vagy gyakorolja a kreatív hússzeleteket vidám, olcsó konyhai DIY projektek, mint a kézműves fa szekrény húz.

A lépést, mind a költségek és a vevő fellebbezés van szekrény refacing. Refacing lecserélik szekrények leginkább vizuálisan kiemelkedő terület, a szekrényajtók és fiók előlapok. Egy technikus vonatkozik valódi fa furnér az oldalán a szekrény dobozok. Az utolsó simítás, hogy húzza a projekt együtt: új kabinet berendezési tárgyak.

Add szemet gyönyörködtető Backsplash

Szemet gyönyörködtető Backsplash

A konyha backsplash ideális eleme a hozzáadni vagy frissíteni a beruházások szempontjából, mivel a kezdeti költsége alacsony, míg a vizuális hatás magas. Az alacsony ár, hozzátéve cseppvető köszönhető, hogy a legtöbb backsplashes do-it-yourself. Csillogó üveg vagy fém cserép biztosan magára a figyelmet, és a legtöbb magától telepített csak egy kis fedés know-how. Vagy tartani az árat még kisebbek is könnyen do, kreatív do-it-yourself cseppvető hack, hogy be lehet fejezni egy-két nap: tapéta, csempe matricák, laminált padló deszka, vagy furnér kő.

Telepítse Gyönyörű Quartz munkalapok

Között konyhai munkalapok, laminált, beton, rozsdamentes acél, szilárd felületre, és számos más vie „legjobb pulton” státuszt. De egy pulton anyag mindig vezet a csomagolás: kvarc munkalapok. A hibrid ásványok és gyanták, kvarc egy szinte tökéletes anyag munkalapok. Úgy néz ki, mint a természetes kő, de nehezebb, mint a természetes kő. Ez olyan át nem eresztő szilárd felületre, de ez nem fog semmiből, mint szilárd felületre. Ez kaméleon felületek vehet különböző személyiségek is, elfogadásáról mindent egy hagyományos kő-szerű megjelenése a divatos és ipari megjelenés beton. Quartz munkalapok drágák, úgyhogy győződjön meg róla otthon várt eladási árat is támogatja ezt a frissítést.

Várj néhány fantasztikus Medál Lights

Konyhai világítás, gyakran figyelmen kívül hagyják, megérdemli a reflektorfénybe. Nem csak egy jól megtervezett világítás csomag világítja meg szép konyha, a világítás maga válhat figyelem tárgya. Ellentétben a másik konyha készenlét, rejtett világítás, medál világítás bejelenti magát elöl és középen.

A konyha medálok, a legjobb tanács az, hogy menjen nagy és merész. De biztos, hogy a skála méret a függők a konyhában, és ne vegyük túlságosan a teret.

You may also like